Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.04.2021 14:12 - Квинтесенция на разврата - университетите във Великобритания се превръщат в сутеньори
Автор: hadzapi Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1034 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Най-популярният вестник във Великобритания - “Дейли Мейл”, наскоро разказа историята на 18-годишната студентка по право Анна, която през деня ходи в университета, а през нощта работи като проститутка. Въпреки относително младата си възраст, това момиче вече е имало около 200 клиенти. За своите услуги взима евтино - 10 лири на човек. Казва, че ѝ трябват пари, за да плати обучението си.

Според журналистите дори клиентите на бъдещата юристка са изумени колко без да трепне съчетава обучението си с работата. А в университета си затварят очите, ако не и поощряват. За администрацията най-важното е студентите да си плащат таксите които достигат над 9 хиляди лири годишно. И делът на такива „секс работници“ от двата пола сред британските студенти нараства.

Студентката от Кеймбридж Попи Корн написа в статия в интернет, че британските университети в момента действат като сводници. Лестърският държавен университет публикува специален наръчник „За студенти секс работници“. Цинизмът на авторите на наръчника зашеметява. Според тях университетският персонал няма право дори да намеква, че студентът може да поиска сам да напусне проституцията. Още по-недопустимо е да се създава негативен образ сред младите хора относно платените „секс услуги“.

Според Попи Корн такива наръчници вече са разработени и се подготвят за публикуване в други университети в Обединеното кралство.

„Има нещо неприлично в това университетите да вкарват студентите си в дългове, а след това да ги посочват към проституцията като приемливо решение на проблема“, казва Попи Корн. В този случай момичето се изразява много меко: това, което тя нарича „неприлично“, всъщност е отвратително и противно.

Според Попи Корн общественият морал и социалните връзки са жертва на суровите изисквания на пазара в тази ситуация.

Според данните от социологическите проучвания, дадени от “Дейли Мейл”, днес поне 4% (95 хиляди) от британските студенти са се заели с различни форми на проституция. Почти една трета от тях "влизат в пряк контакт" с клиенти, останалите предоставят интимни услуги онлайн.

На този фон университетските студентски съюзи провеждат кампании за застъпничество в подкрепа на „безопасна” проституция. Лондонският университет твърди, че проституцията е същият обмен на пари за работа, както при всяка друга трудова дейност. Университетът в Единбург обяви "нулева толерантност" към онези, които се отнасят лошо към проституцията. А в университетите в Съсекс и Брайтън презервативите се раздават на студентите безплатно в специални кабини. В Оксфорд студентският съюз стартира кампания в подкрепа на "пълната декриминализация" на проституцията.

В наръчниците, разпространявани от университети и студентски съюзи, има препоръки за „най-сигурните позиции“ и удобни обувки. Университетът в Лестър нарича трафика на плът сред студентите „реалност“ и насърчава разпространението на такива ръководства.

Университетските власти и студентските организации предполагат, че телата на представителите на младото поколение британци и тези, които нямат търпение да отидат във Великобритания да учат, са стока. Моралът, чувството за целомъдрие и срамежливостта са изхвърлени като „примитивен архаизъм“ и това, което все още е останало от тях, ще бъде премахнато от обществения живот.

Това води до разпространение на венерически и психични заболявания сред младите хора, до разпространение на наркоманиите, до нарастване на престъпните връзки. Семейството като единица на обществото се унищожава, самото „цивилизовано“ общество се разлага, превръщайки се в стадо животни. Все повече момичета и момчета стават жертви на отвратителната търговия с плът.

Според “Дейли Мейл” около половин милион души във Великобритания се абонират за услуги в Интернет от жени, като приемат пари или подаръци от богати хора - млади и не толкова млади - в замяна на „секс“. "Обикновено заможните мъже искат образовани момичета, с които може да се общува", заяви пред вестника една от студентките. И тази практика се разширява.

Междувременно в "нова Русия", сред тесен слой богати, е станало стабилна мода да изпращат децата си да учат в Лондон.

Превод: В. Сергеев
https://pogled.info/svetoven/evropa/kvintesentsiya-na-razvrata-universitetite-vav-velikobritaniya-se-prevrashtat-v-sutenori.128572




Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: hadzapi
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3785166
Постинги: 2350
Коментари: 744
Гласове: 1915
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Битката за ресурси - как и защо бе съсипан Дамаск
2. АБК готви нова атака над „Моята библиотека“
3. Епохални открития, направени случайно
4. Грешките и капаните на съвременния сатанизъм - религия, сатанизъм, митология, шаманство, християнство, езотерика, култове, философия, лява и дясна страна, среден път
5. Улуру, чакры земли, тора шаста, гластенбери, озеро титикака, гора кайлас, гора синай, энергия, мобильный центр активации эпохи, эзотерика,
6. Космос, астрономия, НАСА, открытие, фотоснимки, Учёные, белый город, обитель бога, телескоп хабл,
7. мир, Учёные, свят, суперкомпьютер, теория хаоса, исследование мировой экономики, транснациональные корпорации, владение мировых доходов,
8. празници, маски, сравнение, значение, традиции, история, кукери, будизъм, езикознание, кукерство, зороастризъм, колобърство, песоглавци
9. хроники, история, древност, летописи, балхара, древнобългарските държави, волско-камска българия, исторически извори
10. Китайската стена - не са я строили китайците, а друг?
11. Най-страшните места на Русия