Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.05.2022 11:04 - ПОСЛЕДНИ ЩРИХИ НА ЕДИН ИЗЧЕЗВАЩ ОБРАЗ!
Автор: jitanosten Категория: Други   
Прочетен: 1584 Коментари: 2 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

ПОСЛЕДНИ  ЩРИХИ  НА  ЕДИН  ИЗЧЕЗВАЩ  ОБРАЗ!

   Вече няма нужда от много приказки, за да бъдем убедени, че по традиция отново сме от обратната страна на интереса си! Тези, които не са загубили способността си да помнят знаят, че още в началото на 90-те години, по плановте на Ран - Ът България трябваше да бъде съсипана икономически и до 2030 година българската нация да изчезне!Сега се оформя новата геополитическа карта на света, където ние, заедно с няколко други държави ще бъдем изтрити от нея! Ако някой все още се пита защо, ще се опитам възможно най-кратко да му отговоря!

-         България е най-старата европейска държава! От нас е тръгнала цивилизацията не само в Европа, но и по света! Преди да се преселят на днешната ни територия, българите са имали огромна империя. Всъщност, ние сме държава - майка на Румъния, Русия, Унгария, Сърбия и още няколко славянски държави. Това винаги е дразнело сегашните политически елити на тези държави и те правят всичко възможно, да заличат миналото си. Ние сме трън в очите на немци, французи, скандинавци и дори американците, с тяхната триста годишна история! Дори Македония, която е изконно българска ни мрази, точно заради българския си корен! Отвсякъде сме обградени от врагове, които не желаят да ни има!

-         Всички правителства от 1989 г. насам са антибългарски и правят всичко възможно за унищожаването на историята, културата, държавността и най-вече на популацията на българите!

-         Загърбвайки интересите ни, сегашните политически марионетки в лицето на четворната коалиция, ни предават в ръцете на палачите от Дълбоката държава! Изцяло зависими от газ, петрол и други енергоносители, на внос дори на домати, краставици и чушки от чужбина, ние сме обречени като гергьовски агнета  наесен! Не само ще пукнем от студ и глад, но за по-сигурно ни подготвят още от сега, за разни маймунски шарки и още модерни пандемии, които не са нищо друго, освен начин за редуциране на населението по света!

-         Третата Световна Война продължава вече трета година,а някои хора си мислят, че гледат филм по телевизията!!!

ХОРА, ЗАПОМНЕТЕ!

   НАШЕТО  МЯСТО  НЕ  Е  СЪС  ЗАПАДА!

ТРЯБВА  ДА  ИЗЛЕЗЕМ  ОТ  СПОРАЗУМЕНИЕТО  СЪС  СЗО!

В УПРАВЛЕНИЕТО  НИ  СА  НУЖНИ  САМО  БЪЛГАРИ! / БЕЗ  ДВОЙНО  ГРАЖДАНСТВО  И  ТРОЙНИ  ИНТЕРЕСИ /

ОГЛЕДАЙТЕ  СЕ  И  ПРЕДЛОЖЕТЕ  ДОСТОЙНИ  ХОРА  ЗА  СТОПАНИ,  И  ЛИДЕРИ  НА ДЪРЖАВАТА!

Не е вярно, че от нас нищо не зависи! ВСИЧКО  ЗАВИСИ  ОТ  НАС!!!

При нас е съхранен духът на планетата! Ако ние умрем, ще умрат всички останали! Те не го съзнават, а и голяма част от нас! Трябва да се възродим и да продължим живота си!!! Иначе ще пеем като в онзи любим филм „Оркестър без име“: - „Оставаме, оставаме…!“, а като се огледаме вече ни няма!

 

   Красимир  Бачков

 




Гласувай:
4


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. radostinalassa - Ние отдавна сме предали духа си...
22.05.2022 15:03
гените , религията, езика си на другите славяни. Май пак ще се надяваме на русите.
цитирай
2. aidriell - План РанЪт бе план с около 250 стр...
29.05.2022 22:22
План РанЪт бе план с около 250 стриктно икономически точки за ликвидация на плановата икономика и превръщането и в пазарно ориентирана работеща на принципите на маркет-капитализъм. ,т.е свободен пазар конкуренция на пазарен принцип , качество -продукти,клиент,производство предлагане на база търсене-цена, по висока добавена стойност иновации и модернизация на обществото и икономиката с повишаване на жизненият стандарт до средно Западно Европейски. От всички точки бе изпълнена само първа точка. Шуробаджанашко разграбване на предприятия, задушаване на всякаква конкуренция картелиране ,Комунистическа олигархия и тероризъм .
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: jitanosten
Категория: Политика
Прочетен: 1450121
Постинги: 939
Коментари: 768
Гласове: 1551
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930