Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.04.2021 19:49 - СЪДИИ И КОРУПЦИЯ В БУРГАС
Автор: djem Категория: Бизнес   
Прочетен: 1767 Коментари: 3 Гласове:
8


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

  

                                         СЪДЕБНА ВЛАСТ И КОРУПЦИЯ -

ДАРИНА АНГЕЛОВА КОСТОВА - съдия в БОС със стаж от 2011 - 2021
ВЪПРОС КЪМ СЪДИЯ КОСТОВА, КОЛКО ТРЯБВА ДА ВИ ПЛАТЯ ЗА ДА ИЗДАДЕТЕ СПРАВЕДЛИВО ПРАВОСЪДИЕ ?
                   НЯКОИ СИ МИСЛЯТ, ЧЕ ВСИЧКО ИМ Е ПОЗВОЛЕНО


„Не ми казвай какво да правя. Разигравай си коня на твоята поляна!“.- крадеца вика "дръжте крадеца"......от съдийската катедра се тъче по-лесно и никой не се намесва, когато корупцията съсипва магистрати с тоги...отнема им достойството и ги праща в кочината на ВЕЛИКАТА КОРУПЦИЯ......
20.02.2017 г. — същински корупционни престъпления , а именно за подкупи по раздел IV, ... Съдия Дарина Костова е изготвила Доклад относно ... ръководство се осъществява от съдия Яна Ангелова.

ЩОМ СЪДИЯТА НЕ СЛУША - УДРЯ ВСС
СЛУША ЛИ СЪДИЯ ДАРИНА АНГЕЛОВА КОСТОВА?

Според някои слоеве в окръжен съд Бургас тази съдийка Дарина Ангелова Костова изобщо не е в час. Яка корупция ги друса господата - магистрати.....теглят кредити за да обслужват интересите си в съда или може би да оправдаят нечии чужди парични средства, с които си купуват огромни имоти в Ямбол, Бургас и Несебър. Дали и кметовете не са им в полза за да осъществят своите имотни цели, това ще разберем след като журналистите си кажат последната дума чрез бг-медии.


Също според имотната статистика на Бургас и според водените дела от тази съдийка, се носят слухове че ако си платиш - ще спечелиш дело за покупка на имот, без необходимите доказателства и средства....само с един подправен договор за покупко - продажба.

Тази съдийка не прави проверки нито по имотните регистри, нито по кадастралните. Има високо мнение за себе си, което всъщност е без покритие. Много е млада и без необходимия стаж, за да учавства в надпреварата за ЛИДЕР, но пък може да осере навсякъде, където има участие със своята НЕКОМПЕТЕНТНОСТ, неспазване на законите (ГПК, ЗЗД,ЗС) и въпреки това издава решения и си мисли, че е хванала "господ за шлифера".


НЯМА НИЩО НОВО ПОД НЕБЕТО - статуквото си върви недокоснати и недостигаеми - това са новите съдии в окръжен съд Бургас. ....пишат се докради....правят се състезания....конкурси....обучение на млади съдии....и накрая какво се случва?


Съдия Д.А.Костова приписва съдебни решения от ИНТЕРНЕТ - свободно съчинение без нито едно доказателство. Самото решение издадено на 22.03.2021 г свързано с корумпиран търговец на имоти е пълно с абсурди, неточности и пълна липса на знание и познаване на законите - ГПК, ЗЗД, ЗС....на това му се казва МАЗАЛО, освен това смесва две дела в едно решение.

решението е с № 73
с Председател:    Дарина Костова и Секретар :  Ани Цветанова
 






Гласувай:
8


Вълнообразно


1. djem - От направената справка по делото и решението излиза,че тази съдийка е ПЪЛЕН ПРОФАН
13.04.2021 23:20
НЕГРАМОТНА, НЕКОМПЕТЕНТНА И ТРЯБВА ДА СИ ПОДАДЕ ОСТАВКАТА ВЕДНАГА.

ДО ТУК НИ ДОВЕДОХА ПРОФАНИТЕ ОТ СЕГАШНОТО НИ ПРАВИТЕЛСТВО.

ТАЗИ ГОСПОЖА НЕ ЗНАЕ, ЧЕ 1/3 ИД.Ч. НЕ СЕ ПРОДАВАТ АКО НЯМА РАЗДЕЛИТЕЛЕН ПРОТОКОЛ МЕЖДУ СЪСОБСТВЕНИЦИТЕ В ИМОТА ПРЕДИ ПОДПИСВАНЕТО НА ПР.ДОГОВОР МЕЖДУ СТРАНИТЕ.
ТАЗИ ГОСПОЖА НЕ ПОЗНАВА ЗАКОНА ЗА СОБСТВЕНОСТ.

ВРЕМЕ Е СПЕЦОВЕ В ИМОТНИТЕ ДЕЛА В СЪДЕБНАТА НИ СИТЕМА ДА ОБУЧИ ОКРЪЖНИТЕ СЪДИИ И ДА ГИ ЗАДЪЛЖИ ДА СПАЗВАТ ЗАКОНИТЕ НИ, А НЕ ДА ГИ ТЪЛКУВАТ (ТР -2008 Г.).

РЕШЕИЕТО ИЗДАДЕНО ОТ ТАЗИ ГОСПОЖА Е ПЪЛЕН ФАРС -ПРОСТО ИЗМАМА, А ИЗМАМАТА СЕ НАКАЗВА ОТ ЗАКОНА И Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ СРЕЩУ ПРАВАТА НА ЧОВЕКА.
цитирай
2. djem - Не виждам коментатори с мнение, значи нямате нищо против съдебната система да ни тормози
14.04.2021 22:14
в този смисъл мога да кажа само едно: правосъдната система е една грамадна ръждясала машина, която засмуква хора, животи и много пари.

И, не си мислете, че попаднали в тази машина, някой ще се застъпи за вас. Нито съдиите, нито на прокурорите им пука какво ще им се случи, ако не разполагат с влияние и власт. ако беше обратното досега нямаше да има престъпник на свобода.
цитирай
3. zaw12929 - ИМА ЗАКОНОВА ПРОЦЕДУРА- СЪДЕБНИТЕ ...
15.04.2021 22:25
ИМА ЗАКОНОВА ПРОЦЕДУРА- СЪДЕБНИТЕ АКТОВЕ НЕ СА ОКОНЧАТЕЛНИ- ОСПОРВАТ СЕ ПРЕД ГОРНИТЕ ИНСТАНЦИИ , АКО ИМА ОСНОВАНИЕ И ПРЕД СЪДА ПО ПРАВАТА. ДРУГА ПРОЦЕДУРА НЯМА.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031