Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.10.2020 23:07 - Властване до пълно опростачване
Автор: iw69 Категория: Политика   
Прочетен: 686 Коментари: 2 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
С какъвто се събереш, такъв ставаш...

Имате ли усещането, че целта на управляващата коалиция е да доведе страната ни до пълното й опростачване? Казано по-конкретно: да не остане нищо неопростачено след нас!
Освен щатният заводски комсомолски секретар в миналото Валери Симеонов (справката е на поета Николай Колев-Босия) и други са били комсомолци и секретари в миналия век, но са запазили поне някакво достойнство все пак и днес като ветерани на социалистическото време. За Валери се оказва, че може би е бил комсомолски деец под прикритие. Вижте поведението му, чуйте изказванията му и няма да се разочаровате от подобно твърдение. По едно време наричаше майките на децата с увреждания "кресливи жени на уж болни деца" и по границата блъскаше грубо възрастни жени, а сега ги упреква, че нямали да могат да се справят с машините при евентуално машинно гласуване. Чуйте само как нарича протестиращите: "сган", "тиня", сега вече и "червени кхмери", които замерят с яйца, защото нямали в ръцете си калашници, иначе да са разстреляли вече всички непротестиращи... Като заместник на парламентарната шефка, известна повече с инициалите ПКП, както я кръсти Борисов - и той бивша издънка на соца и БКП. Симеонов я обяви за умен политик, обаятелна жена. С други думи, Цвета Караянчева вече е ОПКП - Обаятелна Проста Кърджалийска П...
Бившият вицепремиер сега е заместник-председател на Народното събрание, в което управляват нагли, тъпи и всеядни маломерни политици. А Валерката и Цветка са си направо лика прилика, те ще ни управляват наистина до пълното опростачване на електората с чувалите бюлетини по време на избори. Защото не може като всеки ден цитираме бисерите им, един ден да не започнем да им подражаваме! А и, знае се, че с каквито се събереш, такъв ставаш.
Така е, ще приемем, че столица на Виетнам е Пекин, ще пишем "Брекзид", ще "одим пеша", като не харесваме построеното метро лично от премиера от черния джип с къщата в Барселона и златните кюлчета в чекмеджетата и шкафчетата, майсторски аранжирани и нащракани от прекрасни госпожи я с дрон, я с някое поредно вето или "указ" на простия летец - президент! И бившият непримирим враг на "шайката" Тома Биков днес стана активен борец срещу "комунизма", та може и някоя привилегия да му отпуснат началниците от ГЕРБ, като едно време. Някогашният певец и хвалител на социализма Ал. Йорданов сега е хванал за пеша евроблагините и сипе ли сипе и той хули по бившата система, станала внезапно престъпна. Абе, все наши момчета, от едно време.
И комсомолският секретар на завод "Дебелт" от Долни Чифлик ще дерибейства от всякакви трибуни, ще ни нарича както му хрумне, щом протестираме и му искаме оставката. Къде сме ние, къде е той!?
Явно, много се бях разгневил, докато гледах новините онази сутрин и пишех поредната си просташка лозанка. Но, добре че малко ме ободри екранната поява на Ленчето Поптодорова, която в миналото изглеждаше много по-добре като преводачка на Тодор Живков и Петър Младенов. Та, Хелън - бившата ни посланичка във Вашингтон, нещо не изглеждаше много свежо този път на екрана... Явно, отдавна не е ползвала свободно от летищния Фри шоп ново скъпо кремче. Ех, Ленче, Ленче!

Автор: Лозан Такев 



Гласувай:
9



1. jupel - Народ изпростя ...потъна в апатия и примирение
16.10.2020 00:58
Но и страхът е голяма работа
цитирай
2. apostapostoloff - Вие, като не сте простаци, защо се издънихте, бе?
16.10.2020 06:14
ДРЪЖ МИ ШАПКАТА И ЛАПАЙ МУХИТЕ

Между 20 и 50 „протестиращи“ всяка вечер. Половината от тях пияни, а останалите тралала. Пази ги тройно повече полиция. За перфектното им медийно обслужване се грижи „библията на идиота“ БТВ.

„Протестиращи все още няма, но се надяваме по- късно да се съберат.“ Това словоизлияние на една телевизионна малоумница развесели цяла България.

Вчера друг кретен от кабеларката On Air изтърси малко прези 19 часа още една глупост. От площада пред Президентството той ни уведоми: „Тук протестиращи няма, но по- късно те сигурно ще дойдат...“

Не остава по- назад и една друга крепост на простотията и простащината- Българската „национална“ телевизия. Тези посредствени, корумпирани типове ни досаждат вече цели 60 години, а ние послушно ги хрантутим. Та и те не пропускат случай да споменат протестите, които напълно заглъхнаха ...

Цялата тази работа е вече много, ама много досадна. Тя е смешна и жалка. Защото на всеки непредубеден човек е повече от ясно, че никакви оставки няма да има.

Ясно е също така, че редовните парламентарни избори догодина отново ще бъдат спечелени от ГЕРБ. Това вече е извън всякакво съмнени
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: iw69
Категория: Политика
Прочетен: 4825059
Постинги: 2502
Коментари: 6279
Гласове: 16467
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031