Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.02.2021 17:24 - За политическите ибрикчии и възпалените хемороиди на властта
Автор: iw69 Категория: Политика   
Прочетен: 453 Коментари: 0 Гласове:
7

Последна промяна: 08.02.2021 11:59

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Понеже краят на свинеядата, известна още като управление на държавата, обслужващата рота от доброволци-ибрикчии се хвърля да напада всеки, който каже или напише нещо излагащо султана и поусраната му свита. Обикновено излагащото нещо е истината...

Във Фрог нюз публикавахме двайсетина реда за страховита разработка на родната прокуратура, според която се готвел смъртоносен атентат срещу Бойко Борисов и Иван Гешев. Разбира се, доблестните обвинители разкрили пъкления план, а свидетел разказал кое как щяло да стане и кой заръчал „мократа“ поръчка. В пик – къде другаде, - се появи веднага контра дописка, в която всичко написано при нас е обявено за фалшиво и злонамерено. Както се казва, преди още споменатите двама да са се оцапали и Недялко тича с ибрика, което по време на ковид криза е дори похвално. За всеки случай в пик подчертават, че техни източници от МВР, опровергали нашата информация.

Много усилия, но на вятъра.

Цитираме изречения от протокол за разпит на свидетел пред съда.

Анонимният свидетел И.С.С.: „…беше разговарял в Зимбабве за отстраняването на премиера Борисов и Гешев – главния прокурор, който бяхме установили, че движи с бронирано Ауди и джип БМВ Х-5“.
Въпрос към свидетеля: „….Какъв е смисълът да бъде убит премиера, като ГЕРБ пак ще са на власт? Какъв?“
Свидетел: „Защото този човек – премиера Борисов, незаобиколим фактор, който не могат да купят и да манипулират“.
На друг въпрос, защо са поръчани Борисов и Гешев, свидетелят отговаря: „…Защото са неподкупни и с тях договорки не могат да се правят“.

Цитираме само тези изречения, колкото в пик да схванат, че или са ги качили на ските, или Недялко ги използва, а други използват Недялко.

Разпитът на свидетеля пред съда е документиран в повече от двайсет страници. Притежават ги всички присъствали. Недялко е трябвало да попита Гешев за този панаир, нали са си близки. Лани Недялко организира спонтанна подкрепа за избора на Гешев за главен прокурор, а Гешев пък не дава да бъдат проверени съмненията около някои офшорни сметки и едни милиони, свързвани с името на Недялко. Очевидно контра текстовете са за замазване на оцапаното, а не в името на истината.

Пиеската за атентата е пошла и Недялко с ибрик няма да я измие…

В Санкт Петербург има музей Кунсткамера, създаден още от Петър I. В него са подредени около 2 млн експоната на животни, хора и насекоми с всевъзможни природни аномалии: истински чудовища, уроди, деца с три глави, жена с пишка, човек с половин глава, същества без мозък… Не знам защо се сетих.

Колкото до опита да ме уязвят с изтърканата дъвка за агент Академик – ако в Комисията по досиетата имаше поне един ред за мен или от мен – да са го публикували хиляда пъти. Но няма. Съжалявам, ще си останат на ниво лаене с ибрик в ръка.

Продължавайте в същия дух, славни кандидат-кунсткамеристи. С такива ибрикчии Борисов и Гешев ще са все с възпалени хемороиди… Язък за щедрите инвестиции и голямото старание.

Светкавичната реакция на Недялко в пик покава, че Борисов и Гешев ужасно се нервят от публичното разбулване на зле замислената и изпълнена пиеска.
Стив Джобс е казал: Един слух се превръща в истина в мига, в който бива официално опроверган. Недялко и пик отдавна са се окичили с признанието, че са официоз на тази власт, затова приемам отрицанието им като доказателство за достоверност на написаното от нас.

Огнян Стефанов, Фрог нюз 



Гласувай:
8



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: iw69
Категория: Политика
Прочетен: 4880070
Постинги: 2543
Коментари: 6418
Гласове: 16746
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930