Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.10.2022 21:15 - След 33 год. капиталистическо антиразвитие и 15 год.висене в еврокенефа България е в катастрофа.Всичко трябва да се изгради наново след като се премахне старото
Автор: iw69 Категория: Политика   
Прочетен: 2203 Коментари: 15 Гласове:
8

Последна промяна: 10.10.2022 14:43

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Лошите новини за България идват и се повтарят със завидна и жестока последователност.

Родината ни е първа в света по най-бързо намаляващо население.

Последното потвърждение, че България вече я няма като държава и нация, идва оттам, откъдето управляващата мафия най-малко би искала.

Предишната прогноза за "промяна на населението на европейските държави за периода 2017-2060 г." беше направена от ЦРУ, Статистическото бюро на САЩ и Департаментът за търговия на САЩ през 2019 г.

Сегашната е направена от още по-неудобен източник - Visual Capitalist, анализиращ 20-те държави с най-голям демографски срив.

България е на първо място. Досега е загубила след 1990 г. 20% от населението си, до 2050 г. ще загуби още 22%, до около 5 млн., и реално българите ще престанат да съществуват като национално-образуващ етнос.

За това предупреждаваме от 30 години - България е ликвидирана, мисията е приключена. Виновникът е мафията и нейните покровители САЩ и англосаксонският ционизъм.

Става дума за планирана операция за унищожението на страните от Източна Европа, независимо от тяхната сегашна ориентация. Защото най-унищожени са именно бившите социалистически страни - България, Румъния, Словакия, Беларус, Унгария, Полша, Украйна, Сърбия, Словения, Естония, Литва, Латвия, Молдова…

Крайно време е да се разбере за какво става дума - за война на унищожение на САЩ и Запада срещу Русия, Източна Европа и Евразия.

И отново най-жестокото потвърждение е България, която е в безпрецедентна демографска катастрофа, без шанс да я преодолее.

До 2050 г. българите ще изчезнат като нациообразуваща съставка, а оттам и държавността на България. Така си "отиваме в нощта".

Чудеса в демографията не стават. Тук са нужни десетилетия да се спре сривът, което при сегашната структура и тенденции е невъзможно.

Нещата са страшни…

България е на първо място в света по смъртност на населението с 16,6 промила още от 2015 г., като смъртността е около 112 000 души на година, а раждаемостта е 62 000.

От тогава България е и с най-големия отрицателен естествен прираст в света, което е дори по-страшно и от най-високата ни световна смъртност.

Съчетанието на двата показателя дава контурите на най-страшната катастрофа в историята на България - демографската.

Според официални данни населението в България към юли 2020 г. е 6,3 милиона души, но реално са 0,8 милиона по-малко, т.е. под 5,5 милиона, от които 2,1 милиона пенсионери. На този фон всякакви приказки за структурата на населението нямат смисъл.

България се оказа болният човек на Европа. Раждаемостта в България падна до равнища, които не са били регистрирани и по време на войните. Българите престанаха да раждат и да отглеждат деца.

Това е световен рекорд. България, която имаше население от 9 милиона през 1985 г., сега има по-малко, отколкото през 1945 г., те.. непосредствено след Втората световна война, която беше национална катастрофа, докарана ни от монархо-фашизма на Борис III.

По-кризисна страна не е имало в Европа през последните 90 години. Няма и да има през следващите 50 години.

Реално ситуацията на България е екстремният израз на онова, което се случва с повечето източноевропейски нации.

Защо депопулацията е така характерна именно за Източна Европа? Защото този процес е най-характерен за неоколониализма, в който тези държави попаднаха след 1990 г.

В страните от Източна Европа жизненото равнище се държи на ниско равнище, което увеличава смъртността, намалява раждаемостта, принуждава новите европейци да стават доставчик на гастарбайтери, да мият дебелите задници на западноевропейците, да стават пазачи, келнери, градинари, санитари и прочее слуги.

На второ място, в Източна Европа вече няма нищо полезно за паразитиране, освен евтината работна сила.

На трето място, процесът на депопулация е стимулиран от глобализирането, което превръща Източна Европа в демографска пустиня.

