Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.06.2021 12:47 - КОЙ СЕ НУЖДАЕ ОТ ФАЛШИВ ВИРУС, КОГАТО ИМАМЕ ОПИОИДИ?
Автор: zahariada Категория: Политика   
Прочетен: 2227 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 05.06.2021 12:48

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  КОЙ СЕ НУЖДАЕ ОТ ФАЛШИВ ВИРУС, КОГАТО ИМАМЕ ОПИОИДИ?

2 юни 2021 г.

image

Джон Рапопорт , Гости за
събуждане

СТАТИСТИКИ НА УБИЙЦИТЕ: 2 МИЛИОНА ОПИОИДИ В САЩ.

300 000 СМЪРТИ ОТ 2000 ГОДИНА В САЩ.

ГРУБОКО 33 ХИЛЯДИ СМЪРТИ НА ГОДИНА ОТ ОПИОИДИТЕ.

Както демонстрирам от една година, SARS-CoV-2 никога не е бил открит, никога не е изолиран, никога не е бил легитимно секвениран.

Във вчерашната статия изложих как тази фалшива история за пандемията, фокусирайки се върху Ухан, скрива ролята на Ухан като номер едно в глобалната изходна точка за трафик на опиоиди.

Синтетичните опиоиди - особено фентанил, който е сто пъти по-мощен от морфина - убиват и пристрастяват и осакатяват милиони хора по света. Това е обхватът на това, за което говорим.

Разберете, че един от основните ефекти на опиоидите е потискане на дишането. По време на така наречената пандемия на COVID сте чували това да се нарича „хипоксия“.

Да, хипоксията е посочена като симптом на COVID. Той има редица причини, които нямат нищо общо с вирус. Но разбира се, в бързането да се диагностицират възможно най-много хора с COVID - и с PCR тест, който изхвърля фалшиви положителни резултати като вода от пожарен маркуч, потребителите на опиоиди, страдащи от хипоксия, са означени като „жертви на коронавируса“.

Drugabuse.com: „... опиатните [опиоидни] лекарства също забавят дишането ви ... а в случай на предозиране, дишането ви се забавя до почти несъществуващо и летално ниво.“

„Опиоидите потискат дишането ви, водят до силно успокояване и правят невъзможно събуждането.“

В продължение на много месеци през 2020 г. Ню Йорк беше рекламиран като глобален „епицентър на пандемията“.

Пациентите в Ню Йорк озадачиха лекарите по спешна медицинска помощ, защото се появиха с хипоксия.

2018 оценка на смъртните случаи от предозиране с опиоиди в Ню Йорк: 3000. Много повече хора в района на Ню Йорк са пристрастени към тези лекарства. През 2017 г. в щата Ню Йорк броят на хората, изписани от болници след лечение за предозиране с опиоиди или зависимост: 25 000.

През 2020-21 г. хората, които са развили опиоидна хипоксия, са били погрешно диагностицирани с „белодробни проблеми на COVID-19“. Голям брой от тези хора се успокояват допълнително, за да бъдат поставени на вентилатори - пренебрегвайки необходимостта да се справят с предозирането, пристрастяването и отнемането им - и те умират.

Архивирайки няколко стъпки от всичко това, можете да видите как диагнозата на COVID функционира като прикриваща история, за да прикрие броя на жертвите и смъртта в резултат на опиоидите.

Колко удобно беше, че цялата приказка за COVID беше лансирана в Ухан, градът, който е първоизточник на първо място за световен трафик на опиоиди. Приказката замъгли истинската история на Ухан.

