Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.09.2022 19:22 - Какво да не правите в Казан, за да не опозорите целия Татарстан: 3 неприятни момента, когато много се срамувах от руснаците
Автор: radostinalassa Категория: История   
Прочетен: 2236 Коментари: 1 Гласове:
1

Последна промяна: 22.09.2022 19:51

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
И вижте татарите на Щапаров и Ленин.

https://www.facebook.com/watch/?v=753091559248541

Това дете татарче ли  е?
https://dzen.ru/video/watch/6321e685f462882f75307698?t=2

 Какво да не правите в Казан, за да не опозорите целия Татарстан: 3 неприятни момента, когато много се срамувах от руснаците   Поздрави, скъпи пътешественици!   Най-накрая тя сбъдна старата си мечта и посети един от най-красивите градове в Русия - Казан.   Красива архитектура, впечатляваща култура и вкусна храна - това е, ако е съвсем накратко, за моите впечатления от столицата на Татарстан (сега знам със сигурност, че Казан не случайно се нарича третата столица на Русия).  

image



Вярно, вниманието ми беше привлечено не само от популярни места и забележителности, но и от хора, особено туристи. Винаги уважавам културата и манталитета на различните народи и се държа внимателно, за да не обидя или обидя местните традиции или обичаи.   Казан ме зарадва със своята култура във всеки смисъл на думата: татарите са много възпитани, дружелюбни, доброжелателни хора, поддържат ред в думите и делата. Искрено жалко, че не всички туристи разбират това и демонстрират обратното с поведението си. Беше изключително неприятно да гледам посещения на места - може би никога не съм изпитвал такъв срам за моите сънародници.   Сниман в джамии по къси шорти и с дълбоко деколте Първото нещо, което забелязах, бяха младите дами, които се снимаха по къси шорти и рокли с дълбоки деколтета. Не съм против хората да се обличат както искат, аз самият обичам различни стилове в облеклото. Но да се правят толкова откровени снимки, от различни ъгли на фона на джамията, според мен е неуважение и срам. Трябва да има поне малко разбиране, че за мюсюлманите това е светиня. Чудя се дали и вкъщи ходят на православна църква? Или просто на гости?  

image



Някои се снимаха по чехли, някои изглеждаха като току-що пристигнали от плажа. Разбирам, че беше много горещо (+30), но това определено не е причина да бъдем голи на снимките на фона на Кул-Шариф, главната джамия на Татарстан.   Нездравословно състезание с булки за снимки в Казан Когато се озовах в Казан, се възхищавах не само на необичайния архитектурен дизайн на сватбения дворец, но и на красивите булки - беше трудно да откъсна поглед от някои от тях. Създаването на семейство е истинска почивка, която туристите, струва ми се, явно са развалили.  

image




Много младоженци стояха на опашка, за да направят запомняща се снимка на най-живописните места в Казан. Гледах снимката няколко пъти, когато туристите неуважително се качиха в кадъра, възмутиха се, казват, когато сте готови, ние също искаме фотосесия.   Казан, мисля. на първо място, това е центърът на семейството и приоритет трябва да имат младоженците и булките, облечени празнично на високи токчета. Трябва да има поне някаква култура и разбирателство между хората. Какво мислиш?   Преминете покрай луксозни сгради, докато спирате на съмнителни паметници Третият момент, който ме изненада неприятно, са културните предпочитания на много посетители. Разхождайки се по пешеходния булевард на Бауман, където всяка сграда е архитектурен шедьовър, спирайте на съмнителни скулптури, без дори да проучвате дали е паметник.  
image



Това е най-популярната улица Бауман Както се казва, вкусовете са различни, всекиму своето. Но как може да минеш и да не забележиш такава красота, искрено не разбирам? В същото време спрете за снимки до чугунената скулптура "Кон в палто". Ако се разходите малко по-нататък, можете да видите исторически сгради (между другото, до коня има музей на луната). Заради интереса потърсих коня в гугъл и разбрах, че това е просто декоративна конструкция, нищо повече.


Тагове:   българки,   красиви,   булки,


Гласувай:
1



1. radostinalassa - Щапаров си мълчи..
23.09.2022 17:27
Това бялото бебе да не е татарче в мимикрия? Прилича на българче.
цитирай
2. radostinalassa - Според Щапаров след...
27.09.2022 17:08
няколко поколения тези българи щели да станат тюрки. Блажени са вярващите.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: radostinalassa
Категория: Технологии
Прочетен: 13136337
Постинги: 11561
Коментари: 18328
Гласове: 6661
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Децата на дявола - нехора, сатанисти, педофили
2. Страшните истини - духовни, ДНК, синя кръв - евреи, араби, индуси, китайци.
3. Основното генетично различие между трите раси са пръстовите отпечатъци
4. Заземяването лекува възпалителните процеси
5. Мусорна ДНК. Холограма на плода. Педента на ДНК.УЗИ.
6. Душата, нейната генетика, потомците ни.
7. Връзката между българи и шумери
8. Реинкарнацията и генетиката
9. Раждането на тракийската азбука
10. На земята живеят четири вида човек
11. ГЕНЕТИЧНИЯТ АНАЛИЗ В ТЪРСЕНЕ НА ИСТИНАТА ЗА ЕТНИЧЕСКИЯ ПРОИЗХОД НА ДРЕВНИТЕ И НАСТОЯЩИ БЪЛГАРИ
12. Американските бомби с обеднен уран
13. Лицензиран расолог - Вл. Авдеев
14. Енергоновата система на кръвта
15. Руският език не е руски, а български
16. Подслушват ли телефона ви?
17. Българският език - езикът на първите хора!
18. КОВИД - 19 и старите лекари
19. Хидра 1 и Хидра 2 - рак
20. Ябълков оцет - мастер клас
21. Истината за атеросклеротичните плаки и гъбичките
22. Уникален артефакт от Сибир, който принуди учените да преразгледат историята на древния свят
23. Мусорната ДНК се оказва критична за видообразуването
24. Д - р Райън Коул , патоанатом - ваксините са токсини
25. Ето я истината защо Русия нападна Украйна
26. Русия дълго време толерираше лудориите на западните си партньори и беше твърде толерантна към тях -лазерният"Метадрон Орхидея"
27. В България е създадена най - ранната писменост в света https://www.youtube.com/watch?v=q2TRX1vkCFg
28. Без САЩ комунизма нямаше да се роди
29. Болкотерапия чрез молитвена поза
30. Акад. Васил Николов: Носим гени на 8 000 години