Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.02.2022 01:17 - ХЕНРИ КИСИНДЖЪР - ЕВРЕИН, ХОМОСЕКСУАЛИСТ И ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ВАЖЕН РОТШИЛДОВ АГЕНТ
Автор: modernotorobstvo Категория: Политика   
Прочетен: 1147 Коментари: 0 Гласове:
0



Хенри Кисинджър също беше един от най-влиятелните американски евреи от много години. Той беше дългогодишен съветник по националната сигурност на президента Никсън. След това става държавен секретар, т.е. Външен министър на Съединените щати, а той дори не беше роден в Америка, той е роден в Германия и говореше със зловещ еврейски акцент. Имам цяла серия картички за Хенри Кисинджър.

Ето какво пише за него бившият му учител, 66-годишният Алдер Шимон, който днес живее в Тел Авив: „Хайнц не се открояваше особено с академичните си постижения. Той не беше от блестящите ученици. И аз не бих казал, че е бил особено умен“. Това е от израелския вестник Нашата страна от 12 септември 1973 г.

За един от ключовите политически постове в Америка, оказва се, не са намерили по-добър. Как се случи това? Да, чрез масонството и, разбира се, ясно изразен Силов комплекс. Бившата съпруга на Хенри Кисинджър казва, че той е бил болезнено амбициозен и суетен. Това беше толкова очевидно, че стана една от причините за развода им.

Ето още интересна информация. Оказва се, че Хенри Кисинджър е син на равин. Това е от вестник Washington Observer от 15.04.1971 г. И вече знаем, че синът на равин по правило не може да бъде нормален човек. Тук е необходимо да припомним формулата на папата, който през XI век въвежда изцелението, т.е. обет за безбрачие, за всички католически свещеници.

Друго любопитно малко нещо е, че Кисинджър постоянно си гризе ноктите, което е типично за психопати и невротици.

Освен това Кисинджър е разкрит като съветски агент с кодово име Бор, назначен към съветска шпионска организация с кодово име ODRA. Източникът на тази информация предостави и материали, които доведоха до ареста на множество агенти на КГБ, които бяха инфилтрирани във висшите ешелони на властта в правителствата на Англия, Швеция, Франция, Германия и Израел. Източникът на тази информация официално получи специална благодарност от името на американския народ със специално решение на Конгреса. Информацията му за Кисинджър обаче беше погребана. Подробности за дейността на Кисинджър като съветски агент на име Бор можете да намерите във Франк А. Капел Хенри Кисинджър: Съветски агент от Франк Копел в Вестник на свободата.

Това е списание на американската десница и се пише там по правило от видни служители на ФБР, които се пенсионират и вече можеха да разкажат интересни неща на американския народ. По това време полковникът от полското разузнаване Голеневски избяга на Запад . Той донесе със себе си много важни материали за американското разузнаване. Но той не ги раздаде веднага. След като се увериха, че не лъже, той беше изпратен във Вашингтон, където ФБР и ЦРУ го поеха.

Той първо раздаде имената на най-големите съветски агенти в правителството и разузнаването на Англия. Проверихме дали всичко е правилно. Те бяха арестувани. Тогава той издаде втори списък - за шведското правителство и шведското разузнаване. Проверихме дали всичко е правилно. арестуван. След това направи същото със Западна Германия. Отново той раздаде цял куп големи съветски агенти в правителството и разузнаването на Западна Германия. И отново – вълна от арести.

И тогава този полковник Голеневски казва, че има много важна информация, но ще я даде само лице в лице на президента на Съединените щати. Казаха му, че президентът уж е отказал да го приеме и му е била предложена среща с шефа на разузнаването на ЦРУ. Голеневски се съгласи и заяви на тази среща, че ... Хенри Кисинджър също е агент на КГБ !!! Какво стана от всичко това?.. Той беше обявен за луд и веднага изхвърлен от Вашингтон. Вярно, те платиха 50 000 долара.

Факт е, че Хенри Кисинджър беше много важен масон. Наричат ​​се непотопими. Това е неприкосновен човек. Факт е, че в Америка много разузнавателни служби и всичките им данни се стичаха към Кисинджър, като към съветника на президента по въпросите на националната сигурност – настоящият премиер Киршблат-Примаков).

Оказа се, че Хенри Кисинджър, като съветски агент, преди президента на Америка е имал достъп до важна информация и е предал тази информация на Съветския съюз. Назряваше голям скандал... В такива случаи подобни случаи просто се премълчават. И този път те обвиниха полковник Голеневски и го изхвърлиха от Вашингтон. Всички сякаш бяха погребани, но тази информация чрез американските патриоти попадна в дясната преса.

На 4 март 1982 г. по американската телевизия, Канал 11, в 22:30 ч. е излъчено съобщение, че държавният секретар Кисинджър се интересува от момчета и се твърди, че има такова „сексуално предразположение“. Това е терминът, който американската телевизия използва, когато говори за хомосексуалисти. Кисинджър беше обвинен в това от определен човек, когото съпругата на Кисинджър хвана за гърлото и искаше да удуши. Този човек незабавно заведе дело срещу съпругата на Хенри Кисинджър, тъй като тя, както се оказа, е член на някаква група за борба за правата на човека.

