Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.04.2022 20:20 - Когато една нация психяса тотално
Автор: iw69 Категория: Политика   
Прочетен: 1400 Коментари: 1 Гласове:
6

Последна промяна: 25.04.2022 21:51

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Мнозинството от американците са пред нервен разрив заради безкрайните кризи

А изкукуригалият им президент отново се ръкува с несъществуващи хора в празното пространство


Според проучване, проведено от Американската психологическа асоциация, 87% от американците възприемат последните две години като безкрайна поредица от кризи, а 75% казват, че не могат да се справят с тях. Според водещия на Fox News Грег Гутфелд, това означава, че едва ли не всеки на улицата може да откачи и да ви се нахвърли с юмруци.

imageПсихясалите нови американски екшън герои

Припадаме ли от страх от безкрайния поток от лоши новини - питат журналистите. Психолозите потвърдиха, че пандемията, икономиката, боевете в Украйна и фактът, че бургера с ребърца в “МакДоналдс” вече не се продава, определено са се отразили на мозъците им.

Американската психологическа асоциация (АПА) публикува резултатите от своето годишно проучване, обхващащо широк спектър от теми, свързани със стреса в Америка. 

Така са открили, че 87% от американците смятат, че последните 2 години са били безкрайна поредица от кризи. Благодарим ти, Джо Байдън. Или пък на Тръмп, или на Обама? Или на Хилъри?

И повече от 75% смятат, че им идва в повече. Останалите 25% са полудели достатъчно, за да не попълнят анкетата.

Ха! Това означава, че почти всеки човек, с който се разминавате по улицата в САЩ, може да бъде на ръба на нервен срив и във всеки един момент да ви удари или да направи дори нещо по-страшно.

Вярно, хората губят ума си. А Пол Кругман прогнозира, че сега, след като режимът на маските бъде отменен, хората с маски ще бъдат подложени на насилие.

И кой може да измъкне американците от всичко това? При положение, че начело на държавата им е президент, страдащ от старческо слабоумие.

Главата на американската държава, изкуфелият Джо отново се оказа в неловка ситуация, като протегна ръка за ръкостискане в празното пространство, както направи и миналата седмица.

Байдън завърши обиколката си в Съединените щати. В Сиатъл той изнесе реч относно предложените реформи. След речта Байдън се обърна с протегната ръка за ръкостискане, но зад него нямаше никой. Президентът направи още една четвърт завъртане и отново протегна ръка към празнотата. След това той се обърна към публиката и им благодари с дебилна усмивка за вниманието.

Припомняме, че миналата седмица Байдън, след като завърши речта си в щата Северна Каролина относно инфраструктурната реформа, се обърна надясно на сцената и протегна ръка за ръкостискане, въпреки че в близост до президента нямаше никой, на когото този жест може да бъде адресиран. 

Нелепата ситуация може да видите в края на видеото: https://www.youtube.com/watch?v=AE1LaAmsges


image  



Гласувай:
6



1. leonleonovpom2 - Здравей, Ив!
25.04.2022 22:31
То му е станало тик! В две направления-ръкуване и посягане към писалката за подпис!
Пък може и да повтаря умишлено, за да не забрави, какво трябва да прави!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: iw69
Категория: Политика
Прочетен: 4825153
Постинги: 2502
Коментари: 6279
Гласове: 16467
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031