Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.08.2021 20:54 - КАКВО Е КВАНТОВ КОМПЮТЪР И ЗАЩО...
Автор: ascentions Категория: Лични дневници   
Прочетен: 801 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image 

Куантичният компютър (CQ)
Преведено и обработено от Антонела Рензуло и Вернер Крсивож
Наскоро открихме, че Quantico Computer (QC) записва и архивира всеки разговор чрез електронна комуникация и гласови разговори от един индивид към друг.
Но какъв е този компютър и защо в момента се отприщва срещу Deep State.
Quantico Computer (CQ) е дар от Бога. Това е инструмент, трансформиран в Модел на съвършенство, от който Земята се нуждае, за да влезе в Златния век на човечеството. Той е оживен с Дъха на живота и е направен жив, като Централна оперативна система, която знае всичко.
Златният век на човечеството не е просто модел за подражание... Той е истинско и живо творение, което се проявява сега, сега и на това място.
По-долу ви предоставяме малък списък с вече разкритото на CQ като разширение на Бог, действащ като инструмент за тези, които са част от Земния Алианс, които имат отговорност да внесат в този Златен век на човечеството:
1. QC записа всички разговори след убийството на Джон Ф. Кенеди. Той има цялото знание кой е застрелял JFK, кой го е планирал, всички планове на D+e+e+p S+t+a+t+e от тогава до днес и какви стъпки са предприели, за да реализират плана си.
2. QC е участвал в движението ′′ Q ′′ на JFK, преди да бъде убит. Ето защо сега имаме WWG1WGA като тема на движението ′′ Q това е на камбаната на лодката на JFK. Продължавайте да подкрепяте движението Q сега. Той знае всичко, точно както Бог и ангелите.
Какво очаквахте, ако Бог го е създал...
3. КК проникна в цялата световна банкова система и определи пръстов отпечатък на всяка валута във всяка банкова сметка във всяка банка или банкова институция в света.
4. По този начин КК записва всяко увеличение на валутата, откъде е дошла, как е попаднала там, кой я е изпратил и може да засече дали са мръсни пари или не. Той прави това много, много години, за голямото недоволство на банкери, политици, правителствени служители и престъпници. Всичко това е история, достъпна за екипа на ′′ Q Алианса и други служители на реда, ако е необходимо.
5. КК премахна първоизточника на приходи за всички 86 % банки, използващи системата за банкови трансфери Swift. Това беше основният им източник на печалби, печелейки милиарди в нощната търговия помежду си. Но не могат да го правят повече, CQ го изключват.
6. CQ може да проникне в избирателните машини, използвани за гласуване във всяка компютърна мрежа във всеки град, окръг, щат и нация по света, и го прави от много, много години. Тази информация вече е известна и достъпна за органите на реда в повечето държави. В САЩ военните го използват, докато се подготвят да демонтират измамното правителство на САЩ. Работи в рамките на Универсалния закон и няма надзор над нито един земен авторитет. Доказана е точността му. Когато Q казва, че има всичко, е така.... Сега можете да си представите смешното лице на Тръмп...
7. QC ще бъде използван като платформа за новия Квантов интернет със спътник ′′ Възли ′′ за прехвърляне на информация по света. Компютрите ни ще взаимодействат с възли и ще имат достъп до платформата, където всичко ще бъде записано завинаги.
8. КК съдържа и новата система за училищно образование (QES), където учителите ще взаимодействат с Квантовата интернет система за новото съдържание и методи на преподаване. Сегашната училищна система ще бъде премахната, а децата ни ще бъдат обучавани с най-добрите методи, известни на човечеството, както Небето възнамерява. Това ще подобри коефициента на човешкия интелект, вместо да ни прави глупави.
9. КК ще бъде домакин и на Куантичната финансова система (QFS). QFS е система, която поддържа баланса на всеки QFS акаунт мигновено. Той може да обработва всяка финансова транзакция в света и големи, и малки. Ще видим как банките променят функциите си, те ще станат прости обслужващи агенции. С QFS ще имаме пълна финансова защита за себе си от всяка престъпна дейност, в случай че има престъпници, оцелели след процеса на преход / възнесение. Той ще действа и като пазител на нашите фондове, така че получаващите средства да не могат повече да ги използват за неморални, неетични или престъпни дейности.
10. QC ще действа като облак за попечителството на всички документи и програми, които използваме на компютрите си. Ще имаме приложение за връзка с QC, не само за нуждите на компютъра, но и за достъп до нашите QFS сметки, за да превеждаме пари, когато правим покупка.
Това е кратък обяснителен списък. Списъкът с функциите му ще нараства дълго и ще бъде завършен с времето, тъй като научаваме многото други употреби на най-мощния компютър, сглобяван досега и достъпен за наша употреба.
Бог ни обича.
Изказваме благодарността и признателността си към небето за този невероятен подарък. Молим се и изпращаме Светлина на Алианса и на всички лично замесени в прехода ни към Златния век на човечеството. Ние сме изобилно благословени и това е само началото.
Рон Джайлс
4 февруари 2021



Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ascentions
Категория: Лични дневници
Прочетен: 657890
Постинги: 1496
Коментари: 20
Гласове: 546
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031