След това "Новото руско слово" съобщи, че съдът е издал заповед за арест на съпругата на Кисинджър по жалба на този човек, който обвини Нанси Кисинджър в опит да убие живота й. По-късно наричат ​​името на тази личност - Елън Каплан. Оказва се, че на улицата тя е задала на Кисинджър провокативен въпрос: „Г-н Кисинджър, вярно ли е, че спите с момчетата в хотел „Карлайл“?“ Точно тогава съпругата на Кисинджър Нанси се втурна към нея и я хвана за гърлото. Нанси е втората съпруга на Хенри Кисинджър. Преди това тя е работила като близък сътрудник на вицепрезидента и милионер Рокфелер. Друга характерна подробност – Нанси е с една кройка по-висока от Кисинджър. Самият Кисинджър е дребен, пълничък, карикатурен евреин и в същото време е един от най-влиятелните евреи в Америка през последните 30 години.

В книгата на Джон Барън „КГБ”, издадена в Тел Авив през 1978 г., стр. 230, се казва, че Виктор Луис, виден агент на КГБ, е приет от Хенри Кисинджър в Белия дом на 13 ноември 1971 г. Имайте предвид, че съветникът по националната сигурност на САЩ официално е домакин на виден агент на КГБ в Белия дом. 13-ти Всичко това е масонска символика. Всичко това е, за да знаят хората, че това се прави с благословията на масоните, по техните канали.

След тази среща с Кисинджър Виктор Луис лети за Израел и там се среща с премиера Голда Майер. Нещо повече, този Виктор Луис, бивш съветски евреин, който днес живее на Запад, някога е лежал в лагерите на Сталин. Така че личността е доста интересна и в същото време неясна. КГБ го използва за специални задачи по еврейски и масонски канали.

В няколко източника се появи информация, че Хенри Кисинджър е съветски агент. Подобно на американската десница в American Opignon, април 1975 г., стр. 35, и в книгата "КГБ. Съветска дезинформация", Л. Битман, Ню Йорк, 1985 г., с. 54-55.

Ето още няколко интересни подробности от случая с Кисинджър. Служител на съветското външно министерство Анатолий Филатов беше хванат в сексуален капан от ЦРУ в Алжир. Обърнете внимание колко често шпионажът се свързва със сексуална перверзия. Американското и всяко друго разузнаване следи отблизо и установява какъв вид сексуална перверзия има някой. След това при него се изпраща подходящата жена или мъж и всичко това се снима ...

Ето как Анатолий Филатов е вербуван в ЦРУ в началото на 70-те години. Той беше смятан за важен агент на ЦРУ в Москва и предаде на ЦРУ много важни документи, включително копие от доклада на посланика в Съединените щати Добринин, в който Добринин изрече Кисинджър. За да отмъсти за разобличаването на Кисинджър, Дейвид Арън, заместник-сътрудник на президента Картър по националната сигурност, съобщи на Филатов в Москва. Докладвах чрез румънски дипломат във Вашингтон. Филатов веднага е арестуван и разстрелян. Тогава всички вестници писаха за това. И случаят с Кисинджър отново беше премълчаван.

Така един евреин, спасявайки друг евреин, жертва интересите на цялата държава. Някакво змийско гнездо. Затова е вярно, че казват, че големите масони са практически непотопяеми. Ако на някой от тях се случи някаква беда, тъй като масоните по целия свят незабавно надигат вой, премиерите и президентите предприемат спешни мерки, за да спасят брат си. И ще ги спасят, каквото и да им струва...

Ето още един основен свидетел по делото Хенри Кисинджър – кандидатът за президент на САЩ Линдън Ларуш. В публикациите си той директно пише, че Хенри Кисинджър е хомосексуалист. Тази информация е повторена в еврейския вестник "Новое русское слово", 23.08.1986 г. Как приключи този път? Линдън Ларуш беше изяден. Точно както президентът Никсън и неговият вицепрезидент Агню бяха изядени навреме. Ларуш беше богат американец от американската десница. Веднага му заведоха едно дело, друго... и накрая го вкараха в затвора уж за укриване на данъци.

Сега нека обобщим какво научихме за Хенри Кисинджър днес. Първо, той беше най-големият евреин в американската политика през последните 30 години. Второ, той беше хомосексуалист. Трето, той беше масон. Четвърто, той беше евреин. И пето, той беше син на равин. Така, използвайки
примера на Хенри Кисинджър, ние ясно виждаме какво е масонството и защо винаги се казва, че масонството със сигурност е еврейско-масонство.

- Григорий Климов - ,,Божий народ."

През 1974 г. е подписан "Меморандум 200", известен още като ,,Глобален доклад 200 подготвен от група,

ръководена от Хенри Кисинджър (Държавен секретар на САЩ 1973–1977). Документът обявява депопулацията в света за основна стратегическа задача на САЩ.

Ето едно официално изявление на Хенри Кисинджър:

Депопулацията трябва да е първа грижа за външното министерство на САЩ по отношение на Третият свят."

Според съставения под ръководството на Кисинджър доклад първоначално населението на земята трябва да бъде намалено на един милиард и половина, а след това на половин милиа души. Срокът за изпълнение е 2040 г.
 image



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: modernotorobstvo
Категория: Политика
Прочетен: 901524
Постинги: 953
Коментари: 345
Гласове: 711
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031