Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.09.2022 12:27 - Семантична дисекция на обезродените българи в Македония, обругаващи Родината на дедите си и обричащи се на смърт, режещи корените си.
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 3601 Коментари: 2 Гласове:
8

Последна промяна: 29.09.2022 13:03

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Заедно с една духовно извисена Българка със силно и болезнено остро перо, потопено в чист Български Дух и патриотизъм, ще направим с помощта на Свещения шифър една семантична дисекция на обезродените българи в Македония, обругаващи Родината на дедите си и зомбирани обрекли се на смърт и забвение, режещи корените си.

ОБРЕКЛИ СЕ НА СМЪРТ без=без Матара и Исус Бълкарина 

ОБРЕКЛИ СЕ НА СМЪРТ=Бълкари без Матара и Исус

Исус и Матара са Българските Богове Творци и Демиурзи на световете и Автори и Постановчици на трансепохалната експериментална екстремална риалити драматизация "Българите и човешката цивилизация" – Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати от последните им аватарни проявления преди 2000 години в Тракия пред Българите като Христос и Мария Магдалена, по – късно манипулирана като Богородица или Дева Мария (Богиня Диана Мария/Богиня Мадара), Родоначалниците на новоепохалната генерация на Арианите/Арии/Раи/Арийци от Българския жречески род Дуло, от който род са всички духовни водачи и лидери и интелектуалният творчески и прогресивен елит на всички народи и племена, както и изродените им реакционни управленчески и богаташки елити, от този род сме и всички тия феноменни Българи и крипто Българи със задължително начално ниво на IQ > 70 и следващите висши нива на IQ > 130 > 140..., които познаем Боговете ни и се познаем, че сме Тяхни генетични потомци с унаследени Техните характеристики – сиреч сме богове, все още с малка "б", с помощта на

Свещения шифър, който ви разкриваме чрез Тайната на Свещения Български език

http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546

и с всички документи от нашия блог http://bezistena.blog.bg, и който Свещен шифър трябва да научите и усвоите от тези статии, за да проумеете всички други наши документи и посланията от Боговете ни за нашето Спасение!

От този жречески Божи род е и авторката на подложната публикация – 
Lilla Johnson, духовно извисена Българка! 

ДУХОВНО ИЗВИСЕНА БЪЛГАРКА от=БЪЛГАРКА от Бохиня Диана и Бог Исуз

Lilla Johnson

Мачът България/ Македония

Някога, не толкова отдавна, една част от българския народ е била толкова уплашена, толкова притисната, че се е отказала от себе си.
Тя е зачеркнала миналото си, прекъснала е връзката с предишното поколение, защото е било опасно да бъдеш българин в комунистическия конгломерат Югославия.
Дядовците не са казали на внуците си кои са, за да ги предпазят, за да избегнат Голи оток, за да избегнат липсата на перспектива, кариера и успех в новия свят.
Нито българските документи, венчални свидетелства, актове за раждане, български дипломи от училища, нито дори езикът при това положение може да е достатъчно доказателство какъв си. Не са ти го казали най-близките.
Аз този разказ съм го чувала от почти всички македонски българи, които по свой си път са стигнали до истината.
Същевременно в това, което е спасяване на най-висшата ценност-животът, има преобладаваща доза подкупност. Те са купени, за да имат самостоятелна република в Титов бантустан. Тази самостоятелност е същата и по-малка даже от самостоятелността на днешна Ингушетия. Ингушетия по-може да бъде разбрана, защото е управлявана от велика сила, а виж, македонците са управлявани от незначителната, сприхава и бездарна Сърбия.
Македонецът стои на колене пред сърбина и му се куне във верност.
Той е готов бърже в уста да го целуне и да се върне в Майка Югославия.
Пръв ще е. В замяна македонецът е получил дъвки и чорапогащници, за които до ден днешен е убеден, че българинът много му е завиждал. Дъвката и хърватският шоколад са основите на националната гордост македонска.
Да, да замениш себе си с дъвка, да се откажеш от хилядолетната си история, да отсечеш корена си, е голям компромис. Това е повече от компромис, това е поквара.
Ама те били като хора добри, то ние не намираме подход към тях.
Не, не са добри хора. Дълбоко морално разложени са. И за да оправдаят собствената си морална смърт, те трябва да демонизират тези, които са останали "живи". Това сме ние българите.
Омразата към собственото им предателство се трансформира в омраза към тези, които са минали през комунизма, през турското и византийско владичество, без да се пречупят. Подлостта мрази смелостта, защото и завижда за силата. Защото знае, че никога повече не може да бъде достойна за уважение.
Тя с охота ще продължи да търгува със себе си, ще намери документите на дедите си и ще се пише българин по сметка и паспорт.
Ще вземе танкове и гаубици и уж ще ги претопи, че са некачествени.
Стига бе! И сега ни ги искат от Украйна, но на тях не дадохме, на вас дадохме.
Ще прави доноси по Европа срещу братята си, а брат му ще му вдигне ветото, нали е по-големият. Ще крънка ток и газ, ток ние имаме за целите Балкани, а вие е добре да си дъвчете дъвката.
Никога повече няма да сте достойни за уважението на тези, които ви познават.
Вашето величие е в българското ви минало, вашето падение е настоящето ви, а бъдеще нямате. Огледайте се. Албания има бъдеще, вие не.
България има бъдеще, оцелявала е през по-страшни времена.
Вие не сте.
Сбогом в забравата...
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

За вашето просвещение в тайните на Свещения Божи Български Сътворенчески език и за откриването навсякъде в света около нас и в нас на Българските Всемогъщи и Всесилни Богове и разкриване на светоустройствените тайни, заедно с вас ще направим сакрална семантична етимоложка дисекция на основните документи и послания в обоснованото гневно критично есе.

ГНЕВНО 
КРИТИЧНО ЕСЕ от ГНЕВНО КРИТИТШНО ЕСЕ от=
от Богиня Диана и Кристош=
от 
Богиня Диана и Исуш от Тракия 

"
Някога, не толкова отдавна, една част от българския народ е била толкова уплашена, толкова притисната, че се е отказала от себе си."

ЧАСТ от БЪЛГАРСКИЯ НАРОД=БЪЛГАРСКИЯ НАРОД от Исуш и Диана 

БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД е=е НАРОД от
Кан (Жреци) на Диана и Иса Българина

БЪЛГАРСКИ НАРОД от=от Ариани Кан (Жреци) на Диана и Иса Българина

ОТКАЗАЛИ СЕ от СЕБЕ СИ=ОТКАЗАЛИ СЕ от Бог Исуз

"
Тя е зачеркнала миналото си, прекъснала е връзката с предишното поколение, защото е било опасно да бъдеш българин в комунистическия конгломерат Югославия."