На четвърто място, тази територия се "чисти" за всеки случай, ако настъпи геофизическа или климатична катастрофа и се появи необходимост от масово преселване от Запад на Изток.

На пето място, за западните паразити е необходимо да унищожат навреме цивилизационния идеологически, икономически и религиозен конкурент. А конкурентът на умиращата Европа е само един - Евразия. Тъй като Източна Европа винаги е била естествена зона за влиянието на Евразия, съответно е необходимо депопулиране на тази територия.

Най-унищожената страна е България.

От 30 години България е държава на дегенерати, управлявани от идиоти. Държавата престана да бъде партньор - корупция, примитивизъм, некомпетентност, подкупни съдилища и прокуратура, политизирани тайни служби, няколко хиляди престъпници на свобода, порочна данъчна система, разигравани под масата търгове, за да се стигне до сегашната ситуация, в която в България прилично живеят само 1 на сто, а останалите 99 на сто се лумпенизират и нямат мотивация за живот.

Оглавихме всички негативни класации на ЕС: по корумпираност - първи, по сива икономика - първи, по скъпи кредити в ЕС - първи, по спад на трудова заетост - първи, по скъпа енергия - първи. Последни по качество на здравеопазване и образование. Съдебната система беше превърната в изтривалка за предишните и сегашни престъпления.

Начело на правителството, след един дебелогъз, крадлив и нагъл селски бандит дойдоха наркомани и провалени емигранти, не по-малко крадливи.

Насаденият ни режим след 1990 г. е антибългарски, геноциден, антинароден, антинационален, арогантен, просташки и бандитски в политиката, икономиката, образованието, отбраната, науката, здравеопазването, културата, спорта, медиите. Навсякъде.

Само за 30 години един древен народ и държава бяха превърнати от тях в черната дупка на Европа и в дрипата на европейската цивилизация.

България стигна до задънената улица на своето историческо развитие по всички параметри.

Властта и обществото са пропити от корупция, държавният апарат не изпълнява никакви социални и национални функции. Всичко е злокачествено болно и е огромна лъжа.

Извършено бе преразпределение на националното богатство в мащаб, който е безпрецедентен в Европа.

Приватизацията беше разграбване на създаденото от няколко поколения българи национално богатство. След 1989 г. се извършва систематично разграбване и унищожение на страната, отслабване на българската държавност, обедняване на огромна част от българите и стремително задълбочаваща се социална диференциация.

Спадът в икономиката и жизнения стандарт е само елемент на тоталната криза и катастрофа.

Негативните процеси достигнаха критична граница, след която стават необратими.

Мащабът на кризата доведе България до положението на една от най-бедните, зависими и уязвими европейски страни.

Но в общоприетата формулировка "България е в нова национална катастрофа" има противоречие, защото се оказа, че България не е преминала през етапа на националното изграждане.

Това е много важно, за да се разбере случващото се.

Ще поясним.

Под нация разбираме съвкупност от хора, които доброволно следват определени духовни ценности и произтичащите от тях норми на поведение. Нацията се строи на базата на по-простото национално обединение - народът. Когато народът е в процес на по-висшето национално строителство, той въвлича в своя състав другите разнородни елементи със своите духовни ценности и норми на поведение, своя език и култура.

Така, след завършване на преходния период на националното изграждане, главен инструмент на националното строителство стават социалните институти - училищата, университети, театрите, музеите, печатът, книгоиздаването, радиото и телевизията. С тяхна помощ се разпространяват и поддържат единните национални духовни ценности.

След 1990 г., България в новите условия не можа да се изкачи от равнището на народонаселение до равнището на "национална държава". Заради това не може да се говори за "национална катастрофа", тъй като не беше формирана българската нация в новите условия.

България все още не може да мине етапа на националното изграждане. И може да се окаже една нереализирана нация, като държавата, от защитник на народа беше преобразувана в унищожител на своите граждани. Жестока истина за случващото се с територията насред Балканите.

Но какво е България?

Днес България е колония на САЩ, която вече не представлява никакъв интерес за никого и е оставена на самоунищожение.

