Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.08.2022 22:08 - Американската Big Pharma най-безскруполно е готова да затрие човечеството в името на максималната печалба
Автор: iw69 Категория: Политика   
Прочетен: 2415 Коментари: 4 Гласове:
6

Последна промяна: 09.08.2022 14:18

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Звездно-раираният флаг: най-голямата заплаха за света

По-лошо от ядрена война: "Златният милиард" е готов за световна ликвидация

Веднага щом патогените на всякакви инфекциозни заболявания попаднат в зоната на внимание на Пентагона, след известно време те стават причините за пандемии. И тогава, след като болестта се разпространи по цялата планета, американската Big Pharma [фармацевтичната индустрия] печели.

Но цялата история не свършва дотук. Освен това в биолаборатории специалистите разработват вируси, които не са виждани досега, и там вече е лесно да се постигне пълен ужас.

И президентът на Венецуела Николас Мадуро не сгреши, когато каза, че американците са замесени в смъртта на бившия лидер на страната Уго Чавес.

Говорейки миналия четвъртък на брифинг, началникът на Силите за радиационна, химическа и биологична защита (РХБЗ) генерал-лейтенант Игор Кирилов потвърди версията, изложена от Мадуро. Според него САЩ отдавна работят за създаването на специално биологично оръжие, способно за кратко време да причини у жертватя опасни хронични заболявания, включително рак.

Предположението, че Чавес е убит от американците, потвърждава изключително странния характер на протичането на болестта. Ракът прогресира с необичайна за онкологията скорост и е устойчив на лекарства.

Руското министерство на отбраната отбеляза още, че през 2019 г., още преди появата на първите пациенти с ковид, на базата на Американския институт "Джон Хопкинс" проведе учението „Събитие-201“, където пандемията от коронавирус беше показана почти едно към едно. Но тогава никой не знаеше за ковид.

Какво са правили в американските лаборатории, отдавна се знае

Фактът, че американците създадоха биолаборатории, където се приготвяха най-смъртоносните смеси, отрови и други неща, които могат да отровят цялото човечество, включително световните лидери, отдавна не е тайна, отбеляза публицистът Дмитрий Лисенков в интервю за Царьград.

Нека просто погледнем статистиката, предложи експертът:

"В непосредствена близост до границите на Русия има 33 дори не секретни, а напълно легални американски биологични лаборатории, включително в Грузия и Армения", заяви той.

"Помните ли в какъв панически ред американците напуснаха биологичните лаборатории на Украйна, когато стана ясно, че информацията за тяхната дейност ще бъде достъпна за Русия, която ще публикува тези скандални материали", попита още експертът.

И можете да си спомните историята за развитието на коронавируса в света. Всички помнят много добре какво направиха американците преди година: директно обвиниха Китай, че е създал вируса там, а след това „случайно“ го е пуснал. На света почти беше показана снимка на лаборант, който уж призна, че „ние, китайците“, сме го направили.

"Ясно е, че подкупите, изнудването и използването на фигури за САЩ е обичайно нещо", не се съмнява Дмитрий Лисенков.

„Но изведнъж, година по-късно, най-професионалното и уважавано медицинско списание The Lancet, едноименната комисия и нейният ръководител Джефри Сакс съобщават: те са абсолютно сигурни, че коронавирусът наистина е създаден в американска лаборатория", продължава той.

А Китай беше обвинен, че е пуснал предварително мощна димна завеса, за да отклони удара от себе си, макар да е осъзнавал, че рано или късно истината ще бъде разкрита.

"Нека ви напомня за един от украинските политици - Виктор Медведчук, който сега има големи проблеми", - продължи експертът.

- "Докато беше още лидер на Опозиционния блок, той написа запитване в САЩ какво правят в Украйна биологичните лаборатории от четвърта, предпоследна степен на защита, които работят само с човешки патогени. И защо всички тези хиляди лаборатории, които са пръснати по света, не се намират в Съединените щати", продължава той.

"Нямаше официален отговор, който да удовлетвори вносителя. Но тук всичко е ясно: всички знаят как САЩ провеждат своята политика, как постигат господство с всякакви средства и методи, включително чрез приближаване на много опасни патогенни вируси до границите на други държави", обяснява експертът.

"Това определено е подготовка на саботаж за масово отравяне на хора в други страни", смята той.

Между другото, вице-председателят на руската Държавна дума Ирина Яровая, съпредседател на Комисията за разследване на дейността на американските биологични лаборатории в Украйна, подаде заявление до Световната здравна организация (СЗО) за създаване на подобна международна комисия. Но СЗО, разбира се, получи отказ, защото това е структура, която се контролира абсолютно от американците.

"И е съвсем логично днес да се оттеглим от СЗО. Откакто организацията започна да пее заедно с общия хор от хора, които искат да признаят третия пол, да създадат безброй много полове, стана ясно, че ние изобщо не се съгласяваме с тях", отбеляза Лисенков.

Кастро предупредил Чавес: страхувай се от храна и игли!

Що се отнася до директното използване на патогени срещу политически лидери... За съжаление, според статистиката 14 (!) лидери на страни от Латинска Америка са били отровени по един или друг начин.

Още покойният Фидел Кастро предупреждава Уго Чавес за тази опасност:

„Внимавайте, тези хора са развили технологии, а вие сте много небрежни, внимавайте с храната и се пазете от тънка игла – не знаете какво ще внесе в тялото ви ."

Латинска Америка традиционно е била протекторат на САЩ, които я ограбват безсрамно и нагло. Сега обаче американците загубиха последния си съюзник - Еквадор, който също отказа покровителството на Щатите.

