Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.05.2022 09:12 - 33 години евроатлантически грабежи и лъжи! (Това са им ценностите на бившите и настоящи нео-колониални западни страни)
Автор: iw69 Категория: Политика   
Прочетен: 2853 Коментари: 10 Гласове:
11

Последна промяна: 21.05.2022 15:07

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Доверихме се на подлеци. Цяла България беше превърната в едно мизерно гробище, където бяха заравяни в масови гробове нашите бащи, майки, мъже, жени и деца. Безскрупулни, нагли и мафиотизирани държавни управления, които провеждаха открита политика на геноцид спрямо българската нация.

Пълно беззаконие, гарантирана недосегаемост за еничарите в политически тоги, хиляди безследно изчезнали хора, ритуални публични екзекуции, масова смърт. Банкови грабежи, тотални ограбвания на частните активи и финанси, опустошаване на държавната хазна, вековно задлъжняване. Канцерогенни хранителни стоки, некачествени и открито фалшиви стоки, тенденциозно поддържане на най-високи цени в ЕС на всичко, унизителни доходи, смъртоносна бедност, мизерия и нищета. Пълна демографска катастрофа контролирана по политически ред.

Това е резултата от присъединяването ни към ЕС и НАТО.

Да прибавим към горното и масовата детска наркомания, опиянчването на почти цялата нация, узаконения вече разврат на духа, пълната подмяна на истинските човешки ценности с фалшиви, деградация, унизителен срив в образователната система, пълна липса на здравеопазване заменено с медицински услуги, напълно унищожена социална система, разрушена система за национална сигурност, разбито до неузнаваемост селско стопанство и прочее.

Нали никой не мисли, че при четири американски бази ситуирани за постоянно в България, в едно с тяхната разузнавателна и административна логистика, нас ни управляват руснаци? Това е 33 годишната опорка на нашите палачи с която оправдават собственита си престъпни цели. Прибавете към това и хилядите соросоидни фондации за финансиране и излюпване на нови и нови еничари.

След всичките тези престъпления срещу държавата ни, следва апокалипсисът!

Българите няма да подминат с лека ръка загубата на изконни български земи, каквото й да им струва. Това се разбира много добре от американското посолство, но съвсем съзнателно водят държавата ни към гражданска война! Искат краят на българската държава да бъде следствие на вътрешен конфликт, а те да греят ръцете си на огъня отстрани. Разбира се, ще обвинят Русия в намеса във вътрешните работи на страната и ще имат правно основание да „помогнат с разчистването на неудобните“ т.е. с всички годни да се възпроизвеждат. Моделът приготвен за нас е същият, какъвто приложиха в Украйна.

Кое ще възпламени България ли?
––––––––––––––––––––––––––––
Македония. Вече загубихме по административен ред Охридската епископия и идва ред на административната част от престъпната им игра. Кирил и Асен са достатъчно повърхностни личности, готови да запалят огъня на гражданската война. Безусловното сваляне на българското вето, което предстои по указания на САЩ е на практика ТЕРИТОРИАЛНА загуба за България. Ще признаем, че реките от кръв на нашите деди и бащи пролята в името на българските национални идеали е била безсмислено пролята. С това ще стъпчем с мръсните си крака гробовете на нашите собствени бащи! Разбирате ли какво ви казвам?
––––––––––––––––––––––––––––
Лошото става много бързо, сами видяхте колко бързо. Ще загинат много предатели и подлеци, но ще загине и целия потенциал на българската нация, което е и крайната цел на нашите „партньори и съюзници“. България ще остане една обезлюдена територия, която няма да има причина да продължи да се казва така, заради променения демографски профил. С това приключва завинаги и руснаците ще бъдат виновни без дори да са стъпвали тук, а истинските виновници ще се надсмеят на глупостта ни да се самоунищожим.

Това ни предстои съвсем скоро! Моят граждански дълг е да ви предупредя.


На заем от Николай Марков 



Гласувай:
11



1. radostinalassa - Прав е Н. Марков
21.05.2022 09:26
И тогава америте ще си точат шистов газ от Дунавската равнина и ще го продават на циганите, които не стават и за работа в Европа и се размножават тук. Преди да стане така българите мигранти, без Фуна ще трябва да се върнат в родината си.




цитирай
2. tikoev - Лошо. Много лошо. Дали няма да пл...
21.05.2022 11:16
Лошо. Много лошо. Дали няма да пламне поредната световна война пак от Балканите?
цитирай
3. iw69 - За съжаление
21.05.2022 11:22
всички негативни опции са на масата, нищо не може да бъде еднозначно изключено като възможно развитие.
Моята теза е, че светът се плъзга и навлиза във време, което бих го нарекъл ново средновековие.
цитирай
4. dobrodan - Чувствам се длъжен да отбележа,
21.05.2022 11:24
че ВСИЧКО ТОВА БЕШЕ ЗАЕТО от ПОСТСЪВЕТСКИ ОБРАЗЕЦ!
Нали никой не мисли, че с четири американски бази (Първите американски военнослужещи пристигат в България през есента на 2007 година.) Америка контролира България?

