Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.01.2021 08:51 - Политическата гибел на Борисов - няма да го спаси дори и задно салто да направи
Автор: iw69 Категория: Политика   
Прочетен: 650 Коментари: 2 Гласове:
3

Последна промяна: 11.01.2021 18:03

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Явно е, че пиарите на премиера Бойко Борисов, наши или чуждоземски, както се твърди, са решили да го оскубят като банашка гъска. При умопомрачителния му нисък рейтинг, който вчера една агенция закова на 23 процента одобрение, министър-председателят би трябвало и сам да се светне, че хорското доверие е на изчерпване

Това пише Невена Миткова за FROG NEWS.

Същата агенция, през април 2004 година, измерва за първи път „космическо“ за България 82% доверие към него. Това кара тогавашните влиятелни лица в политиката да изтръпнат от ужас. И сякаш, за да разсее тревогите им, пред Медиапул Борисов казва: „Никога не съм имал планове или намерения да влизам в политиката или да си правя собствена политическа сила. До момента нямам никакви предложения или покани за влизане, в която и да е партия. Нямам и амбиции и за министерски пост“.

„Една нова партия неминуемо трябва да бъде създадена сега, за да има време да се подготви реално за парламентарните избори, посочи Борисов и уточни, че той „в момента всеки ден се раздава в работата си„.

Той изразява надежда никога да не му се налага да влиза в политиката, защото „все пак всичко се случва, и че ще бъда полезен на държавата като експерт„.

Изследване в началото на 2009 г., малко преди ГЕРБ за първи път да яхне властта, поставя Борисов отново на първо място по рейтинг в държавата с 46% одобрение. Социолозите му отреждат позиция преди президента Георги Първанов и тогавашния премиер Сергей Станишев. Журналистки разказват как в личен разговор Бойко Борисов им споделил, че не го радват числата, понеже правел сравнение с постиженията си от предишните години.

От последните данни излиза, че човек трябва да положи „огромни усилия“, за да се сгромоляса така и то при положение, че разполага с всички лостове и ресурси за влияние, какъвто е случаят с Борисов. Жалко, че не се намери един смелчага от хората край премиера, който директно да му каже, че джипката, от която ни управлява, буквално влудява хората. Почукванията по разни метални изделия като бойлери, самолети, казани и прочие, при визити по фирми и предприятия, ги разсмива. А от вертолетните му изпълнения, свят им се завива, знаейки колко народна пара ще се профука.

Хубаво би било да му подскажат онези, на които пак ние плащаме, че всяка поредна поява пред медии с изказвания в стил „тюрлю гювеч“ го приземява необратимо с още 2-3 %. Хората отдавна се имунизираха, преди ваксината за ковид, срещу лакардиите му, които започват от медицината, минават през енергетика, икономиката, пътища, строителство и бюджет, и свършват с политиката и разбира се с президента. Понякога се започва в обратния ред, но резултатът е един и същ. Видни общественици, останали без думи, вече едносрично изразяват отвращението, описвайки го в социалните мрежи като „Срам!“, „Гнус!“ „Безочие!.

Как пък не се намери един честен придворник, да каже на премиера, че хората от оглозганата ни и пропита от корупция държавица този път няма да забравят нито за пачките, нито за златните кюлчета в чекмеджето на спалнята му. И че вечно ще помнят как глас, идентичен с този на премиера унизи по безпрецедентен начин председателя на Народното събрание Цвета Караянчева, наричайки я „тъпа кърджалийска п…а“, и как беше псуван и руган президента.

В такава ситуация шахматистите биха казали, че българският министър-председател е в ситуация, в която ни задно салто, ни мъжки шпагат, каквито той се опитва да демонстрира в политиката, ще го спасят, ако използваме термини от гимнастиката.

Източник: Frognews.bg 



Гласувай:
5



1. krumbelosvet - Ако калкулираме
10.01.2021 13:09
Ако калкулираме в баланса пълната подкрепа на "Европа" и САЩ, и над 25 мирлиарда заеми...
цитирай
2. zaw12929 - БОРИСОВ ЩЕ СПЕЧЕЛИ СЛЕДВАЩИТЕ И...
10.01.2021 15:27
БОРИСОВ ЩЕ СПЕЧЕЛИ СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ- ИМА 500 ХИЛЯДИ ЧИНОВНИЦИ, КОИТО ЗАЕДНО СЪС СЕМЕЙСТВАТА ПРАВЯТ НАД 1 МИЛИОН ИЗБИРАТЕЛИ, ИМА ФИРМИ, КОИТО ПЕЧЕЛЕХА СУБСИДИИ- ТЕ ЩЕ ЗАДЪЛЖАТ РАБОТНИЦИТЕ СИ ДА ГЛАСУВАТ
НАСТЕЩА СИ ИМА Б С П- КОЯТО Е РАЗБУНЕНА РАЗЕДИНЕНА И ТЯ НЕ ОБЕДИНИ НИТО АБВ, 21 И ДРУГИ В ОБЩ ФРОНФ Б С П НЕ ИСКА ВЛАСТ А ДА Е ОПОЗИЦИЯ ТОВА ЗНАЕ БАБА ТОВА БАЕ
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: iw69
Категория: Политика
Прочетен: 4820865
Постинги: 2499
Коментари: 6276
Гласове: 16450
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031