Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.08.2020 10:20 - Протестът не е мой
Автор: mikula Категория: Политика   
Прочетен: 671 Коментари: 0 Гласове:
5

Последна промяна: 06.08.2020 11:08

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 И така, на поредния ден от протестите господа протестърите сами понесоха собствения си ковчег. Те пожелаха смърт, и тях самите смърт ще ги застигне - това е карма, вселенски закон, както го наречете. В тоя пковчег лежи душата на попа, възглавил шествието, понеже той знае какво върши и го върши. Останалите нещастници нямат хабер, че собствената си смърт носят в ковчега. Което са пожелали от злоба и алчност, това и получават. 
Но да оставим настрана християнството, протестърите и без това нямат нищо общо с християнските ценности. 
Вчера по време на поредните протести са бити журналисти. Викали за помощ, защо полицията не дошла. За работата на полицията - по-късно. А сега да запитам уважаемите журналисти - вие какво направихте по въпроса? Разучихте ли кой е лидерът на протеста, кой е шефът на охранителната фирма, чието задължение е било да охранява мероприятието? Дайте ни имената им! Това са виновниците зда боя! Те отговарят! 
Кой, на коя дата е далразрешение да протеста, на кое място, в какъв времеви отрязък? Изходящият номер на разрешителното!
Охранителната фирма да издири лицата, които са биели граждани и да ги даде на полицията, ако не - отнемане лиценза на тази охранителна фирма! 
Държавата срочно да приеме закон за протестите - кое е разрешено и кое не по време на протест. Например, палатките да се махнат от улиците. Блокирането на улици и пътища да се криминализира и да се сведе към тероризъм. 
Полицията - грешката на шефа и е, че не е заповядал разпръскване на протеста поради възникналия бой - за безопасност на гражданите. Лидера на протеста и шефа на охранителната фирма аз ще ги окошаря и ще ги дам на прокурор. Те отговарят за мира на мероприятието. Ако не могат да осигурят мир, да не правят протест. 
Забрана за непълнолетни да участват в такива сборища. 
Граждаоните имат право на протест, но нямат право да рушат, окупират, бият, нападат. 
Панаирджийските палатки да се разкарат от улиците! Все едно че сте докарали по центъра цял цигански катун! 
И ако Бойко си мисли, че с отстъпки ще се споразумее с тъпанарите-палаткаджии, греши. Те ще стават все по-агресивни, понеже не става както искат те, сиреч не става това, за което им се плаща да протестират. Това било спонтанно, а? И камионите с храна за протестаджиите, и те ли са спонтанни? Как па така, импулсивно, край дома ми не мине камион и не ми даде безплатно бира и храна? 
Журналисти! Тая храна се раздава срещу подпис, иначе всеки ще дойде да яде. Ваша работа е да намерите тия списъци с подписи, хем да видим кой е ял без пари, хем да разберем кой е плащал храната на протестиращите. 
Сега Бойковата воля е на изпитание. Понеже има налице агресивни протестиращи маймуни. Но има и хора, които са избирали Бойко и ГЕРБ, които не искат оставки и Бойко, и ГЕРБ са отговорни пред тези хора. 
И напоследък питам - защо мислите, драги ми смехурковци, че държавата е длъжна да изпълняава желанията ми точ в точ, само защото протестирате? Трябва да е както искате вие и никак по друг начин. Аз не протестирам. И моето мнение също се брои, щом е демокрация! В тая държава не сте само вие, които в момента протестирате. Аз не искам същото като вас. И не нападам граждсаните по улиците.
И като стана дума. Ако питаш протестаджиите, властта нарочно им праща провокатори. На което спокойно ще възразя - напротив, тия от протеста са най-заинтересовани от провокации. Да тръбят, че са бити и по-бързо да наложат волята си. Да се представят за пострадали. Ако не беше така, самите протестаджии щяха да отстраняват провокаторите, за да не нарушават мирния характер на протеста. Напротив, пищят като ощипани моми. Протестаджиите реват с цяло гърло от провокаторите, а срещу бабичките викат - Марш оттука! Пожнеже е лесно да си смел пред едва кретаща бабичка.
Мафиотите вън! - това пък го вика Радев. Мафиотът вика - Мафиотите вън.  Да сме си върнели държавата, завзета от мафиоти, каза главният мафиот. Освен това, държавата е ръководена от това правителство, дошло в резултат на избори. Ах, обаче изборите не били правилни. Ами, докажете, че не са. След като изборите са законни, но вие не ги печелите, това е друга работа. И то е ясно защо не печелите - БСП е толкова дърта и износена партия, че спрямо нея ГЕРБ е младеж. БСП има зад гърба си лагери на смъртта, БКП, 45 години комунизъм, съветски слугинаж. Но, като всяка проститутка, срама няма. 

P.S. А колкото до гражданина, вилнеещ пред сградата с мероприятието на ГЕРБ, този човек толкова ясно се виждаше на камерите, че на засегнатите хора им трябва само да подадат в полицията жалби спещу неизвестен побойник, който бързо ще стане известен, включително и чраз разпознаване в РПУ. Да се иска от съда да забрани на побойника присъствие на обществени мероприятия. Наруши ли забраната - затвор. 





Гласувай:
6



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: mikula
Категория: Политика
Прочетен: 179980
Постинги: 170
Коментари: 18
Гласове: 80
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031