Според споразумението на територията на България може да има до 2500 цивилни и военни по едно и също време, но тази численост може да бъде увеличавана с още 2500 души за срок от не повече от 90 дни. Според посланика на САЩ Джон Байърли, възможно е войниците да бъдат в България на ротационен принцип само за по няколко месеца, като при застъпване на отделните бригади в България може да има до 5 хиляди американски военни.

"Ако Лукойл е нормална фирма и не се занимава с престъпления защо не иска на входа и изхода й да има фискални устройства предаващи данни към НАП и Евростат? И освен това ако това е нормален бизнес защо България не може да контролира тази част от територията си, на която се намират инсталациите на завода, нефтено пристанище "Росенец" и трасетата и граничните линиии по което минават всички комуникации от/към завода? Защо се охранява от руски войници и защо охраната се ръководи от офицер на ГРУ?Лукойл е всичко друго но не и нормален, легален и честен търговски субект на територията на ЕС."

Ами сега?
цитирай
5. iw69 - Добродане,
21.05.2022 11:41
разграбването на България през последните 3 десетилетия бе извършено основно от западните неоконквистадори, които завладяха икономически пространството, от което се изтегли СССР респ. Русия.
Банки, снабдителни дружества (ток, вода, телекоми), вериги магазини, бензиностанции - всичко е тяхно.
С всяко плащане на касите им, което вършим за да живеем, те ни ограбват и изнасят огромните си печалби към метрополиите. Затова там живеят и по-добре от нас.
Но за такива като теб, все Русия е виновна за всичко.
цитирай
6. nacionallist - Характерно за краварите...
21.05.2022 11:51
... е да се опитват да си пробутват своите корпорации навсякъде. Войната в Украйна е една от причините САЩ да искат да направят заивисима Европа от американската газ и нефт. Ако Щатите успеят да се наложат тотално в Европа, европейските държави се превръщат в 52 -ри американски щат. Това е и целта а Брюксел.
цитирай
7. dobrodan - Защо все Русия да е виновна за всичко?
21.05.2022 11:55
Ние сами си организирахме грабежите, за които пишеш.
Защо почти (казвам почти) всички банки, предприятия, вериги магазини отначало бяха ИЗЦЯЛО ДРУГАРСКА СОБСТВЕНОСТ?
Впоследствие дойдоха и западните предприемачи. ОТНОВО НЕ СЕ МИНА БЕЗ ДЯЛОВО УЧАСТИЕ НА СИНЬО-ЧЕРВЕНАТА МЪГЛА. Имена искаш ли?
Как се искат пари под масата от барон Солвей чувал ли си?
Не можеш да им измиеш лицата, а да им оставиш неумити задниците :):):) на другарите. Боя се, че само един Дунав няма да е достатъчен :).
цитирай
8. krumbelosvet - Добър дан, туркоман добродан
21.05.2022 17:30
Драги iw69, трий тоя антибългарин. Независимо дали е глупак или НАС прави на глупаци.
Няма да коментирам "идеите" му. Щото не ми се употребяват обиди, а другояче не може. Кво да обясняваш на човек който ни обяснява, че янките не ни упрадляват от базите. Той горкият туркоман не знае, че има ПОСЛАНИЧКА, че вече сме в дългова спирала, че парите ги държи САЩ, както и цялата информация - медии, кино, образование, плюс ЦЯЛОТО РЪКОВОДСТВО НА "ЕВРОПА", плюс СОБСТВЕНОТО НИ ПРАВИТЕЛСТВО, което инсталираха с изборни технологии.
цитирай
9. radostinalassa - Да , сега пускат филм на автор с дръпнати очи....
22.05.2022 12:42
който твэрди, бе българите и хазарите са еднакви, но и че сме еднакви с турците. Това вече е върха на глупостта. Тези последните са само български поданици, но не са от българския етнос. Личи им най - вече по тъпите идеи и невъзможността да асимилират верните идеи. Кръвта вода не става.





цитирай
10. mediatore - . dobrodan -написа..
23.05.2022 16:27
Нали никой не мисли, че с четири американски бази (Първите американски военнослужещи пристигат в България през есента на 2007 година.) Америка контролира България?
Да , никой освен тебе !
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: iw69
Категория: Политика
Прочетен: 4803465
Постинги: 2483
Коментари: 6254
Гласове: 16345
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031