Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.03 21:30 - Вратите на Орион откъдето „ще мине Христос”- ако мине!
Автор: icansing Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 355 Коментари: 4 Гласове:
6

Последна промяна: 07.04 17:37

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Глава : Пришествие от Най-Новия-Завет и Коран на Махараджа Икан Сингх

По чернови на Елизабет Бориславова- стажант юрисконсулт  от Сион Махала.

 

Ще мине, ама кога ще мине? И защо да идва, Светлият? Пак да му зачукат пироните ония църковни дяволи? Разбираме, че астрономическите наблюдения из Сионско се провеждат на необходимата висота, там някъде в Небесата са Го мернали как приближава, яхнал блестяща комета... бил вече стигнал пред Високата Орионска Порта.

Първом минал край „непорочните светове” и помахал за поздрав. Те ахнали!- защо ще минава покрай нас, ние сме невинни и нямаме нужда от Спасител. Нямаме и църква! А Той точно за това се разхождал из Вселената, да се убеди че където няма попщина, не коват хората по кръстове,  няма войни, няма дори „свети писания”, няма грехопадения и разюзданости и всичко е мирно, тихо, красиво. 

-Ехееей, вие !- дере се Месията- как опазихте всичко, което ви бе дадено от Отца Ми и дори го разхубавихте?  Защо сте непорочни- тук не беше ли Змията с ябълките?

-Тук змията е домашно животно, на длъжност отговорник по ябълките. Нещо както качествен контрол. Открива червея вътре с инфрачервения си сензор, подканва го излезе с инфразвук и си го хапва. Така е било отвека- Рави, вземи си хубава ябълка!

- Благодаря. Ами имате ли нужда от нещо, да възкреся умрял, да ви направя от чешмите да тече вино, да благословя мрежите ви, та да наловите много риба, да нахраня бедните ви с два хляба, да ви дам Божите заповеди и молитви? Надявам се, изгонихте търговците от храма? Как стоят нещата с инквизицията- ония астрономи които зорко наблюдават моето родно място ще бъдат ли санкционирани като еретици?

- Не Рави! Нямаме храмове, няма и инквизиция. Не се нуждаем от възкресения, тъй като Бог ни взема при Себе Си когато тялото се износи. При Него очакваме и се подготвяме за новото си прераждане. Много мило от Твоя страна, но вино не пием и нямаме гладуващи! Ти Си ни скъп гост- молим те, не се връщай в Назарет- там сега е по-опасно място отпреди. Ето, вземи тръбата- виждаш ли пушеците? Гори Газа, но пожарът тепърва се разраства. Там се избиват, Рави- това са диваци, зверове: може не да те разпънат,  ами направо да те разкъсат!

- Но аз трябва да се върна, за да се изпълни Пророчеството! Имам си Мисия! Пише го в светите книги, знаете.. обещал съм. Даже ви моля да ми отворите Портите на Орион, да ми осигурите сносна комета -ей, като на онзи гражданин.. че на моята са изцяло капнали батериите, няма тяга- за бляскава светлина да не говорим!

- Мили ни Божи Човече! Ние сме далеч от прашасалите „свети книги”, макар че ги имаме в библиотеката. И на Земята не са вече актуални- откак Махараджа Икан Сингх пренаписа Библията и Корана, учението му се разпространи светкавично .. всъщност, той беше пратен там от нас, без много шум. Вместо чаканото Твое Пришествие, сега земляните имат нещо много по-ценно: вярното Учение чрез което ще се освободят от попове, ходжи, равини! 
- Тия не ги познавам!
- Те се кълнат в Името Ти, докато кадят пушилки на Нечестивеца! Но Сатана ще бъде победен от Махараджата! И да не си въобразяваш, че разни благородни Божествени мисии ги впечатляват, земляните! Техните собствени „мисии” са да убиват в името на „атлантизма” и да съсипват Творението! Но, Махараджата ще се погрижи и за тях по човеколюбив начин, чрез Просвета.  Не ти трябва да се месиш, международното положение е много натопорчено а ти си 
наивен, аполитичен  и може да пострадаш! Впрочем, знаеш ли за какво все още Те чакат там? Да им помогнеш да се самоизбият, да изсипеш огън, гръм и мълнии! Всеки от тия магарета си мисли че е правият- и че останалите не са, поради което следва безмилостно да се ликвидират! Виж, Рави- имат си оръжия да се самоунищожат до крак.. пък и Ти нали вече веднъж ги спасява? ..ето, вземи си още ябълки от кошницата..

Постулат 10: Пришествието на Христос се отменя-оправяйте се. Имате Учението!

image 

Аз съм Махараджа Икан Сингх и работата ми тук е свършена.
Блога ще проследявам по сателита от Орион!

image



Тагове:   Орион,   христос,   пришествие,


Гласувай:
6



1. kvg55 - icansing,
28.03 22:23
Да не би да чака на спирка "Орион" автобуса за ГКПП Калотина?
цитирай
2. elizabethborislavova - Благодаря, добре се получава
06.04 20:59
Слагайте и линк към блога и е супер. https://elizabethborislavova.blog/
цитирай
3. icansing - До (1) Спирка "Орион"
06.04 21:55
Там се събира цял един кръжок "Орион"- аз съм за по-далече..
цитирай
4. icansing - До (2)
06.04 21:56
ОК, благодаря! Все пак, една гледна точка (сионска- или на някой махараджа) не е всичко.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: icansing
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 57759
Постинги: 93
Коментари: 363
Гласове: 135
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930