Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.08.2020 18:00 - Корумпирани случайници в управлението унищожават страната ни
Автор: iw69 Категория: Политика   
Прочетен: 1018 Коментари: 1 Гласове:
6

Последна промяна: 16.08.2020 18:08

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Шепа негодници искат да затрият една от най-старите държави в Европа

Още Борисов не завършил последното изречение от обръщението си към народа и във Фейсбук цъфна Иван! Оня Иван от ДС, известен още като Красимир Каракачанов и вице-премиер. Чул, че Бойко ще прави Велико народно събрание и веднага написал 6 предложения. Уникален въртигъз.

Като на барабан малката пръчка отнякъде се обади Валерката – и той с потури, като на мъжете – имал и той предложения…

Най-смешното в тази клоунада е, че Борисов взе т.нар. „патриоти“, за да му се върже сделката с ДПС, а те вече се изживяват като важни фактори.

Разбира се онзи смрадлив трибуквен сайт моментално се оригна: „Борисов с историческо обръщение към народа“ и „Бойко ги матира“. Ако Борисов наистина вярва на подобни писания, ще му трябва нещо повече от престой в МБАЛНП в „Св. Наум“… Да видим каква песен ще запеят от същата „медия“, когато спре наливането на 250-те хиляди всеки месец за свирки, надупвания, плюене и омаскаряване по заповед на свинещуката…
Но майната им, тия отдавна са в отходния канал на обществото.

В такива ситуации, когато втръсналите до краен предел особи продължават да досаждат с лицата и гласовете си, народът казва: Да се смее ли човек, да плаче ли? Ако ползваме премиерския речник същото звучи: Абе тия тюфлеци, що не се е..т в г..а, да им е.а п…та м….а! Сега вече и онази, кърджалийската, ще го разбере.
Нещата се изясниха: Кукловодите Делян и Доган, написаха обръщението, след това ще му дадат и текста на конституцията. Това са ходове на паникьосани хора. Вече си изпускат не само нервите, но се изпускат и… като за памперс. Разбираемо е: трябва да спасяват пачките от чекмеджетата.

Проваленото управление, деградиралите типове от обкръжението край „Борисов 3“, крадците на милиарди, хвалещите се с неща, които другите страни са свършили преди десетилетия, виновниците за националната катастрофа – демографска криза, последни по всичко свързано с живота и първи по корупция, болести и смъртност – ще пишат нова конституция. Вместо да се запътят към съда и оттам към затвора, нахалниците заговориха за рестарт! Ще го правят в сексуална сглобка: комуниста Борисов, патриотите и Делян, Доган и Гешев. Техният безмозъчен тръст ще сътвори новото бъдеще на българите и България! Няма открит нагломер за тези. До ушите в лайна, но си поръчват бели костюми. Дори ъндърграунда изглежда симпатичен на този фон…

Сбъдват се най-големите кошмари: шепа негодници, ще затрият най-старата държава в Европа! Това вече не е за мирни протести.

Целта им е да печелят време, правителството да осигури през следващите месеци доограбването на оцелялото, да подготвят изборите по свой тертип – т.е. да ги фалшифицират, а ако мине и номера с Велико народно събрание, да променят конституцията така, че да си осигурят недосегаемост, „изпиране“ на откраднатото и благополучие на деца, внуци и правнуци с откраднатите от българите милиарди. Десетки милиарди! ЗапоМнете това!

Затова протестите трябва да извоюват техните оставки и тази на главния прокурор Гешев, за да се осигури следващата крачка – промяна на статуквото. Трудно ще е, да, но е морална отговорност към нацията, държавата и към всеки един гражданин.
Нечовешко е да оставим шепа негодници да затрият най-старата държава в Европа. Не трява да си го помислят дори.

от Борис Петков, Фрог Нюз

П.П. *Примитивите, опростачените до краен предел деградирали управленци на днешна България искат да съсипят държава, описана от известния британски учен проф. Норма Дейвис. Ето какво пише историкът със световно признание:
Около 1265-а година, понятия като Англия, Франция, Германия, Испания и много други са доста далеч от днешния им смисъл. През цялото 13-то столетие в Европа изобщо не може да се говори за национални държави. И, ако по онова време някъде в Европа наистина се е развивала национална самоличност, то би имало смисъл само по отношение на някои неголеми страни, които успяват да се обособят от своите съседи. Такива страни са Португалия и Дания, а на Балканите – Сърбия и България. През 80-те години на 12-ти век и Сърбия, и България утвърждават своята независимост от Византия. И, което е по-важно, създават собствени православни църкви със свои патриарси. Именно това дава мощно оръжие на тези държави в борбата им за собствена идентичност, позволява им да изградят собствени национални елити, прави възможно създаването на национални институции.
През 13-то столетие, България е много по-напреднала и от Сърбия, и от Португалия, и от Дания. По онова време сръбската държава е била само кралство, докато България е международно признато царство-империя още от Х век. Българският народ има своя независима международно призната църква още от времето на цар Петър I.
Проф. Дейвис доказва също, че Аспарухова България е включвала и цяла Румъния, а българите са най-старата нация на Стария континент.
Ето тази държава корумпирани случайници в управлението унищожават пред очите ни. Пред очите на Европа и света. Трябва да бъдат спряни.

 



Гласувай:
10



1. sekirata - Ами като няма кой да ги гръмне
16.08.2020 18:53
Милен уж го блъсна кола на наркоман,Зурлева уж паднала сама у дома си...да продължа ли...


НО УПРАВЛЯВАЩИТЕ ДОРИ коронавируса НЕ ГИ ЛОВИ ИЛИ СЕ ИЗЛЕКУВАТ ако изобщо са го хващали

Слаба защита на гражданите на България, никаква! Браво.Еми ще ни чмачкат ами и децата...разсипаха
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: iw69
Категория: Политика
Прочетен: 4884515
Постинги: 2548
Коментари: 6425
Гласове: 16760
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930