City-journal.org, 12 май 2020 г.,  „Другата епидемия на Ухан“,  Кристофър Ф. Руфо: „... мнозина не знаят, че Ухан е и източникът на друга смъртоносна епидемия: предозирането на фентанил в Америка ... През последното десетилетие, Ухан се превърна в глобален щаб за производство на фентанил. Производителите на химически и фармацевтични продукти в града крият производството на лекарството в рамките на своите по-големи, законни производствени операции, след което го изпращат в чужбина, използвайки умишлено неправилно етикетирани опаковки, техники за прикриване и сложна мрежа от адреси за препращане. Според неотдавнашен доклад на ABC News, „огромни количества от тези компоненти за поръчка по пощата [фентанил] могат да бъдат проследени до една държавна субсидирана компания [Yuancheng] във Ухан.“

И историята има значение:

Смятате ли, че сегашното китайско политическо ръководство е забравило двете прословути Опиумни войни от 19-ти век, които Китай е загубил? (Опиумът е оригиналният естествен опиоид.)

Ето откъси  от парче, което написах  през 2017 г .:

През 19 век продажбата на опиум на Китай е много голям бизнес за Англия. Разбира се, пристрастяващият опиум беше опустошителен за Китай, който се опита да спре търговията. Резултати са две опиумни войни срещу Китай (1839-42 и 1856-60). Енциклопедията Британика гласи:

„Във всеки случай чуждестранните сили са победили и са получили търговски привилегии и законни и териториални отстъпки в Китай [включително непрекъснатата продажба на опиум]. Конфликтите поставиха началото на ерата на неравноправни договори и други посегателства върху суверенитета на Цин, които спомогнаха за отслабването и в крайна сметка за свалянето на династията [управлявала от 1644 г.] ... “

Трудно би било да се преувеличи трайната ярост и негодувание на китайските владетели срещу чуждите сили, които ги победиха и унизиха в Опиумните войни.

UK Daily Mail [2017]: „[ново лекарство, което идва в Обединеното кралство] не е само хероин. Беше смесен с два смъртоносни опиати, създадени от човека - фентанил, болкоуспокояващо, 100 пъти по-силно от морфина; и карфентанил, успокоител за слонове, 10 000 пъти по-силен от уличния хероин. "

 

„Сега наркотиците пристигнаха във Великобритания - и поредица от внезапни смъртни случаи в Хъл, най-тежкият инцидент във Великобритания досега, показва опустошителното им въздействие. Само няколко зърна карфентанил - 0,00002g - могат да бъдат фатални. "

„Тези смъртоносни лекарства започнаха да се появяват в цялата страна - първо намерени в Блит, Нортъмбърланд, след това заподозрени в смъртни случаи и бюстове на наркотици от Лийдс до Лондон, Сейнт Олбанс до Саутхемптън, Уейкфийлд до Уинчестър и Уелс до Северна Ирландия.“ [През 2021 г. правителството на Обединеното кралство заявява, че пристрастяването към опиоиди и смъртта не са огромни притеснения. Трудно ми е да повярвам на тези уверения.]

FOX Business, 31 март 2017 г. Заглавие: „DEA: Произведено в Китай Смъртоносно опиоидно гориво, епидемия от наркотици в САЩ.“

„Домашна дизайнерска версия на фентанил, силно пристрастяващия опиоид, който е подобен на морфина, но е 50 до 100 пъти по-мощен, е центърът на разпространението на наркотици в цялата страна през този месец - като правоохранителните органи посочват произхода му от подземните лаборатории в Китай . DEA казва, че доставките между Китай и САЩ допълнително подхранват епидемията от наркотици в страната. "

„„ Тези [китайски] неща са невероятно мощни. Той е толкова мощен, че дори малко количество може да ви убие “, говори говорителят на DEA Ръсти Пейн пред FOX Business. „Китай е най-значимият производител на незаконни дизайнерски синтетични наркотици. Има толкова много производство на нови лекарства, [невероятно] е какво идва от Китай. Стотици [версии], включително синтетични фентанил и съединения на основата на фентанил ". "

„Китай направи наркотикът [фентанил] незаконен през 2015 г. и в този момент китайските лаборатории на черния пазар започнаха да увеличават производството на свои собствени версии, включително тази, която се появи наскоро в цялата страна [САЩ], наречена фуранил фентанил.“

„Докато хероинът става по-трудно да се купува на улицата или от дилър, фентанил идва чрез FedEx“, казва Брад Лам, изпълнителен директор на Intervention.com, пред FOX Business.