ПРЕКЪСНАЛА Е ВРЪЗКАТА с=
с Бог Кристоз Бълкарина=
с Бог Исуз Бълкарина от Тракия 

ПРЕДИШНО ПОКОЛЕНИЕ от=от Богиня Диана и Ешуа Бълкарина

ПРЕДИШНО ПОКОЛЕНИЕ от=от Бълкари от Богиня Диана и Ешуа

ОПАСНО Е ДА СИ БЪЛГАРИН от=от Богиня Диана и Исус Българина

ОПАСНО Е ДА СИ БЪЛГАРИН от=БЪЛГАРИН от Богиня Диана и Исус

ОПАСНО Е ДА СИ БЪЛГАРИН от=БЪЛГАРИН от ПЕСИСДАНА=БЪЛГАРИН от Безистена 

Безистенът е първосвещената Божия Сътворенческа експериментална лаборатория и развойна база, Родилен дом на децата на Боговете – човеците, които са само Българите, Техен Първосвещен храм и постоянно местообиталище, Център и Команден пункт на Време – пространствения континуум и Главна врата и портал между измеренията и пространствата в Божия перманентно  първопрестолен град Олимп/Импол/Иампол/Ямбол, Централен Вселенски компютър и информационен архив Акаши, който храм Безистена кодиран като култовия "Храм на Соломон", е извечна цел №1 за намиране и завладяване от всички племена на света, и за който Боговете ни ни разсекретяват във всеки нов пост и статия все нови и нови оригинални документи! 

И сега нека разсекретим досието на комунистите и разкрием техния крипто Български генезис на Български Божествен имплант сред другите племена и 
конкретно изродения Български имплант при юдео – ционистите в данайо=юдейската племенна група от бившето тракийски нефеноменно племе евреи, от които е идеята за изродените комунистически идеи и идеология, която в чистия ѝ неопорочен вид и формат е фундаментирана и развита от Библейските закони и постулати :

ДОСИЕ от=от Диана и Иса 

КОМУНИСТИ=Кан (Жреци) от Иса и Ма (Майка) Диана 

КОМУНИЗЪМ от=
от Кан (Жреци) на Иза и МаМа=
от Кан (Жреци) на Иза и Мария Магдалена 

ЧИСТ ВИД И ФОРМАТ от=ТШИСТ ВИД И ФОРМАТ от=от Бог Отец Ешуа и Богиня Диана 

ЗАКОНИ И ПОСТУЛАТИ от=от Кан (Жреци) от Дуло на Богиня Диана и Исуз

ЗАКОНИ И ПОСТУЛАТИ от=от Кан (Жреци) от Дуло от Безистена 

Всички Библейски и всички други нравствено – правни закони и етични постулати са дело на нашите феноменни Предци от Божия жречески род Дуло, които са култиваторите и цивилизаторите на всички племена и народи по света и техни духовни водачи и лидери и интелектуални творчески и прогресивни елити! 

"
Дядовците не са казали на внуците си кои са, за да ги предпазят, за да избегнат Голи оток, за да избегнат липсата на перспектива, кариера и успех в новия свят."

ВНУЦИ на=ВНУТСИ на=на Богиня Диана и Иса 

переспектива кариера и успех има само при НОВИЯ СВЯТ=
переспектива кариера и успех има само при Бог Иса и Богиня Диана 

"Аз този разказ съм го чувала от почти всички македонски българи, които по свой си път са стигнали до истината."

Още един безапелационен документ какви са македонските Б/българи:

МАКЕДОНСКИ БЪЛГАРИ от=БЪЛГАРИ от Кан (Жреци) на Иса и Майка Диана  

ПО СВОЙ СИ ПЪТ=ПО Бог Исус и Богиня Диана 

по свой си път са стигнали до ИСТИНА=
по свой си път са стигнали до ИС ТИНА=
по свой си път са стигнали до ИС ТИАН=
по свой си път са стигнали до Иса и Диана 

image

"Същевременно в това, което е спасяване на най-висшата ценност-животът, има преобладаваща доза подкупност. Те са купени, за да имат самостоятелна република в Титов бантустан."

СЪЩЕВРЕМЕННО=СЪШТЕВРЕМЕННО=Исуш и Богиня Матара

ЦЕННОСТ=Исус и Диана 

ЖИВОТ дарен и поддържан от=дарен и поддържан от Ежуа и Богиня Диана 

ДОЗА определяна от=определяна от Диана и Иза  

ТЕ СА КУПЕНИ от=от Иса и Бокиня Диана 

НИЕ СМЕ КУПЕНИ от=от Иса и Богиня Майка 

ИМАМЕ САМОСТОЯТЕЛНА РЕПУБЛИКА=
Бълкари от Дуло от Бог Исус и Богиня Диана МаМаМа=
Бълкари от Дуло от Бог Исус и Богиня Диана Майка Мария Магдалена

И още веднъж какво се случва същевременно в нашите документи:

СЪЩЕВРЕМЕННО с всяка дума и израз ви разкриваме=
СЪШТЕВРЕМЕННО с всяка дума и израз ви разкриваме=
с всяка дума и израз ви разкриваме Исуш и Богиня Матара 
 
image

"Пръв ще е. В замяна македонецът е получил дъвки и чорапогащници, за които до ден днешен е убеден, че българинът много му е завиждал. Дъвката и хърватският шоколад са основите на националната гордост македонска."

В замяна македонецът е получил дъвки и чорапогащници, а ние вижте, македонци нещастници мерзки, Кои вземаме в замяна на всичко!

В ЗАМЯНА ВЗЕМАМЕ=
Бог Изуз и Богиня МаМаМа=
Бог Изуз и Богиня Майка Мария Магдалена 

Не им завиждаме ни на македонците, ни на никои други въпреки всичките им непреходни екстри и промоции, защото вижте Кои имаме, от Които сме:

НЕ ИМ ЗАВИЖДАМЕ защото имаме=защото имаме Ежуз и Богиня Мама Диана

В ОСНОВИТЕ НИ СА=Бог Исус и Богиня Диана 

НАША ГОРДОСТ са=
са Диана и Гриштос=
са Диана и Ешус от Трагия (Тракия)

ИМАМЕ ЕКСТРИ И ПРОМОЦИИ от=
от Богиня Диана Мама Мария и Кристос=
от Богиня Диана Мама Мария и Исус от Тракия

"Да, да замениш себе си с дъвка, да се откажеш от хилядолетната си история, да отсечеш корена си, е голям компромис. Това е повече от компромис, това е поквара."

ИСТОРИЯ на=на Рода на Иса

ИСТОРИЯ на=на Ариани от Иса и Диана 

ОТСИЧАТ КОРЕНА на=
на Диана и Кристош=
на Диана и Ешус от Тракия 

КОРЕНИ на=на Ариани Кан (Жреци) 

ОТСЕЧЕНИ КОРЕНИ на=на Ариани Кан (Жреци) от Исуш и Диана 

Тука Света Ванга ни повели да си припомним за отсечените Български корени на отродените българи в Македония от култовия ѝ авторски постинг за родното ѝ Българско место Струмица:

Как със Света Ванга преоткрихме и активирахме в Македония и в Босна поредните пирамиди – портали между измеренията, който подготвят Извънземните за инвазията си
https://bezistena.blog.bg/history/2021/02/21/kak-sys-sveta-vanga-preotkrihme-i-aktivirahme-v-makedoniia-i.1750323

... Тръгнахме, водени от ослепително красивата синеока Света Ванга, от чийто род са тия Български македонски музиканти, защото са нейни роднини от нейната рожденна скъпа Българска Струмица – изконен и вече напълно асимилиран Свещен Български град!

