Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.01.2021 20:35 - Гибелта на САЩ не е далеч
Автор: iw69 Категория: Политика   
Прочетен: 1512 Коментари: 1 Гласове:
8


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Дълги години каталогизирах изпадането на Америка в колапс, не само икономически от концентрацията на капитал и извеждането зад граница на работните места и инвестициите, но също така колапса на системата на вяра, която създава някакво единство сред разнообразното население. Днес не само икономиката е разрушена, но и системата на вяра, поддържаща социалната и политическа стабилност.

Америка повече не съществува. Съществува географското образувание с различни народи и интереси, но не и страна, още повече нация. САЩ сами се изродиха в империя. 50-те щата сами по себе си са империи на естаблишмънта и може единствено насила да се удържат заедно.

По-рано, в течение на живота ми, либералите използваха свободата на словото за легализация на порнографията, хомосексуалните бракове и абортите, срещу които е мнозинството от населението. Това не пречи на либералите да налагат на народа своята програма за действие.
Днес свободата на словото е недопустима, защото може да бъде използвана за протест срещу това, което половината население искрено смята за откраднати президентски избори. Дори адвокатите и правните фирми, които повдигат законни дела за фалшификация на изборите за клиентите си, се наказват за обичайната си работа като адвокати. Същото се случва и с университетските професори и със средните американци, които използват своето конституционно право за свобода на словото и събирането и участват на митинг на Тръмп.
В днешна Америка свободата на словото може да съществува единствено в тесни и контролируеми канали. Това може да бъде използвано за демонизиране на президента Тръмп и неговите привърженици като “врагове на демокрацията”. Това може да се използва за демонизиране на белите хора като “системни расисти” и “привърженици на бялото превъзходство”, а също за демонизиране на хетеросексуалните бели мъже като “женомразци”. Днес няма друго допустимо използване на свободата на словото в Съединените щати, което е неподходящо име за страната, понеже тя е напълно разделена от политиката на идентичност и президентските избори, широко приети от избирателите като откраднати.
Предоставял съм на читателите си обширен, но непълен списък на доказателства на кражба на изборите. Не се поддавайте на измислиците на естаблишмънта. Няма никакво “насилствено нападение” над Капитолия, а има многобройни случаи на изборни измами. Достатъчен е простият въпрос: “Ако изборите не са откраднати, защо не трябва да поставяме този въпрос?”

Обясненията, недостъпни за разследване и публично обсъждане, едва ли са истина. Причината защо са забранени се заключва в това, че те не могат да издържат проверка. Няма да ви се наложи да се завръщате далеч в миналото, за да си създадете дълъг списък: убийствата на Джон Кенеди, Робърт Кенеди и Мартин Лутър Кинг, клането в Уейко, взривът в Оклахома, 11 септември, “оръжието за масово поразяване” на Садам Хюсеин, Иран, който “създава ядрено оръжие”, Асад, който “използва химическо оръжие”, руското “нахлуване в Украйна”, “Ръшагейт”, фалшифицирането на изборите през 2020 година, “въстанието на Тръмп” на 6 януари. И да , пропуснах някои, но същността е ясна и без тях: Страната, в която всички обяснения се контролират, е страна, в която хората живеят в лъжа.
В Америка и Западната цивилизация като цяло концепцията за обективната истина е съществено разрушена, особено в образователните и комуникационните учреждения. В целия западен свят основата на истината е сменена от очевидността към емоциите. Емоциите станаха по-важни от доказателствата. Обективната истина се отхвърля като конструкция, която служи на белите мъже.
Днес в Америка всичко е настроено против бялото хетеросексуално население. Левите демократи, университети и медии са единни с расовите и джендър-жертви на предполагаемите бели расизъм и трансфобия. Кристен Кларк е назначена в Правосъдното министерство за прокарване на политиката на назначаване и издигане в службата да се съгласува с расовите и джендър-жертвите.

Имиграционната политика е насочена срещу белите американци. Безсилни като мнозинство, белите американци вече нямат бъдеще като малцинство.
Дори ако белите американци можеха да разберат, че страната им се отнема, те са безсилни да направят каквото и да е с това. С появата на новия закон “За борба срещу вътрешния тероризъм” дори протестът против лишаване от собственост се квалифицира като подстрекателство към метеж.
Има много интересни аспекти на ситуацията, които можем да изследваме, но нека вземем само един: режимът на Байдън, изглежда, се запълва от неоконсерватори-ционисти, които са агенти на “Дълбоката държава” и израелската хегемония. Стремежът към тази хегемония води до конфликт с Русия, Китай и Иран.
Вашингтон ще навлезе в тези конфликти със срутваща се икономика и силно разделено население. Дали истинският гръбнак на американската армия, като съмишленик на Тръмп, ще се бори за естаблишмънта, който мрази от все сърце? Може ли една икономика, която се дави в дългове и е разбита от корпоративното прехвърляне на инвестиции и работни места от американската средна класа, а сега и от блокировките, които подкопават остатъците от средната класа - малкия бизнес, да издържи на конфликт с нации, по-обединени, без външен дълг и управляващи вътрешния си дълг ? Ако е така, това ще стане за първи път в историята.
Докога привържениците на Тръмп остават послушни, след като осъзнаят, че са унищожени, след като бъдат откъснати от равните права, конституционната защита, заетостта и пътя към успеха?
Що се отнася до самия естаблишмънт, кога неговата арогантност и увереност ще бъдат разклатени от осъзнаването, че той не може да контролира анти-белите, антиамериканските идеолози, които е създал, и сам ще се изправи пред ситуацията, пред която се изправят Керенски, кафявите ризи и партийните функционери, когато Мао развихря културната революция? Чрез засилване на омразата и освобождаването ѝ от бутилката, самият естаблишмънт ще бъде унищожен от нея.
Към кого ще се обърне естаблишмънтът, когато революцията се обърне срещу него? Какъв отговор ще получи естаблишмънтът, когато му бъде зададен въпросът, който болшевиките задават на Керенски:
“Кой ви избра?”

от Пол Крейг Робъртс

Източник: pogled.info





 



Гласувай:
11



1. jupel - https://www.youtube.com/watch?v=lrDJ556ELoU
31.01.2021 22:17
хумор
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: iw69
Категория: Политика
Прочетен: 4825575
Постинги: 2502
Коментари: 6281
Гласове: 16468
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031