Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.06.2014 21:07 - В Германия вкарват в затвора за отказ на родителите да развращават децата си!
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 4888 Коментари: 2 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Израждането на Западната (юдейска) цивилизация напредва, по предварително утвърден план, и само руснаците, както винаги, създават проблеми. Даже, когато са емигрирали в страните на т.н. “цивилизован свят“ (където, както е прието да се мисли, бързо се разтварят в чуждата култура!).

image

Този път, в германския град Залцкотен, осем семейства от руски произход, отказали да пращат децата си на задължителните в началното училище уроци по полово възпитание, за което били подложени на тежка парична глоба. А след като и тази мярка не им подействала – бащите на тези семейства били осъдени на затвор.

Но освен отказа да пращат децата си на уроци по полово възпитание, където, както е известно, под благовидни предлози, заливат неукрепналите детски души, с информации за сексуално насилие и полови извращения. Същите родители се противопоставили и на опитите да бъдат включени дацата им в училищния спектакъл ”Моето тяло си е мое”), в което малките детца ги учат, как да се защитават в случай на "мръсни посегателства на възрастни дедовци” (но и как да се самовъзбуждат, и самозадоволяват, и как да правят хомо-секс!!) като им се демонстрират всичките нюанси на „случващото се“.

И само завършени морални изроди няма да разберат, че след подобни уроци и спектакли, в децата се убива всичко най-чисто, и им се нанася непоправима душевна травма, след което те вече не са способни да изпитват онези светли чувства, които съпровождат първата любов. (Целта на подобните задължителни уроци съвсем не е да се предпазват децата, – а да се развращават. Защото в същите тези страни отдавна официално се настоява да се узакони педофилията, и на места това вече е факт! Г.С.) Всичко това неизбежно провокира ранни и безредни полови връзки, което води към по-нанатъшна деградация на потомството (и съдейки по всичко, именно това е целта на т.н. "полово въспитание”, активно внедрявано и в Русия).

Между другото, германските (еврейски) власти твърдо са решили да сломят съпротивата на непокорните родители. В частност, на тях им бе наложена особеният вид унизителна глоба – "бусгельд”, което преведено означава "покайни пари”, чиято цел е да демонстрират разкаяние на глобените за „срамната постъпка”. "Бусгельд” е доста тежка глоба, особено предвид това, че властите поставят тези осем руско-германски семейства в невъзможност да платят глобата, понеже, ако я платят, това означава, да се признаят за виновни.

Ще добавим, че в Германия родителите, опитващи се да вземат децата си от държавните училища, се подлагат на невероятен натиск от страна направителството (защото задължителното атеистично (а вече и развратно) образование е „светая светих“ за господстващото над света, сатанинско юдомасонство).

 


Не трябва да се съмняваме, че съвсем скоро тези „напредничави“ достижения на западната цивилизация ще бъдат заимствани и от чиновниците на руската образователна система (а всвъщност, от политиците - евреи!)...

 

Извадка от:

http://www.logoslovo.ru/forum/all_828/topic_164/

 

Превод, Григор Симов




Гласувай:
8



1. aip55 - Ужас!
27.06.2014 22:24
Изчезна всякакъв морал и човечност!
цитирай
2. rumyn - настръхнах, докато четях ужа...
28.06.2014 19:02
настръхнах,докато четях
ужасена съм!
онемях
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28312044
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031