Докато вървяхме с чудния ритъм на тъпановия гръм и мелодията на песента,

image

нашата Учителка и постановчик по този постинг Света Ванга,

image

чийто истински светейши образ сега на 30 – годишна ослепително красива синеока Светица виждате, ни заразправя:
– Ето как за сто години сръбските Българо мразци и български македонски безродници и предатели – мекерета манипулираха с терор Българския генофонд и произход на населението на Струмица:

Според пописот од 2002 година, во градот Струмица живеат 35.311 жители.

Етнички групи :

Македонци - 32.075 (90,84%)
Турци - 2.642
Роми - 130
Власи - 3
Срби - 157
Бошњаци - 5
останати - 299  

ПОПИСОТ (преброяване) на потомците на=на потомците на Бог Иса и Богиня Диана 
 
Значи в Струмица няма пукнат Българин, и както казват няколкото съхранили се безстрашни саможертвени Българи от Македония, "в Македония може да се наречеш и пишеш всякакъв, и китаец, и танганаец, и талибанин и джахадист, но само Българин не можеш да се наречеш!"
Затова пък ние в анблок ги посочваме кои са Българите в Струмица – ей ония в началото най – многото 32 075 (90,84%), дето ги пишуват, че били македонци, те всичките 32 075 са българи, вече бивши Българи! 

ПИШУВАТ за=за Бог Ешуа и Богиня Диана 
 
image
Обединените юдео –
 ционистки душмани на Българите от Европа и Русия трили, горяли, крили, манипулирали и фалшифицирали свещената Българска история чрез перманентен геноцид връз Българите и Българщината и избиване на десетки и стотици хиляди Българи, и с тотална цензура на Българските документи за Българския произход на хората и на цялата култура и земя, но едно не са се усетили да направят мерзавците антиБългари – да заличат свещеното име на града, което сега лично Света Ванга разсекретява и внася като автентичен легализиран документ в деловодството на Божията канцелария като изрично заявление за възстановяване принадлежността на града към възстановяваната скоро пак Свещена Българска империя като обещаното ни от Боговете ни Божие Царство на Земята на Любовта, Братството и Мира! 

СТРУМИЦА=СТРУМИТСА=Исус и Матара Диана 

image

Струмишката пирамида

И пак ви казваме, изродени родственици наши, напрегнете си смачкания и страхлив и вече изрододен интелектуален потенциал и познайте и проумейте Българските Богове в това свещено Българско име и изконна Българска територия Струмица!

СТРУМИЦА=СТРУМИТСА=Исус и Матара Диана 

СТРУМИЦА на Българи от=СТРУМИТСА на Българи от Исус и Матара Диана 

Показваме ви поредния Български изкуствено построен мегалитен светилищен могилен зикуратен пирамидален комплекс, заради който е това жреческо средище и заради който вас сега ви има на това свещено място!

СТРУМИШКА ПИРАМИДА на=на Кан (Жреци) на Исуш и Богиня Диана Матара Мария 

СТРУМИШКА ПИРАМИДА на=ПИРАМИДА на Кан (Жреци) на Исуш и Матара

ЗИКУРАТНА ПИРАМИДА на=на Иза от Тракия и Богиня Мадара 

image

Струмичанка под маска – символът на Струмичкия карнавал

Това е поредното кодирано писмо – послание, написано с езика на Свещения шифър чрез скулптурната композиция, издиктувано от Горе на анти – Българските управници на Струмица, и официално е дефинирано като символът на Струмичкия карнавал под наименованието СТРУМИЧАНКА ПОД МАСКА, а за нас в шифър ни съобщава следното:

СТРУМИЧАНКА=СТРУМИТШАНКА=Кан (Жрица) от Матара Диана и Исуш 

СТРУМИЧАНКА ПОД МАСКА=СТРУМИЧАНКА от Богиня Майка Диана и Иса

СТРУМИЧКИ КАРНАВАЛ за=за Кан (Жреци) на Матара Диана и Исуш Балкарина

Тия шифровани послания ни каза Света Ванга, че е внушавала и диктувала лично на нейните родственици от родния ѝ Български град Струмица, докато вървяхме към Родословното дърво на Певеца Кико – Християн Божинов, което е и нашето, за да ни покаже корените му, като преди това Света Ванга ни разкри поредното нейно кодирано послание, което е вложила тя в скулптурната композиция "Струмичанка под маска".
Ами струмичанката с маска, което в направения вече превод означава жрица (жрици, жреците на Българските Богове) с маска, е директна препратка и съобщение за предстоящите и вече настъпили страховити глобални събития и процеси по цялата Земя на инсценираната и развихряща се в ескалация биотерористична диверсия и война на медицинския фашизъм Ковид, чийто символ е маската, която операция е по стриктния Божи план за Последните времена преди Тяхното Явяване сред хората на Земята и в Светейшия Ген щаб, в който е и Света Ванга на високи позиции, и която операция е възложена както всички мерзости в света от векове и последните две епохи, отново на данайо=юдео – ционистите, които са най – изродените династи от Божия Български жречески род Дуло, на които Боговете ни възлагат черната роля на перманентни врагове и геноцидатори на святите и праведни техни родственици – Българите и Българския етнос.

СТРУМИТШАНКА ПОД МАСКА=Ковид от Юдео Сионисти Кан (Жреци) на Мама Диана и Ешуа 

image


Отидохме при общото ни родословно дърво с Кико, а то – прерязано през средата!
Корените на свещеното родословно дърво на рода Дуло на Исус и Мария Магдалена в едната половина на света и живота, а клоните, листата и плодовете му – в другата половина, и никакво връзка нямат с корените – Българските Богове, и живителните им сокове и сили!
И живеят и вегитират в мизерно смъртно съществуване и положение безбройните Божии деца – плодовете по клоновете на Дървото на Живота, без да знаят корените и Божествения си произход, без и да подозират дори, че са плодове и деца на велик род, на Божия род, без да подозират и най – малко, че са носители на Божиите феноменни безсмъртни гени с начални характеристики на Безсмъртие и Вечен живот..., и живуркат, и съществуват, и вегитират смъртни и в живота, те – Божиите феноменни и Божествени деца!
А те – могъщите и всесилни корени, сиреч Боговете ни, Жреците и Светиите, и Те отрязани от плодовете и листата на Дървото на Живота, от децата си на Земята, които деца и те дават от своя страна храната и енергията на Слънцето и въздуха към корените на Дървото!

Прерязано на две Дърво на Живота, и не дори в метафорично – алегоричен стил и формат, ами и наистина прерязана връзката мужду Боговете и децата им – човеците!
Наистина – щъкат нагоре и надолу между Тях и нас постоянно Светии и други Божии посредници и пълномощници между световете и Боговете и хората, ама туй не е истинско Живо Дърво на Живота и не е истински живот между Боговете и хората! 
Какви Богове и Родители сте, Татко Исусе и Майко Марийо, като не можете толкова време да помилвате и погаляте наживо децата си!
Какви Божии деца и потомци сме и ние, като не можем да Ви пригърнем и помилваме и погаляме и не можем да ползваме феноменните екстри и промоции на Божествения си произход!

Не е истински живот в пълнотата му между Родителите и децата, както си го представяме дори и ние – хората, с нисшата си представа – да бъде по законите на Любовта, която между Родители и Деца трябва да бъде в пълното си измерение и проявление – духовна, чувствена, физическа, материална и с всичките човешки сетива осезаема, виждана и чувствена!