Това променя изцяло фундаменталната постановка на въпроса "какво да се прави" и означава само едно нещо - ако не искаме да изчезнем, трябва да отсечем клона, на който ни бесят.

Единственото спасение на България - като държава и нация, е единствената все още възможна класическа антиколониална и национално-освободителна борба, съобразена с новите условия.

Това се отнася и за цялата планета. Голямата картина е, че 99 на сто от хората по света са срещу 1% паразитираща мафия и местните й лакеи. Ако те ни победят, историята на човека, като биологичен вид, ще стигне до своя край в небивала катастрофа.

Онези, които все още си мислят, че ще могат да избягат или да се скрият от тази битка, грешат.

Всичко трябва да започне отначало. Пътят ще бъде много, много дълъг и труден, но алтернативата е в обозримо бъдеще да ни няма.


от Красимир Иванджийски, Строго секретно 


image



Гласувай:
8



1. 1997 - Демографията тръгна надолу с модела Едно семейство- едно дете
01.10.2022 21:38
Marital status на Иванджийски : married, one son
Най- бедните у нас сега са с най- многолюдни семейства. Нещо друго е.
цитирай
2. raders - Завалията! Чудя се как търпиш още да ...
01.10.2022 21:46
Завалията! Чудя се как търпиш още да си в ЕС и не си се изнесъл при бащицата Путин. Много е лесно - продаваш панелката тук и купуваш една хрушчовка в Масква или дача в Новоросийск. Веднага ще те направят почетен гражданин. Като те гледам как се измъчваш в тоя скапан Евросъюз, направо ми се плаче за тебе.
цитирай
3. iw69 - Нещо се бъркаш.
01.10.2022 21:57
Може би ти пърдиш в панелка, и мислиш така и за другите.

А още малко потърпи и ти и ще разбереш за смрадта в еврокенефа. Още си прекалено екзалтиран от приемането ни в това, което сега вече бавно и мъчително умира. Явно не разбираш когато корабът започне да потъва и че има опасност да те завлече на дъното.

цитирай
4. kvg55 - iw69,
01.10.2022 22:54
Така ще си тлеем, докато угаснем.
цитирай
5. sorossadistfucking - Безсъмнение има 2 конфигурации в конкуренция да повторят ХИРОШИМ И НАГАСАКИ
01.10.2022 23:10
Враговете на Човечеството са доказани:
НаглиУкри+Първи Робовладелци-Инглезци и
2.пирни поляци+Последни Робовладелци-Сашци
цитирай
6. missana - Ние няма да угаснем, а ще се възземем. В момента това не се вижда
01.10.2022 23:13
с невъоръжено око, но така е писано. Ще угаснат големи нации, но не и ние. Лошото е, че винаги изкореняваме и разрушаваме старото и започваме все от нулата. Като малките деца, които строят пясъчни замъци на морския бряг.
цитирай
7. dobrodan - А ти, другарю,
01.10.2022 23:13
искаш ли имената на капиталистите в България?
Искаш ли да знаеш кой стои зад разрухата?
Кой докара държавата до просешка тояга?
Внимавай какво ще отговориш.
Ако отговоря аз, няма да ти хареса.
Знам, че комунягите сте нагли, обаче прехвърляш границата.
Крадецът вика - кой ми сра в гащите? Помисли, преди да пишеш!




