Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.07.2023 06:31 - ВНИМАНИЕ! НОРВЕЖЦИТЕ СЕ ЗАВРЪЩАТ!
Автор: zaprehoda Категория: Бизнес   
Прочетен: 5941 Коментари: 2 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Свидетели сме на страшна манипулация. Отново ни настройват срещу традиционния модел на българското семейство, използвайки една съмнителна сензация – нарязването /уж/ на момичето с макетно ножче, последвано от 400 шева.

Настъпилата истерия се използва и за удар срещу българската съдебна система, която ясно постанови, че става дума за лека телесна повреда и нищо повече

А дали не става дума за по-мащабен заговор срещу българщината?

Да си спомним как преди 4 години хиляди българи протестираха срещу някаква измислена от норвежци Стратегия за детето, чиято цел беше ракрита: да се отнемат българчета от семействата им и да се дават за осиновяване на норвежки джендъри и педофили. Тогава народът, воден от истински патриоти, излезе на улиците и спря еврогейските намерения. Българското семейство беше спасено!

Норвежците обаче не се предадоха. Услужливите медии – особено финансираните от „Америка за България“, работят за тях. Мине не мине и се разтръби за някакво домашно насилие. Или даже за убийства на жени. И да е имало убийства, колко са били те? Има – няма 20 на години. В сравнение с жертвите от Баташкото клане те са пренебрежимо малко и не би трябвало да им се обръща толкова внимание.

Сега закърмените с норвежки идеи евротолерасти организират протести. Уж в защита на нарязаното момиче, но стратегическата цел е налагането на джендър идеологията. След което ще последва най-страшното – приемането на Истанбулската конвенция. Което пък ще доведе до признаване на еднополови бракове и разрешаване на масова смяна на пола на невинни дечица. Следва процес на обезбългаряване на родината ни и изпълнение на мечтата на Ран, Ът и поредицата американски посланици от последните 30 години да станем не повече от 2 милиона. И земята на Ботев и Левски да бъде населена с джихадисти и евреи.

Та в изпълнение на тази цел сега се използва едно 18 годишно момиче. Е, може да е порната с ножчето тук-там, но може и да не е. Във Фейсбук се появиха основателни съмнения, че изобщо е имало насилие. Че всичко е една манипулация, финансирана от норвежците. Били са изписани даже украински гримьори от Буча, които са участвали в гримирането на „трупове“ – уж жертва на руснаци. Колко му е да нарисуват два-три шева.

Соросоидите и грантаджаиите се размърдаха. Не е ли време и ние, истинските патриоти, да излезем отново в защита на българското семейство и да покажем кой е българин и кой еврогейска подлога!

Да живее Трети март!




Гласувай:
5



1. krumbelosvet - Да,
30.07.2023 06:59
"Борбата" с насилието срещу жени, е смокиновия лист на Истанбулската конвенция.
Но не ми се вярва инцидента с макетната чикия да задълбае до там. Ако вашата дъщеря е "леко порязана" ЧЕТИРИСТОТИН пъти, дали ще го приемете за "лека т.п." Няма лек С А Д И З Ъ М.
цитирай
2. vmir - Еврогейовете посегнаха на традиционната и най-съкровена съставка на любовта: https://youtu.be/UnXcRCrOMB8
30.07.2023 07:27
А руския народ отдавна е казал: «Бьёт – значит любит». Човека е изразил любовта си към момичето, даже се е постарал да я запечата на лицето му завинаги. А те вместо поне да кажат "Молодец, възродени сме, имало останали истински мъже", тръгнали да го затварят. Все едно путин не им го обясни съвсем човешки и добронамерено: "Нравиться, не нравиться, терпи моя красавица!". Не разбраха даже, че путин освобождава украинския народ от фашизма само и единствено от братска любов, хем колко пъти да им повтаря, че за него украинците са руснаци и да показва прочее, че пред величието на любовта дори смъртта е печалба и победа.

Предлагам правителството да поиска от РФ да изстреля част от ядерните си боеголовки по България (войските им засега упражняват любовта си в Украйна) за да повдигне духа на жадните за възраждане на традиционните любовни ценности и да покаже, че след Украйна ще изсипе любвеобилността си и върху България. Доле Норвегия, ЕС и США!!! Да здраствует путина!!!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zaprehoda
Категория: Бизнес
Прочетен: 9507952
Постинги: 1029
Коментари: 6462
Гласове: 8632
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930