Тия неща Те ви ги казват чрез нас, обаче и ние постоянно си ги мислим!

Затова ние вземаме сега двете прерязани и разделени половини на Дървото на Живота и ги събираме в долните два кадъра, за да оживее Дървото на Живота и да има Живот за всичките му части – за Хората и за Боговете заедно!

image

Затова ние взехме двете прерязани и разделени половини на Дървото на Живота и ги събрахме в едно в горните два кадъра, за да оживее Дървото на Живота и да има Живот за всичките му части – за Хората и за Боговете заедно! 

И вече от събраното пак в едно Дърво на Живота потече тази живителна информация в двете основни и във всички други посоки, която изпращаме и към Боговете ни и към вас с долните пасажи от постинга ни 
 
Тайната на Дървото на Живота от свръхсекретният сейф на Извънземните от армията на Свети Иван!
bezistena.blog.bg/history/2016/01/15/.1420676

Израсло ми е дърво високо,
на дървото ветки, парови,
а на ветките сребрени листе,
а на листето поройни пчели.
Дърво високо - сам свети Йован,
ветки, парови - цръкви, манастир,
сребрени листе - свети икони,
поройни пчели - божи рисяни.   

Чуете ли в народните ни песни и творчество – легенди, митове, приказки, гатанки и пословици, че се говори за дърво с корени, клони, листа и плодове, то знайте със сигурност, че става въпрос винаги за Дървото на Живота – родословното дърво от генетичните потомци на Боговете – Демиурзи, които са феноменните жреци от рода Дуло. 

Защо точно на Богоявление се пее за Дървото на Живота – защото това е езическата космогонна метафора – кодировка за свещената генеалогия на Божия Български род и народ 

КОСМОГОННА МЕТАФОРА на=на Кан (Жреци) от Гена на Иса и Богиня Мат Мария
 

ДЪРВО НА ЖИВОТА=ДЪРВО на Ежуа и Богиня Диана –

родословното дърво на Бог Исус и Богиня Диана, Майка Мария Магдалена

image

ДЪРВО НА ЖИВОТА=Рода на Бог Ежуа и Богиня Диана 

ДЪРВО НА ЖИВОТА=Братя от Ежуа и Богиня Диана
 
Вижте разсекретени отделните елементи и структурата на Дървото на Живота:  
 
... Израсло ми е дърво високо...

ДЪРВО ВИСОКО на=ДЪРВО на Бок Иса

ДЪРВО ВИСОКО на=ДЪРВО на Кан (Жреци) на Бог Иса

ДЪРВО ВИСОКО на=на Кан (Жреци) от Братя от Бог Иса

image

Стихът "Израсло ми е дърво високо", ни говори в метафоричен стил и шифър, че е израсло, порасло, развило се е и високо станало родословното Дърво от жреците от братското потомство на Бог Исус и Богиня Диана Мария Магдалена, което потомство се Българите, и което Божествено родословно Дърво с клоните му виждаме на тази култова емблематична икона, която е на видно място в храма Свети Николай Чудотворец в първосътворенческия първосвещен първопрестолен Божи град Ямбол, закодиран за непосветените като Ямбол/Олямб/Олимб/Олимп.

Свети Николай е синът на Свети Павел/Кан и Цар Авитохол (33 – 333) и внук на Исус и Мария Магдалена – Кан и Цар Ирник (303 – 453), Свети Кан Атила, Свети Патрик, Санта Никалъс, Дядо Мраз...

ПОТОМСТВО на=на Бог Иса и Богиня Мат Диана 

ЕМБЛЕМАТИТШНА ИКОНА на=на Кан (Жреци) на Ешуа и Мат Диана от Ямбол

–– край на пасажите
––––––––––––––––––––––––––

––
 продължаваме с документите от есето:

"Не, не са добри хора. Дълбоко морално разложени са. И за да оправдаят собствената си морална смърт, те трябва да демонизират тези, които са останали "живи". Това сме ние българите."

Ето кои са добрите хора, че когато някои от тях се изродят, да се познаят и намерят пътя към Спасението си!

ТЕ СА ДОБРИ ХОРА от=от Ариани от Богиня Диана и Иса от Трахия

СМЪРТ без=без Иса и Матара 

СОБСТВЕНА СМЪРТ без=СМЪРТ без Бог Исус и Богиня Диана 

ДЕМОНИЗИРАТ потомците на=потомците на Иза и Матара Диана 

ОСТАВАМЕ ЖИВИ само с=само с Бог Исуж и Богиня Ма (Майка) Диана 

ДА СЕ ПОЗНАЕМ че сме от=че сме от Исуз и Богиня Ма (Майка) Диана 

ШТЕ НАМЕРИМЕ ПЪТЯ към=към Ешуа и Богиня Диана Мат Мария 

Продължават удивително силните и нетърпящи възражение аргументирани гневни и заслужени изобличения и обвинения на 
Lilla Johnson към изродените отбългарени сегашни македонци, презряни и стъпкани и от гърците – дошляци и нашественици, с етнонима "северно македонци" – уж горди, пък преглътнали "горди" и този позор и скачащи връз Божия народ Българите, нещастни отломки от които са и те

Ето ви още едно спасително въже, нещастни "горди" 
северно македонци, да видите чии корени си режите:

СЕВЕРНО МАКЕДОНЦИ от=СЕВЕРНО МАКЕДОНТСИ от=
от Ариани Кан (Жреци) Исус и Богиня Мат Диана 

"
Омразата към собственото им предателство се трансформира в омраза към тези, които са минали през комунизма, през турското и византийско владичество,(робства – наша редакция!!!) без да се пречупят. Подлостта мрази смелостта, защото и завижда за силата. Защото знае, че никога повече не може да бъде достойна за уважение"

ОМРАЗА към=към Иза и Мария

МРАЗЯТ народа на=народа на Иза и Матара

СОБСТВЕНОТО ИМ ПРЕДАТЕЛСТВО към=
ПРЕДАТЕЛСТВО към Бог Исус и Богиня Мат Диана 

ЗАВИЖДАНЕ на народа на=на народа на Богиня Диана и Ежуз

ЗАЩОТО не знае Кои са=не знае Кои са Изуш и Диана 

УВАЖЕНИЕ към=към Бог Ежуа 

"
Тя с охота ще продължи да търгува със себе си, ще намери документите на дедите си и ще се пише българин по сметка и паспорт."

ДА ТЪРГУВА с СЕБЕ СИ=
с Богиня Диана и Бог Гристос=
с Богиня Диана и Бог Исус от Трагия (Тракия)

ПИШАТ СЕ БЪЛГАРИ на=БЪЛГАРИ на Богиня Диана и Исуш

ПИШАТ СЕ БЪЛГАРИ от=БЪЛГАРИ от Безистена

И херметичната семантика на официалния документ за самоличност – паспорта:

ПАСПОРТ на=на Ариани от Бог Иса и Богиня Диана 

ПАСПОРТ на=на Братя от Бог Иса 

"Ще вземе танкове и гаубици и уж ще ги претопи, че са некачествени.
Стига бе! И сега ни ги искат от Украйна, но на тях не дадохме, на вас дадохме."