„Окръжният прокурор на Бруклин Ерик Гонзалес обяви тази седмица подробности за бюст за контрабанда на фуранил фентанил по поръчка по пощата. Операцията внасяше наркотикът, който беше наречен „Бял Китай“, в САЩ от Азия. Шефът на детектив Боб Бойс от NYPD каза, че за първи път следователите виждат този вид фентанил в Ню Йорк. "

„Също тази седмица агентите от митниците и граничната охрана в Синсинати заявиха, че са конфискували 83 пратки незаконни синтетични наркотици, включително 36 паунда фуранил фентанил, от Китай.“

The Boston Globe [2017]: „Изключително мощното лекарство, използвано като успокоително средство за слонове, бързо се превърна в нов убиец в опиоидната епидемия в страната и властите в Нова Англия и здравните работници се готвят за пристигането му.“

"Лекарството, карфентанил, е синтетичен опиоид, който е 10 000 пъти по-силен от морфина и 100 пъти по-мощен от фентанил, друг смъртоносен синтетичен опиоид."

„Администрацията за борба с наркотиците е издала национален сигнал за лекарството, което изпълняващият длъжността шеф нарече„ лудо опасно “. В Масачузетс държавната полиция предупреди служителите на криминалната лаборатория за това как да боравят с карфентанил по време на анализа. Дори вдишването на лекарството или абсорбирането му чрез порязване може да бъде фатално. "

„Служителите на реда и здравеопазването вярват, че повечето потребители не знаят, че поглъщат карфентанил, който очевидно погрешно се смята за хероин или смес от хероин и фентанил, по-слаб, но все още смъртоносен синтетичен опиоид.“

„Ако търговският път на карфентанил е подобен на този на фентанила, пътят се простира от китайски производители до мексикански преработватели до контрабандисти, които доставят дилъри в САЩ, заявиха служители на правоприлагащите органи.“

„„ Няма контрол на качеството, така че когато стигне до тук, дистрибуторите не знаят какво имат, а потребителят няма представа “, каза Тимъти Дезмънд, специален агент от подразделението в Нова Англия на DEA. „Това е играта на руска рулетка.“

„Служителите на окръг Хамилтън са объркани от маркетинговата стратегия, стояща зад такова смъртоносно лекарство. „Всъщност няма смисъл да искате да убивате клиентите си“, каза Фалън.

„Служителите на правоохранителните органи също са загрижени, че карфентанил ще навреди на реагиращите. DEA предупреди полицията да не провежда полеви тестове на иззети лекарства, които могат да съдържат карфентанил. Вместо това агенцията призова служителите да осигурят своите проби и да ги доставят само на колеги с обучение и оборудване за боравене с наркотиците. "

През 2020-21 г. опиоидната катастрофа продължава.

И неговият източник на трафик номер едно, Ухан, е известен само с раждането на пандемия, която не съществува, тъй като вирусът, който я причинява, никога не е бил доказан.

„Пандемията“ е история на корицата за вековете

 

за автора

Джон Рапопорт  е автор на три експлозивни колекции,  РАЗКРИТАТА МАТРИЦАТА ,  ИЗХОД ОТ МАТРИЦАТА и  МОЩНОСТ ВЪН МАТРИЦАТА , Джон беше кандидат за място в Конгреса на САЩ на 29 -тиОбласт Калифорния. Той поддържа консултантска практика за частни клиенти, чиято цел е разширяване на личната творческа сила. Номиниран за награда Пулицър, той работи като разследващ репортер в продължение на 30 години, като пише статии за политиката, медицината и здравето за CBS Healthwatch, LA Weekly, Spin Magazine, Stern и други вестници и списания в САЩ и Европа. Джон изнесе лекции и семинари по глобална политика, здраве, логика и творческа сила пред публиката по целия свят. 




Гласувай:
3



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39745001
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031