Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.04.2022 08:46 - БЪЛГАРИЙО, НИМА ще ПОСЕГНЕШ с ОРЪЖИЕ на РУСИЯ, КОЯТО ти ДАДЕ 2-ри ИСТОРИЧЕСКИ ЖИВОТ? ОПОМНИ се РОДИНО и се ОТРЪСКАЙ от НАЛАЗИЛИ те ОТРОВНИ ПОЛИТИЧЕСКИ ПАРАЗИТИ
Автор: iw69 Категория: Политика   
Прочетен: 2641 Коментари: 2 Гласове:
10

Последна промяна: 01.05.2022 20:55

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Недоразумението Асен Василев, сполучливо назован от българските зевзеци Кокорчо, който по телосложение и гласови данни напомня шейсетгодишна цоцолана, завчера сподели пророческата си убеденост в крайната победа на Украйна.

Според фалсетовия певец в хасковския гимназиален хор, който доскоро бе дребно задгранично аферистче, а днес се разпорежда с парите и съдбата на България, в изказването на Р. Радев против „въоръжена помощ“ за зеленския режим имплицитно била залегнала надеждата, че Русия ще победи.

Ни най-малко не ме заблуждават поредните мимикрии на ... Радев, който докара на власт плазмодиите от ПП, а сега драпа да се разграничи от тях, в опит да си запази политически и морален периметър за по-нататъшно управление. Не съм очаквала генералът, клел се във вярност на НАТО, да си посипе главата с пепел и да се извини на българския народ : „Прости ми, майко Българийо, че ти натресох тая срамна болест! Виновен съм пред теб!“ Ами, дръжки! И подкрепата на Радев за Продължаваме Подмяната, и сегашните му завои и кривулици, са продиктувани от Козяк. В потрес съм обаче от логиката на Кокорко, която той с натъртен мецосопран ни продава от правителствената трибуна като от сергия за развалена риба на Женския пазар:

Той бил убеден в окончателната победа на Украйна и затова България била длъжна да въоръжава украинския режим.

Какво общо имат двете части на това изречение? Забелязвате ли причинно- следствена връзка?

Ако според Кокорчо и неговите господари, Украйна така или иначе ще победи, защо България трябва да й дава оръжие? Нали победата й е сигурна? Ако от оръжието, което би пратила България, зависи крайната победа на Украйна, то значи че Украйна е много изпаднала и никога няма да победи. Оръжието, изпратено от България за Украйна, за чие добро ще послужи – на украинския народ или на режима на Зеленский, два антипода с коренно противоположни интереси? И всъщност срещу кого Русия воюва в Украйна – срещу украинския народ или срещу САЩ и всички техни сателити? Ако НАТО победи Русия в Украйна, ще се подобри ли положението на украинския народ? Ще се подобри ли ситуацията в целия свят?

За всички е ясно, че най-добрият изход от войната, както за обикновения украинец, така и за всички нормални трудови хора по света, е победата на Русия. Да, да, точно така – украинските граждани се надяват на Русия и от все сърце желаят тя да срине от власт антинародния, паразитен, подчинен изцяло на САЩ и Великобритания, режим на зеленото човече, който унищожи Украйна. Това е чужд режим, който се отнася към страната, в която се е загнездил, като към робска територия – обект на извратени, фашистки, военни и биологични експерименти. И на невиждано ограбване. Според руските анализатори Зеленский за периода на управлението е натрупал милиард и двеста хиляди долара лично богатство. Според западните му защитници – само осемстотин и петдесет милиона.

За чия убедителна победа е длъжна да праща оръжие България? Явно за победата на Зеленский над Украйна. А представяте ли си ужаса, на който ще бъде подложено населението на Донецк и Луганск, ако Русия бъде принудена окончателно да се изтегли оттам?

Но абсурдът не е дори в това, а във факта, че логиката на кокорчовци отрича напълно статуса на неутралитет, който е единствената възможна позиция на България. „Ще се присламчим към победителя“? Който и да „победи“ ( нима има победител, когато се сражават два братски народа?), нарушеният неутралитет (който и сега е само формален), ще се отрази пагубно на страната ни. Защото Русия, победена или не, никога няма да прости това предателство. Предателят се наказва по-страшно от врага. А братът-предател е с най-незавидна съдба.

Тук има нещо друго – презумпцията не е, че Русия ще бъде победена. Намерението на обединените сили на мрака, скрити зад НАТО, е да унищожат напълно Русия, да я изличат от лицето на земята. Ето това Кокорко от Хасково и неговите господари наричат „убедителна и окончателна победа на Украйна“. Като „Украйна“ е само евфемизъм.

Не бързайте да отписвате Русия. Ако някой преживее тая страшна епоха, в която ще изчезнат много държави и много уж непобедими сили и непоклатими съюзи, това е тя. Доказала е, че устоява на най-страшните урагани. Ще устои и днес срещу целия свят. Има нещо божествено в тая страна, над нея свети златен ореол, над нея е Божията десница. Много демони са смятали, че ще я превземат, клали са народа й, поругавали са вярата й, изкоренявали са името й. Но над главите им е прогърмявал глас: „Вставай, страна огромная, вставай на смертный бой!…“ Така ще бъде и сега.

Нима, насъскана от демоните, ще вдигнеш оръжие срещу нея, Българийо?

текстът е на заем от Милена Върбанова 



Гласувай:
10



1. jupel - Страхлив и подкупен е народа ни, както каза еди кой си..за една купа супа леща ще продаде майка си дори
30.04.2022 12:46
отвратена съм
цитирай
2. milenavarbanova9 - Ох, извинявайте,
30.04.2022 18:40
Не бях видяла, че сте публикували тази моя статия. Поначало публикувам статиите си от сайтовете Ив моя блог. Получи се малко повторение, но няма лошо. Благодаря Ви за оценката. Хубава вечер!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: iw69
Категория: Политика
Прочетен: 4823025
Постинги: 2500
Коментари: 6278
Гласове: 16459
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031