ЩЕ ВЗЕМАМЕ още и още=ШТЕ ВЗЕМАМЕ още и още=
още и още Ешуз и Богиня Диана МаМа=
още и още Ешуз и Богиня Диана Мария Магдалена

Хей, северно македонци, чуйте Кои ви казват изрично "Стига бе!":

СТИГА БЕ=Иса и Богиня Диана !!!

И въпреки постоянно демонстрираната ви ескалираща омраза към нас и презрението ни към вас, пак и пак ще ви даваме сакрална спасителна информация!

ЩЕ ВИ ДАВАМЕ=ШТЕ ВИ ДАВАМЕ=Бог Ешуа и Богиня Мат Диана 

ДАВАМЕ ВИ САКРАЛНА ИНФОРМАТСИЯ=ДАВАМЕ ВИ Диана и Исус Бълкарина 

"Ще прави доноси по Европа срещу братята си, а брат му ще му вдигне ветото, нали е по-големият. Ще крънка ток и газ, ток ние имаме за целите Балкани, а вие е добре да си дъвчете дъвката."

ДОНОСИ срещу народа на=срещу народа на Диана и Иса 

И не само ток имаме, ами имаме всичко в света, и светът ще имаме скоро!
Целият!

ИМАМЕ ВСИЧКО защото имаме=ИМАМЕ ВСИТШКО защото имаме=
защото имаме Исуш и Бокиня Мама Диана 

ИМАМЕ ВСИЧКО защото сме=ИМАМЕ ВСИТШКО защото сме=
защото сме Кан (Жреци) на Исуш и Богиня Мама Диана 

ИМАМЕ ВСИТШКО защото сме вече под закрилата на=
защото сме вече под закрилата на Сина на Ешуа и Бокиня Мама Диана 

Синът на Ешуа и Бокиня Мама Диана е Божият син, Човешкият Син, обещаният ни от Боговете Исус и Богиня Диана/Мария Магдалена Спасител на Българите и на света – апогеят, еманацията и апотеозът на Тяхната Любов и поантата на транс епохалния им проект "Българите и човешката цивилизация", 

image

отгледан, закален и селектиран при свръх екстремален риалити режим през последните 2000 години в родословието на поколенията от Негови праведни Предци от първосвещената златна генеалогична линия на Божия жречески род Дуло, съхранили чистотата и светостта си, 

image

и Чието епично епохално Явяване и възцеряване на Земята подготвят Боговете ни в ускорени темпове и срокове! 
 
"Никога повече няма да сте достойни за уважението на тези, които ви познават.
Вашето величие е в българското ви минало, вашето падение е настоящето ви, а бъдеще нямате. Огледайте се. Албания има бъдеще, вие не."

И въпреки че сте Божии експериментални продукти, вижте и проумейте какво ви прокламират Боговете ни:

ПОВЕЧЕ НЯМА ДА СТЕ на=на Бог Исуш и Богиня Мат Диана.

защото не познавате Боговете си!

НЕ ПОЗНАВАТЕ=Бог Иза и Богиня Диана  

ПАДЕНИЕ без=без Богиня Диана 

НАСТОЯЩЕ с=с Исуш и Диана 

БЪДЕЩЕ с=с Богиня Диана и Ешуа 

"България има бъдеще, оцелявала е през по-страшни времена.
Вие не сте."

България има БЪДЕЩЕ=България има Богиня Диана и Ешуа 

СТРАШНИ ВРЕМЕНА за=за Ариани от Исуш и Богиня Матара 

ВИЕ НЕ СТЕ с=с Иса и Богиня Диана

––––––––––––––––––––––––––––––––

След всички тези категорични безапелационни документи от повествованието на есето, в които откриваме навсякъде в езика ни и навсякъде по света и всички сфери на човешкия живот Българските Богове, ще Ви ги покажем и в коментарите под публикацията:

Елеонора Георгиева

Дойде на моята, браво! Забвението ще им е милост!

ЗАБВЕНИЕТО от=от Бог Иза и Богиня Диана 

Lilla Johnson
Елеонора Георгиева 

Винаги съм била там. Аз съм убедена, че те отново могат да бъдат купени, стига България да беше богата. И бяха купувани чрез паспортите. Но тези човекоподобни не ни трябват вече. Генетиката им е лоша. Доброто е дошло в България или 
са ги избили. А е оцелял лошият корен. Но не за дълго. Обградени са от врагове.

ВИНАГИ СМЕ ТАМ ПРИ=Бог Иса и Богиня Матара

АЗ СЪМ УБЕДЕН че те са=че те са Исуз и Богиня Ма (Майка) Диана 

БЪЛГАРИЯ БЕШЕ БОГАТА с=с Богиня Диана и Бог Ешуа Българина

БЪЛГАРИЯ ЩЕ Е ПАК БОГАТА с=с
Богиня Диана и Бок Ешуа Българина

ЧОВЕКОПОДОБНИ на=ТШОВЕКОПОДОБНИ на=ПОДОБНИ на Ешуа и Бокиня Диана 

Елеонора Георгиева  Lilla Johnson 

Да, нека се примирим, че който е бил читав и се е чувствал българин, е намерил начин да дойде да живее в България и/или да запази българщината си с цената на големи жертви. Останалите... Да ги оставим на съдбата им, твърде малко останахме българите, че да се увеличаваме с внос на още по-лош "матриял"!  
Мисля, че незаслужено сме неглижирали българската диаспора в Западните покрайнини, Банат и Бесарабия.

ДА СЕ ПРИМИРИМ пред=пред Иса и Богиня Мадара Мария

Българите сме ЧИТАВИ от=Българите сме от Ешуа и Богиня Диана 

ДА ЖИВЕЕ В БЪЛГАРИЯ на=БЪЛГАРИЯ на Бог Ежуа и Богиня Диана 

И още един сакрален термин и понятие, които въобще липсват от езика и битността на всички други народи и племена:

БЪЛГАРЩИНА от=БЪЛГАРШТИНА от=от Диана и Ешуа Българина 

ДА ЗАПАЗИМ БЪЛГАРЩИНАТА СИ от=БЪЛГАРЩИНАТА СИ от Изуз и Богиня Ма (Майка) Диана 

Светослав Боянов

Неблагодарници!

НЕБЛАГОДАРНИЦИ към=към Диана и Иса Българина

НЕБЛАГОДАРНИЦИ изродени=изродени българи от Диана и Иса 

Bobi Vaklinov

https://www.facebook.com/bobi.vaklinov/videos/468749418636568 
Най-точната илюстрация на езика на омразата в Македония спрямо България!  

И ето какво е истинският език на омразата, а не нашето сакрално Слово и Познание, с които разкриваме Истината и заради която ни цензурират и блокират навсякъде, мъчейки се да спрат излизането на Истината за Българските Богове и цивилизационното величие на Българите:

ЕЗИК НА ОМРАЗА срещу=ЕЗИК срещу Иза и Мария 

ЕЗИК НА ОМРАЗА срещу=срещу Кан (Жреци) на Изуз и Мария 

ИСТИНА=ИС ТИНА=ИС ТИАН=Иса и Диана 

image

https://www.youtube.com/watch?v=4LdbFn3qgjc

Грозно: Мощни освирквания по време на химна на България в Скопие

https://www.youtube.com/watch?v=qVoDzhTjav8

Освиркаха химна на България и си го получиха

Реакциите на публиката в РСМ роди фразата на един от коментиращите мача гости в студиото Станислав Ангелов - Пелето :

"Освиркаха химна на баба си и дядо си"?!