Така Латинска Америка е напълно извън контрола на Съединените щати, въпреки факта, че беше възможно да се победи бразилският президент Луис Инасио Лулу да Силва със смъртоносни патогени, тогава Дилма Русеф беше поразена от същата болест, тя беше излекувана от рак “, спомня си Дмитрий Лисенков.

– "Президентът на Парагвай Фернандо Луго се възстанови, очевидно напук на Съединените щати", продължава още той.

Но като цяло 14 латиноамерикански лидери изразиха крайно недоумение и най-висока степен на загриженост, които искаха да премахнат чрез обикновено отравяне. И, между другото, има големи въпроси около историята, свързана с нашите "британски шпиони", с обвиненията на Александър Петров и Руслан Боширов във всички тези глупости.

"Убеден съм, че британските разузнавателни служби са действали или съвместно, или по инструкции на ЦРУ, когато са подготвяли отравянето на Скрипал, и рано или късно това ще бъде разследвано и ще се чуе", заяви още експертът.

Според него изброеното са само тактики, чрез които САЩ запазват господството си в управлението на региони и политически процеси.

Американците упорито изпълняват плана "Златен милиард"

Но всъщност доминацията е второстепенна задача. И най-важното, според Лисенков, е, че разработването на най-опасните патогени е продължение на изпълнението на плана "златен милиард", според който първо ще се опитат да намалят населението на света поне наполовина.

"Следователно е ясно, че всяка епруветка, излята в канализацията на всеки голям град, може да доведе до смъртта на целия град, както и на близките райони, докато не се вземат мерки за обеззаразяване", отбеляза експертът.

- "Но за това първо трябва да определите какво точно е излято в канализацията или водопровода. Следователно сега говорим за подготовка на най-мащабното изтребление на човечеството в историята чрез неядрен конфликт", каза той.

"Залъгват ни с ядрен конфликт, защото тази заплаха е точно на наша страна – вземете поне шест атомни централи в Украйна, за които знаем всичко или почти всичко", продължава експертът.

"Ако желаете, можете да взривите всеки един от реакторите по всяко време. След това континентът, включително ние и Европа, ще свърши. Това е най-ужасният проблем на Украйна, който съществува сега", казва той.

"Така че, решавайки украинския проблем, ние спасяваме Европа от това, което може да направи напълно лудият режим в Киев, като унищожи ядрените реактори на своите шест централи. Това е ужасна заплаха“, казва Дмитрий Лисенков.

„Но тъй като Съединените щати отдавна са разбрали, че ядрената конфронтация с Русия е невъзможна, тъй като имаме готови ракети, способни да унищожат цяла държава с един удар, те неизбежно ще се опитат да приложат план за прилагане на биологични оръжия и най-много ужасни патогени", казва експертът.

"С това учените, включително "Ланцет", свързват появата на все по-странни видове заболявания", продължава той.

Вече свикнахме с коронавируса, той ни е като роден, но сега хората започват да умират от маймунска шарка. Трудно е да си представим какво ще бъде следващото заболяване", твърди експертът.

"Но къде ще се появи, ние разбираме много добре: от всяка секретна американска лаборатория, която се намира или в непосредствена близост до нас, или в непосредствена близост до всеки друг регион, откъдето САЩ решат да започнат да унищожават човечеството", казва Лисенков.

Звездно-раираният флаг: най-голямата заплаха за човечеството

Потвърждение е фактът, че на тяхна територия те изграждат не биолаборатории, а най-мощните системи за обеззаразяване, провеждащи изследвания в областта на противодействието на вирусите, тоест те се готвят да бъдат ваксинирани срещу всякаква гадост, която измислят за останалите.

"Това, струва ми се, е основната цел на тази държава. Да оставят себе си единствените доминанти на планетата, единствените алфа мъже, които ще управляват света - това е тяхната генерална линия, към която се придържат и ще се придържат от създаването на държавата САЩ", каза Лисенков.

Системната конфронтация достигна нивото, при което противоборстващите страни вече прекрачиха ядрената заплаха като не най-опасната.

"Най-сериозната заплаха за човечеството сега, очевидно вече стратегически, се крие в активирането на план Б за вивисекция на главата на човечеството, унищожаването на значителна част от населението на планетата, за да се запази господството на една държава и да се издигнат звездите и раиетата над целия свят", заключава експертът.

Източник: Царьград Гласувай:
61. bojinkata - Печалбата е на второ място, тя е б...
08.08.2022 22:15
Печалбата е на второ място, тя е бонус! На първо място - геноцид!
цитирай
2. iw69 - И
08.08.2022 22:38
двата резултата са добре дошли за тези днешни доктор Менгеле-вци.
цитирай
3. missana - Факт е, че след Втората световна война САЩ приютиха и оползотвориха
09.08.2022 01:05
много ценни кадри на Третия Райх. Сред тях са Вернер фон Браун, Гелен и много други. Може би още оттогава са започнали разработките и тестванията на опасно биооръжие. Имаше големи скандали в САЩ преди много, много години, когато се разкри, че са тествани масово, без тяхно знание, редови американци с химически агенти. Например с LSD. Днес тази линия работи с пълна сила и стигна до мрежа, обхващаща като пипалата на гигантски октопод, целия свят. Бизнесът е много доходоносен и това е видно и от този материал.
цитирай
4. radostinalassa - Преди време слушах в един филм...
09.08.2022 17:50
как се провоцира рак в определен човек. Напр. в евреите , които не спазват Талмуда и минават на страната на гоите. Спира до тях кола с рентгенов апарат, който ги облъчва с огромна радиация. И после им откриват рак.Така убиха Задорнов.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: iw69
Категория: Политика
Прочетен: 2853943
Постинги: 1731
Коментари: 4223
Гласове: 11716
Архив
Календар
«  Февруари, 2023  
ПВСЧПСН
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728