Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.07.2022 11:55 - Край! Руската легация в София затвори врати!Закриват се и всички руски консулства в България!
Автор: teomira Категория: Политика   
Прочетен: 2411 Коментари: 0 Гласове:
8

Последна промяна: 01.07.2022 13:56

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

Българските фашисти надминаха себе си.

Прощай, Русь Святая!







image


🇷🇺⚡🔥🇧🇬


33- годишната мечта на САЩ се сбъдна, защото си намериха евтини съучастници в България. 



image






🇷🇺⚡🔥🇧🇬   ‼️‼️‼️

По офиц. данни на Мин. на външ. работи от края на м. май 2022 г. (виж офиц.писмо в коментарите по-долу) общият брой на pycките дипломати в България е 40 души. К. Петков обяви, че правителството му гони 70 души - pycки дипломати от България, но толкова няма...    Срам и скандал:  

1. Мин-председател в оставка, като представител на Правителство с гласуван вот на недоверие, гони 70 чужди дипломати, от които 30 души изобщо не съществуват.   
2. Същият благодари на българските служби за „добре свършената работа", които толкова добре са я свършили, че не са „разкрили" най-елементарното – броят на дипломатите.   3. Представяме си, щом не могат да извършат простото действие „броене", как са извършили далеч по-сложното – разследване на „несвойствено извършена работа" от дипломатите, 30 от които не съществуват – сигурно са хвърляли боб или са гледали звездите...   
4.Това се случва, без коалиционните партньори на ПП („ДА България" и БСП) да бъдат уведомени (те разбрали от медиите), без да дадат своето съгласие и без предложението за отзоваване да бъде внесено и гласувано в Мин. Съвет. Значи, оказва се, че това е еднолично решение на К. Петков, който е в оставка.  
5. Външ. мин-р Теодора Генчовка в момента е заедно с президента Радев и военния мин-р Заков на среща на HАTО в Мадрид, тя също не знае, това се прави в нейно отсъствие, макар че К. Петков благодари и на Мин. на външ. работи за работата по разкриването...   
6. Не мога да не си задам въпроса: Ако утре К. Петков се събуди и реши пак така еднолично да обяви война на Pycия, на „тази бензиностанция с paкeти" или на някоя друга държава, има ли институции в България, които да спрат този безумец, който не уважава бълг. закони и ред, да спре да твори скандали и да вреди на България?!   
7.Изгонването на всички дипломати на Pycия в България е първата стъпка към процедурата България да прекъсне своите отношения с Pycия. Втората ще е ответният отговор на Pycия. Но точно това е целта на силите, които стоят зад К. Петков.   
8. Мисля си, че този човек не е просто предател, предателят осъзнава, че е бил част от нещо, на което е изменил по свои подбуди. Този човек е човек без корен – като еничарите, за които сме учили и които не милеят за род и родина; той няма срам, той дори не осъзнава, той просто следва заложените му от чужди сили команди. Има ли още някой, който да не е разбрал, че този човек не служи на България?! Със сигурност има, време е да се събуди, гледайте делата.  


~ Heли Teнчeвa ~


 


image



Гласувай:
8



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: teomira
Категория: Политика
Прочетен: 1186029
Постинги: 1213
Коментари: 84
Гласове: 1068
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. blog