цитирай
8. iw69 - Мисана,
02.10.2022 01:33
за да оцелеем физически трябва незабавно да излезем от НАТО, за да оцелеем икиномически ще трябва немедлено да напуснем умуращия ЕС, който вече не дава перспектива за развитие на членуващите в него. Трябва да се изгради нов вид икономика, в полза на хората, а не на ненаситните печалби на капитала. Това е старото, което трябва да хвърлим зад нас, ако изберем да тръгнем по един нов път, за нашето оцеляване. Иначе ще е вегитиране до фаталния край на държават ни.
цитирай
9. iw69 - Добродане,
02.10.2022 01:40
в момента основните ни икономически проблеми идват дори не от местните капиталисти, а от ЕС. Част от тях са, че ни принудиха да затяваряме 4 от ядрените ни блокове, тази зима ще усетим какво означава това да нямаш достатъчно и евтин ток. Принудиха ни да въведем спекулативната енергийна борса, която взриви цените на тока. А на нея искат да бъдат натирени и частните ползватели на електричество. Искат от нас да затваряме въглищните централи и т.н.
И всичко това ни пробутват едни недемократично, понеже неизбрани а назначени еврокомисари начело с дамата с нежното излъчване на Адолф Хитлер.
цитирай
10. zaw12929 - ВСИЧКО ВЪРВИ ПО ПЛАНА НА ОНЕЗИ ЧИ...
02.10.2022 03:01
ВСИЧКО ВЪРВИ ПО ПЛАНА НА ОНЕЗИ ЧИЧКОВЦИ- , КОИТО ПОСЕТИХА И ЖЕЛЕВ И НС ТОГАВА ТЕ СЕ СЪГЛАСИХА НЯМА ОБЯСНЕНИЕ ЗАЩО ГО НАПРАВИХА И НУКАК БЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАХА-- НО НЕ СА РЪКОПЛЯСКАЛИ
цитирай
11. raders - Ефектът на Дънинг - Крюге...
02.10.2022 10:18



Ефектът на Дънинг - Крюгер

Ефектът на Дънинг-Крюгер може да се обобщи така - това е конингтивна склонност, при която квалифицираните считат, че не знаят достатъчно, а неквалифицираните мислят, че знаят всичко. Дейвид Дънинг и Дъстин Крюгер осъществяват експеримент през 1999 г. чрез който целят да покажат как хората оценяват собствените си способности и как знаещите се съмняват, а незнаещите се гордеят със себе си.
Хората, които са участвали в проучването са имали задачата да покажат своите граматически умения, чувството си за хумор и логическото си мислене чрез попълване на тестове. Освен това психолозите са поискали от участниците след като приключат тестовете да оценят сами собствените си способности. Хората, които са попаднали на дъното на класацията са надценявали значително своите способности, докато онези, които са се справяли добре, са ги подценявали. Основният извод, който са направили двамата психолози е, че онези, които са некомпетентни не могат да оценят компетентността на другите и на фона на това да проумеят собствената си неадекватност. Некомпетентните не се чувстват объркани от незнанието си, нито са предпазливи - показват резултатите. Напротив, при хората, които са на дъното на класацията се забелязва завидна самоувереност, която е предизвикана от нещо, което те възприемат като познание. Освен това некомпетентните изобщо не са критични към себе си и не задават въпроси, както правят компетентните. За сметка на това, се опитват да ги поучават.
Споделящият тези редове прави дребна корекция, побългарявайки проблема с неговия български еквивалент, а именно: „Ефектът на тъпото копеле“.
цитирай
12. morskipesni - Тоя път- само с Народен Съд
02.10.2022 11:03
и САМО смъртни присъди за НАТО-колаборационисти, вечни политици, "бизнесмени"-грабители, държавни далавераджии, прихлебни висши военни, НПО Активисти, соросоидни агенти, автори на антибългарски мерзки статии, четива, лектори на "атлантизма".
цитирай
13. iw69 - Към Raders
02.10.2022 12:39
А псевдодемократите, възприемащи себе си за много умни, поради факта че успешно папагалстват упорките на силните на деня, винаги когато видят слабостта на аргументите си, включват на примитив и започват да обиждат, заплашват и да изпращат опоненти си по чужбина.
Типична фашизоидна реакция.
цитирай
14. radostinalassa - Нека Raders да сподели на кое ...
02.10.2022 15:30
място е България по икономическо развитие и доходи в ЕС. По доходи е на последно място. Едва ли швабите ще почнат да мигрират към нас. Но пък това пъди арабите и негрите, което е добро нещо.
цитирай
15. iw69 - Да Морски,
02.10.2022 18:29
наистина плачат за Народен съд, но дали някога ще доживеем да видим такова събитие...
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: iw69
Категория: Политика
Прочетен: 4825192
Постинги: 2502
Коментари: 6279
Гласове: 16467
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031