Предлагаме ви още една импресийна изповед от разкрилият се смел и достоен за Божествените си Български корени Добре Митрев за мерзкото поведение на озверялата зомбирана северно македонска публика и още по озверелите и оскотели техни футболисти – все европейски звезди,

ИЗПОВЕД пред=пред Бог Иза и Богиня Диана 

ИМПРЕСИЙНА ИЗПОВЕД пред=ИЗПОВЕД пред Бог Иса и Мария 

МЕРЗКО ПОВЕДЕНИЕ срещу=срещу Кан (Жреци) на Богиня Мадара и Бог Иза 

които играеха през цялото време демонстративно нагло и грубо и предизвикателно провокативно брутално срещу нашите млади и повечето от тях непознати никому, дори и на нас, неизвестни момчета!
Мъжки момчета!

МЪЖКИ МОМЧЕТА=
Кан (Жреци) от Ежуш и Диана Ма Ма Ма=
Кан (Жреци) от Ежуш и Диана Майка Мария Магдалена

МОМЧЕТА/МОМИЧЕТА от=от Ешуа и Мама Диана 

НЕ/ИЗВЕСТНИ МОМЧЕТА от=МОМЧЕТА от Богиня Диана и Исуз 

НЕ/ИЗВЕСТНИ МОМЧЕТА от=МОМЧЕТА от Безистена – 

вече известно, че са Божии потомци от жреческата генеалогия и род на Исус и Богиня Диана от първосвещения Божи дом и храм Безистена в Олимп, който истински Олимп е Импол, по – точно Иампол, и още Иамбол, най – точно Ямбол!

ЗВЕЗДИ на=на Богиня Диана и Изуз

ЗВЕЗДИ от=
от ЗВЕЗДИ ± Н (кодировъчен назал)=от ЗВЕЗДИН=от ВЕЗИЗДН=от Везиздена=от Безистена

от който Централен вселенски компютър и диспечерски център се управляват всички звезди – изкуствено построени орбитални станции и светлинни маркери и ориентации от космическата инфраструктура на плоската Земя на Небесния свод

НЕБЕСЕН СВОД на=на Бог Исус и Богиня Диана – 

тайната на Небесния свод, чиято характеристика и състав измъчват всички изследователи и бутафорните космически програми на американците и руснаците, будалкащи ни най – нагло, че обикалят около Земята и пътуват из Космоса и до Луната!


Добре Митрев

Зборовите на “Мила Родино” беа посилни од сите свирежи синоќа.
Покажавме примитивизам и во какво нездраво општество ги растиме нашите деца. Лечење на фрустрации наместо навивање.
Да го навредуваш другиот, не значи дека твојот го сакаш.
Тој што покушаваше да се тепа, прво нека научи да ја пее македонската химна.
Има една песна “дал да плачам или пеам” македонските бугари синоќа беа дел од неа, плачеа зошто изгуби Македонија- нивната земја, а пееа зошто победи Бугарија.
Јас бев на стадионот и седев на трибината на македонските навивачи. Сега и којзнае кога пак. И за прв пат почуствував задоволство што моите деца растат надвор од оваа средина“
Синоќа требаше да се навива за фудбалот. Таму имаше се само не навивање.
И како што на крајот бива, секогаш стига казната.
И сите зурли свирки и тапани да беа синоќа на стадионот зборовите на “ Мила Родино” беа посилни од се.
Ние ќе останеме да тонеме кон дното на кое не му се гледа крајот. 


Добре Митрев


Думите на "Мила Родино" бяха по-силни от всички освирквания снощи.
Показахме примитивизъм и в какво нездравословно общество отглеждаме децата си.
Изцеление на фрустрациите, вместо да ги подкрепяме.
Да обиждаш другия не означава, че обичаш своя.
Този, който се е опитвал да се бие, първо да се научи да пее химна на Македония
Има една песен "да плача ли, да пея ли". Македонските българи снощи бяха част от нея, реваха, защото Македония загуби - тяхната държава, а пяха, защото България победи.
Бях на стадиона и седях по трибуните на македонските фенове. Сега и кой знае кога отново. И за първи път почувствах удоволствие, че децата ми растат извън тази среда
Тя трябваше да аплодира футбола снощи. Всичко беше там, но без аплодисменти.
И както в крайна сметка наказанието винаги пристига.
И всички зурли свирки и барабани да бяха снощи на стадиона, думите на "Мила Родино" бяха по-силни от всичко.
Ще останем да потънем до дъното, на което не се вижда край.

––––––––––––––––––

Открихме в бившата и скоро пак Българска земя Македония поредния транспространствен портал на Извънземните и входящата парола за активирането и отварянето му!
https://bezistena.blog.bg/history/2016/01/14/otkrihme-v-bivshata-i-skoro-pak-bylgarska-zemia-makedoniia-p.1422320?reply=4840739

... знаем, че се намира в Македония, а пък Македония по всички документи, както и по долните документи е видно категорично, че е Българска земя, територия и население –  за тия македонци, които искат това, а съвсем скоро всички те не само ще искат, ами ще се натискат ревностно и всячески да ги признаем за наши и ги вземем под егидата си и чрез нас под егидата на Боговете ни, чийто народ – сиреч нас, Българите, отродените посръбчени македонци сега ни псуват и хулят на поразия по примера на сръбските си идеолози, идоли и подстрекатели, и на които в последно време висшата им обида да ни наранят и засегнат е да ни титуловат като ТАТАРИ, без да си имат и на понятие, каква е сакралната етимология на думата и какво означава всъщност, както и че самото тракийско племе десарети, от което са и те, носи това име! 
 
ТАТАРИ=ТРААТИ=Труити=Друди –
другото наименование на Българските жреци, за което сме ви представяли документи, че означава 

ДРУИД от=от Рода на Диана 

Ето част от документите, които са безбройни в прав и в кодиран текст,че Македония е Българска!
 
МАКЕДОНИЯ=Майка Диана

ARYM (Македония)=Мария 

БЮРМ=Богиня Мария

FYROM=Богиня Мария 

МАКЕДОНЦИ=Майка Диана и Иса
 
– и последната гавра на гърците с македонците:

СЕВЕРНА МАКЕДОНИЯ на=на Ариани от Иса и Богиня Майка Диана 

В текста на песента е използвано култово Българско народностно разговорно обръщение – титуловане МОРИ, МОРЕ, МЪРИ, МАРЕ, МАРИ, което не е обяснено въобще от нашите етимолози, езиковеди и етнографи – първосигналчици, обясняващи Свещения Български език и думи с първосигнални опростачени травиални сравнителни натъкмистики!
Отворете си закърнелите сетива, академици и изследователи от БАН, Българска филология и езикознание и всякакви там други цензури, турени да криете истината за Божествеността на Българския Сътворенчески език и на Българите!
Криехте, ама досега!
А да видим, как ще скриете и изтриете Великата Богиня Майка, Мария Магдалена от езика, песните, битието, духа, кръвта и гените на Българите!
Ще изтриете, ама умря Марко вече, Духът Български на познанието и Възкресението е изтърван от бутилката и никой не може вече да го върне обратно!
Гледайте!

