Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.02.2022 07:50 - Tактиката на англо-американските фашисти в Украйна
Автор: iw69 Категория: Политика   
Прочетен: 1404 Коментари: 1 Гласове:
10

Последна промяна: 16.02.2022 21:08

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Прави са тези, които казват, че Украйна отдавна, още след „Оранжевата революция“, е черна финансова дупка, бездна, в която колкото и да наливат ресурси, те ще са малко. Аз самият използвам термина "черна дупка" след Майдана.

За да се изравни стандартът на живот и да се възстанови инфраструктурата на тази с Русия, не са необходими дори милиарди зелени пари, а трилиони. Това дори не е куфар без дръжка, а спукан куфар, от който всичко пада. Следователно завземането на бивша Украйна е изключително неизгодно за нас, това ще означава край на развитието на самата Русия, регионите на Сибир и Далечния изток и недофинансирането на всички региони на страната. Тези, които не вярват, могат самостоятелно да изчислят каква част от федералния бюджет е била отпусната и изразходвана само за малък Крим след присъединяването му, за да се повиши просто стандартът на живот и инфраструктурата там.

Но проблемът не е само в материалните ресурси, основният проблем е, че местното население е с увреден манталитет и не можем да го усвоим на територията на самата Украйна. Много хора все още не разбират това, онези, които искат Путин да анексира териториите до Киев или Лвов. Нивото на нелоялност, партизанската активност е много високо, което ще процъфтява веднага след присъединяването под строгото ръководство и финансиране на западния фашизъм. Нека се преместят в Русия, това го правят последните 8 години. Тук, в самата Русия, украинците бързо се асимилират само за едно поколение.

А на територията на Украйна, колкото и жестоко да звучи, хората трябва да страдат до краен предел, за да осъзнаят, че без Русия са обречени на мъки. За липсата на субективност и клане в името на интересите на западния елит. Докато те, по-голямата част от останалото там население, не разберат това, не може да се говори за присъединяване. Нашето нахлуване на територията на ЛНР и ДНР е възможно и с цел защита на цивилното население и то само ако там започне истинско клане и можем да го покажем на целия свят. В противен случай ще попаднем в капан, в мрежите, поставени ни от Запада.

Английско-американските фашисти имат нужда от война, но чрез пълномощник. Те винаги са извършвали провокации и са се бъркали в жегата с чужд ръжен. Просто преди обществото не беше толкова тотално обединено в единно информационно поле.

Ние отправихме искания към Запада да предостави гаранции за нашата сигурност, в отговор те раздуха виртуална инвазия и нашата агресия, за да подготвят своята и световната общност за абсолютно всякакъв сценарий, всякаква провокация срещу нас. Например чрез Украйна.

Във всеки случай след подобно засилване на напрежението ще се окажем агресори. Нищо чудно под прикритието им подводницата им да влезе в нашите териториални води. И това е само началото, те компетентно водят информационна война. При такава истерия срещу нас могат да се правят провокации и всяко наше действие веднага ще бъде боядисано с черна боя. Подобно засилване на напрежението нивелира изискванията ни за сигурност, защото в масовото съзнание ни представят като агресори, което означава, че претенциите трябва да са насочени към нас. Всичко според класиката е тактика от обратното.

По този начин английско-американските фашистки избягват гаранции за сигурност, от сътрудничество и могат да предприемат всякакви провокации срещу нас под маската на истерия. Да си призная, това е много интелигентна тактика, те обръщат всичко с главата надолу като йезуити, правейки черното бяло и бялото черно. Наистина според Оруел: „Войната е мир, а свободата е робство“.

Путин, като много опитен политик и човек със забележителна интелигентност, интуиция и осъзнатост, е наясно, че в настоящата ситуация единственото правилно поведение е онази завидна сдържаност и търпение, които демонстрира пред целия свят. Това е единственото поведение, което може да устои на английско-американските фашистки непрестанни провокации, постоянни удари и обръщане на събитията и информацията около Русия с главата надолу.

на заем от Поглед.инфо 



Гласувай:
10



1. truthful - Зад всеки военен конфликт или война ...
16.02.2022 13:13
Зад всеки военен конфликт или война стоят интереси. Не трябва да забравяме че земята на Украйна е богата на ресyрси, плодородна, даже имат и градини с мандарини. Доста от yкраинците говорят рyски и го ползват като втори език. Една част от тях са шовинисти и не искат да чyят рyска реч, камо ли др. Именно тях се опитват да ги подкокоросват срещy Рyсия и да сложат там оръжия срещy нея. След като преди 60 години не искаха оръжия в Кyба какво искат да направят сега САЩ в Украйна?
Рyсия това няма да го допyсне, а че е много напред с въоръжаването и възможностите даже срещy всички държави е доста видно.
Останалото са игри и заблyди.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: iw69
Категория: Политика
Прочетен: 4823892
Постинги: 2501
Коментари: 6279
Гласове: 16462
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031