МОРИ=МОРЕ=МЪРИ=МАРЕ=МАРИ=Мария

Ето и кой е този прословут Марко, дето бил умрял вече, пък той от жив по – жив и вечен и само шета между Боговете и световете! 
 
УМРЯ МАРКО ВЕЧЕ=УМРЯ МАРКО ВЕТШЕ=
Кан (Жрец) на Богиня Матара Мария и Ешуа 

Ей тия работи, и още колкото искате и търсите има и ще намерите в разсекретените досиета на Айше, на личното момче, на Крали Марки и на всички герои и персонажи на Свещените Български народни песни, мултиплицирани из всички песни на всички по –близки и най – далечни племена по целия свят, все тракийски племена, разселени и по всички кътчета на Земята и направени хора от Българите, та сега да ни се зверят и псуват и хулят като македонците и сърбите, като им показваме автентичните документи, че всички тия песни са Български! 
И не само песните, ами и всичкото ви е наше и го дължите на Българите, изродени безродници и неблагодарници такива!
Скоро ще ги научите, разберете и проумеете тия истини в екстремални условия!
Тия екстремални условия могат да бъдат и в плюсовата, и в минусовата полоса на преживяванията – кой както си постеле и пожелае! 

Да не пропуснем да заведем в деловодството на небесната канцелария и молбата на Българския град Струга за кандидатстване за възвръщане към Свещената Българска Божия империя!

СТРУГА=С ТРУГА=Иса от Трагия (Тракия)
 
Струга се намира в югозападната част на Република Македония – вижте къде е на картата в западния край на сегашна Македония – 

image

Ей тази цялата Македония от Струга до България е Българска, за което сведетелства още през 1591 година венецианският посланик Лоренцо Бернардо, който пътува за Цариград през Македония и оставя любопитно описание на Струга:

" Струга, град в България на границата с Албания... Макар и да наричат Струга град, всъщност е по-скоро село и е първото селище в България след като се напусне Албания. През града тече малка река, която изтича от Охридското езеро, и която е извор на реката на Леш. След като се премине моста, отделящ Албания и България, се навлиза в Стружкото поле, което е почти изцяло обработвано и е много плодородно. Българите говорят славянски език и следват гръцки обред."

СЛАВЯНСКИ ЕЗИК на=ЕЗИК на Кан (Жреци) на Иса Слав (Змей) 
 
Според Българският географ Васил Кънчов („Македония. Етнография и статистика“) в началото на 20 век Струга има 4 570 жители, както следва: 
3 000 Българи християни, 1 000 турци, 350 арнаути мохамедани и 220 цигани.

Тоталното мнозинство на християнските жители на града е под върховенството на Екзархията. Според статистиката на секретаря на Екзархията Димитър Мишев („La Macйdoine et sa Population Chrйtienne“) в 1905 година християнското население на Струга се състои от 3 528 Българи екзархисти и 56 Българи патриаршисти гъркомани. В града има 1 прогимназиално и 2 основни Български училища и 1 основно гръцко. 
Струга е родно място на големия Български род Миладинови, от който произхождат братята фолклористи Константин и Димитър Миладинов, просветната деятелка Царевна Миладинова и юристът Владислав Алексиев.
Българи стружани са и видните дейци на ВМОРО Александър Чакъров и братята Христо и Милан Матов.


Въпреки че Българската история вече е тотално изтрита и фалшифицирана и мозъците на българите и тракийците в Македония са промити, всичко в Македония е нафрашкано със зашифрована информация за Българските Богове и Българската принадлежност и собственост на тия народи и земи!
Вижте още!

ПРОМИТИ МОЗЪЦИ за=ПРОМИТИ МОЗЪТСИ за=за Богиня Диана Мат Мария и Исуз 
 
Какво казва македонската Википедија за Струга.

Струга лежи во рамнината на Струшкото Поле на двата брега на реката Црн Дрим и на северниот брег на Охридското Езеро.
Од Скопје е оддалечена 171 км, а од Охрид 15 км. 

 
СТРУШКО ПОЛЕ=Диана и Исуш Болкарина  

ЦРН ДРИМ=ТСРН ДРИМ=Ариани на Иса и Матара Диана 

ОХРИДСКО ЕЗЕРО=
Ариани Кан (Жреци) на Хрисдоз=
Ариани Кан (Жреци) на Исуз от Драхия (Трахия)

ОХРИД=Архадия (приказната Божествена земя Аркадия)=Драхия=Тракия 
 
Документи, които потвърждават, че всичко е Българско по тия изстрадали Български земи и народи!
Кой ли ще е основал и по какви правила ще е кръстил и Скопие, въпреки че знаем отлично и безспорно, че Скопие е чисто Български град и че е кръстен на Бог Исус!
Да проверим!  

СКОПИЕ=ПОК ИСЕ=Бок Иса
 
Енхалон староантички град и претходник на денешна Струга. Според некои археолошки наоди, се смета дека градот најверојатно е основан од припадниците на Македонското племе Десарети. 
 
Откъде ли се е взело това племе и кой ли го е довел по тия места едно време, на кой ли е кръстено и то?
Усущате ни, че се правим че не знаем, а пък знаем отлично отговорите на тия въпроси!
И сте прави!
Когато търсиш нещо,и знаеш, какво е това нещо, и знаеш,че там където го търсиш, то е винаги там – тогава търсенето е свръх удоволствие и винаги намираш търсеното нещо, дори и преди да си почнал да го търсиш някъде!

Ето пак кое е това нещо, което винаги го намираме!

НЕЩО=НЕШТО=ЕШ ТОН=Ешуа и Диана 

от абсолютно анонимно и безлично, това толкова често употребявано нещо се трансформира в Господарите и Властелините на световете – Българските Богове!

ВИНАГИ НАМИРАШ=Бог Ешуа и Мария
 
Ето и откъде се е взело това племе и кой го е довел по тия места 

ДЕСАРЕТИ=Друиди на Иса –

жреците на Исус, водачи и обгрижвачи на това тракийско племе

Да видим откъде е доведено и това тракийско племе от своите Духовни водачи –Друидите на Исус.
Ние пак знаем предварително много добре,ч е всички племена идват от производствената Сътворенческа експериментална и развойна База на Исус и Богиня Диана, която е в сърцето на Земния Рай, което сърце е Царството и земята на Одрисите на пъпа на Тракия.

ДЕСАРЕТИ=Отриси на Диана

В този документ имаме точните координати и указания, за да локализираме производствената база на това тракийско племе – това е Царството на Одрисите, чиято столица е Ямбол, което се допълва и от присъствието на Богиня Диана, чийто град е отново Ямбол!

Затова записваме пак:

ДЕСАРЕТИ=Друиди на Иса=Одриси на Диана 

тракийско племе, произведено в столицата на Одриското царство, която е Ямбол, който град е Първосвещениятн Сътворенчески град на Боговете Демиурзи, кръстили всички имена на града на имената си.

ДИАМБОЛИС=ИАМБОЛ Д ИС=Ямбол на Диана и Иса

image 
И изричната превенция на Българските светии на Исус и Мария:

image

Тази превантивна декларация се отнася и важи и за всички съседни на България държави, които всички са заграбили свещени Български земи и поробили и асимилират вече векове изконното Българско население по тях и постоянно генерират омраза и ненавист и престъпни деяния връз Българите от Майка България –
 концентриран етно геноцид от всички съседи на България, какъвто прецедент и феномен на колективна ярост и развихряща се мерзост и престъпления връз един етнос няма никъде другаде по света !

image

А това е обобщената Божия превенция към всички душмани на Техния Български народ:

image

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Цялото това огорчение и меко казано заслужено презрение към вас, северно македонци, не само от този показен възмездяващ мач,

ВЪЗМЕЗДИЕ от=от Изуз и Богиня Ма (Майка) Диана 

идва от нашата братска загриженост от Любов към вас, 
загриженост и Любов за вашето Спасение – Спасението на блудните заблудени синове, отрицателни герои от култовата притча за Блудния син, която ви припомняме с пасажи от

Цензурата в интернет и на телефоните – в помощ за тържеството на Истината и за единението на Българите в тия страшни времена
https://bezistena.blog.bg/history/2020/03/30/cenzurata-v-internet-i-na-telefonite-v-pomosht-za-tyrjestvot.1703044?reply=5310667

... И в този тържествен момент и сакрален акт на обръщане към Българските Богове на още една спасена Душа, се намери една черна душа с паднал дух на някакъв мерзавец, който не се се посвени да оскверни това свещено Божие дело с пасквил, който ви даваме в долния адрес 

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=275899770089090&set=a.121024088909993&type=3&theater&ifg=1

Абе нещастник, ти не знаеш, че посягаш на един новопокаял се човек, новораждащ се, повикан и активиран за този акт от Боговете ни и че този младенец във вярата е най – възлюбен и обичан от Боговете ни, защото Те я извикаха тази жена при себе си за да бъде висок пример за подражание и за насърчение на вървящите след нея Б/българи, които по различни причини, но всички според Божия план, досега не бяха прекрачвали прага на Храма!
И ти сега искаш тези хора да ги уплашиш с мръсотиите си и да ги спреш да влезнат в Храма, в който ти не си, и в който има място и за най – големите престъпници, разкаяли се и покорили се пред Бога, камо ли за тези заблудени досега Божии Души!

Какъв си ти и с какви пълномощия, безумецо, забраняваш на извиканите от Боговете ни да влезнат в Храма Им!
Та за блудните синове и дъщери Боговете ни най – болеят и милеят като болни деца и затова радоста Им за тяхното завръщане у дома при Тях е най – голяма!

Виж тази прекрасно преразказана притча за блудния син 

https://www.pravoslavie.bg/национален-конкурс-вечната-книга-и-н/притчата-за-блудния-син-2/

и пасаж който даваме от нея:

...Притчата за блудния син е една от най-топлите Христови притчи не само поради образа на сина, към когото не може да не се отнасяме с разбиране, дори със симпатия, но основно поради образа на бащата, на отеца, който обича безрезервно.
Прошката – искането и даването, е висшата Исусова добродетел и изключително съкровено преживяване. 
Именно в прошката блудният син открива онова, което е заминал да търси – свобода; открива, че „законът Христов е закон на свободата: не на произвола, а на онази царствена, дивна свобода, която ни се дава чрез синовството“ . Никъде не можеш да си по-свободен от мястото, където си безусловно обичан.
Притчата за блудния син дава отговори на много въпроси – за Божията любов към човека, за свободата на личността, за отношенията между хората. Тя е най-вече притча, наситена с много топлота. 
Въпреки греховете си, грешникът е приет и с изненада открива, че и в греха си е бил обичан. 
Най-нещастната роля е отредена на „доброто дете“, на фарисея, който изпълнява стриктно закона и канона, но няма Любов – висшата Дарба на Святият Дух и върховен Божи закон и практика, и затова неговата роля е най – нещастна именно защото фарисеят не съзира трагичната си отдалеченост от Бога. 

Никой не е забравен пред Господа, никой не е отхвърлен от Него – човекът сам избира пътя си и абсолютната му свобода е колкото дар, толкова и отговорност. 
Епохата ни е наситена с блудни синове и дъщери: те сякаш са повече отвсякога тези свидетели на обърканото време. 
Да не ги съдим прибързано – кой знае, може те да са по-близо до дома от нас.

–––––––– край на пасажа.

Та ти безумен Цербер на входа на Храма, посягаш на най – милото на Майката и на Бащата – загубеното им и болно дете!
Махай мерзостите си и се тръшкай и падай пред Боговете ни и се разкайвай горко, защото иначе ще ти е много тежко – от Горе за такива работи не си поплюват, виждаме как горко плаче нещастната ти Душа, знаеща какво го очаква стопанина ѝ ако не се вразуми, и за това те благославяме дано с добро се покаеш и познаеш Боговете ни!

––––––––––––––––––

Притчата за блудния син е херметичното иносказание за висшата сакрална тайна доктрина и символ верую ня Богомилите от Всемирното Бяло Братство – а именно, че в края на екстремалната трансепохална риалити Драматизация "Българите и човешката цивилизация" и започването на епичните процеси на Съдния Ден за всички на Земята,

ДРАМАТИЗАЦИЯ от=от Изус и Матара Диана 

СЪДНИЯ ДЕН на=ДЕН на Иса и Диана 

след индивидуални екстремални катарзисни всепречистващи душевни и телесни процедури, Боговете ни ще дадат пълна обща амнистия на всички и всички ще бъдат спасени като съвестни и ревностни изпълнители на раздадените им от Тях отрицателни и положителни роли на абсолютни безусловни марионетки с нулева степен на свобода – 
кукли на конци в Драматизацията!

ОБЩА АМНИСТИЯ от=ОБШТА АМНИСТИЯ от=от Исуш и Богиня Мат Диана 

БЕЗУСЛОВНИ МАРИОНЕТКИ на=на Богиня Ма (Майка) Диана и Исуз Бълкарина

ЩЕ БЪДЕМ СПАСЕНИ от=ШТЕ БЪДЕМ СПАСЕНИ от=
от Сина на Богиня Мат Диана и Бог Исуш – Спасителят
–––––––––––––––
екип на bezistena и Българи Светии – мъченици от поробена Македония, водени от Света Ванга под надзора на Исус и Мария. Майка ми Света Янка Дунчева бедна бежанка от Неврокоп и тя.
–––––––––––––––
ИСД с песни от Любов, заглушавани от омраза








Гласувай:
8


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат! ...
29.09.2022 12:41
Мария Магдалена и Исус ви обичат!
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори, на несъществени и безстойностни елементарни коментари, защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът, статиите и екипът ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители, поради което ви съветваме искрено и настойчиво да не почерняте неразумно и безумно кармата на генеалогията си!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие – пийте, жадни Души, от безкрайния и неизчерпаем живото даряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
2. bezistena - След публикуването на постинга в ...
29.09.2022 14:43
След публикуването на постинга в няколко фейсбук групи, тоталната свирепа цензура на юдео – ционистите блокира публикуването им за 24 часа.
Нещастници, ние го правим и за тяхното спасение, те отблъскват Божията помощ.
Увеличават времепрестоя си в казаня и дигат температурата на врящия катран!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7675526
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44103
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!