Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.10.2022 18:20 - Бившият министър Пол Крейг Робъртс: САЩ няма да успеят да надделеят над Русия,a Тръмп зове за незбавни преговори за Украйна за да се предотврати III-та Световнa
Автор: iw69 Категория: Политика   
Прочетен: 1462 Коментари: 7 Гласове:
11

Последна промяна: 09.10.2022 21:06

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Съединените щати няма да успеят да вземат връх над Русия, Китай и други страни, които Вашингтон определя като свои врагове, казва Пол Крейг Робъртс, бивш служител от администрацията на Роналд Рейгън и икономист.

Както посочва Робъртс, самата ситуация в САЩ не е лека, в страната няма свобода на словото. Забранено е провеждането на какъвто и да било дебат: за либералите, левите, демократите, чернокожите и феминистките всички въпроси са решени предварително, виновните също вече са назначени. Американските граждани са лишени от възможността да обсъждат проблеми, казва Пол Крейг Робъртс.

Той отбелязва, че сега всички консерватори и републиканци априори се считат за расисти и заплаха за американската демокрация.

Несъгласните с подобна постановка на въпроса са подложени на цензура, която се създава и поддържа от медиите, ФБР, множество бизнесмени и социалните мрежи.

„Феминистките учат жените да мразят мъжете. Белите либерали учат черните да мразят белите. Пробудените псевдолевичари внушават на белите деца чувство за вина и ги учат да мразят себе си и родителите си и да приемат привилегиите, дадени на потиснатите. Полът зависи от това за кого ще решиш да се представяш, не е биология или част от тялото ви.

Такова объркано и разделено от взаимна омраза общество не е в състояние да влезе във война с истински народи като Русия, Китай, Иран“, казва Пол Крейг Робъртс.

Според него всъщност сегашните американски власти водят гражданска война срещу половината от собственото си население. И затова, смята Пол Крейг Робъртс, Съединените щати не са в състояние да победят Русия.

Припомняме, че през ноември в САЩ ще се проведат междинните избори за Конгрес. Съставът на Камарата на представителите и една трета от Сената ще бъдат изцяло преизбрани.

Предполага се, че поради непопулярността на президента на САЩ Джо Байдън, демократите може да имат сериозни проблеми, за да запазят мнозинството си в Конгреса.


Между другото, много наблюдатели в САЩ коментираха вчерашното решение на ОПЕК+ да намали производството на петрол с два милиона барела на ден в допълнение към предстоящите избори. В края на краищата това решение може да доведе до нов кръг от покачващи се цени на бензиностанциите и инфлация. Което едва ли ще добави гласове за демократите на предстоящите избори. Това решение на ОПЕК може да се интерпретира като историческо. Понеже за първи път страните производителки и износителки на петрол не откликват на западните наставления за увеличаване на добива. Това показва, че в резултат на войната в Украйна възниква нов тип свят, който вече не гравитира около Запада. Явно е, че в случая ОПЕК+ се е съгласувало с Русия.


Същевременно бившият президент Тръмп призова за мирни преговори в Украйна, за да се избегне III-та Световна война

Ако не започнат преговори за прекратяване на конфликта в Украйна, тогава ще започне Трета световна война, заяви бившият президент на САЩ Доналд Тръмп.

Тръмп отбеляза, че конфликтът между Русия и Украйна продължава. Според него, ако мирните преговори не започнат незабавно "ще стигнем до Трета световна война".

Той каза още, че американският държавен глава Джо Байдън има когнитивни увреждания и не може да управлява страната. В същото време Байдън, според Тръмп, "небрежно говори за ядрена война с Русия, която ще бъде трета световна война и ще бъде много по-разрушителна от други световни войни".

Припомняме, според съобщения в медиите Анкара планира да организира преговори между Русия, САЩ, Франция, Германия и Обединеното кралство по ситуацията около конфликта в Украйна. Съобщава се, че предложенията на Турция са били приети положително в Съединените щати.
 



Гласувай:
11



1. radostinalassa - А нашите управници...
09.10.2022 18:33
искат да участваме във войната с Украйна. Но не те самите, а българите, чиято средна възраст е 40 години. Вместо като Орбан да поощряват раждаемостта. Тези са платени агенти на янките.
цитирай
2. sorossadistfucking - Имам симпатична близка колежка, чийто син е 25 год.
09.10.2022 19:02
Имам симпатична близка колежка, чийто син е 25 год. Не смея да я заговарям на тема Окрайна-Болгария заради майчиния инстинкт. Темата застрашава пряки нейната мъжка рожба. Родените от БАЛКАНСКА майка, (а не от ЗАПАДНИ Хомосексуалисти, Жендъри и Лезбийки) ОСТАВАТ ДЕЦА и след смъртта им в чужда, за България, Опасна Война. Проклятие, ПРОКЛЕТНИЦИ!
цитирай
3. missana - Доналд Тръмп е трезвомислещ, защото е и бизнесмен. Той отлично осъзнава огромната
09.10.2022 20:42
опасност от 3-та световна война. Но Байдън е напълно неадекватен. За жалост Блинкен де се държи като надрусан с ЛСД. Има и няколко военни ястреба от военнопромишления комплекс на САЩ, които са си въобразили, че могат да спечелят световна термоядрена война. Пол Крейг Робъртс е много точен във вижданията си. Разговорите с Путин закъсняха, но все още са възможни.

Много важен материал, Ив. Поздравявам те!
цитирай
4. iw69 - Благодаря ти Мисана за коментара!
09.10.2022 20:53
Тръмп наистина надрасна последните месеци себе си. Аз нямах особено добро мнение за него докато беше президент, държешеше на моменти не съвсем адекватно, малко като палячото Джонсън. В известна степен ми приличаше в поведението си на Мусолини.
Но сега на фона на недоразумението Байдън, Тръмп определено изглежда трезвомислещ, наистина загрижен за съхраняването на мира политик.
А светът днес отчаяно има нужда от такива.
цитирай
5. kvg55 - iw69,
09.10.2022 23:15
US–Американското общество ще започне да се усеща накъде го водят.
цитирай
6. missana - Истината е, че ако Тръмп не беше избран за президент, а Хилъри Клинтън,
10.10.2022 00:42
то това което се случва сега щеше да се случи още тогава. Знаех това и когато го избраха си дадох ясна сметка, че светът се откопчи от войната за няколко години. Въздъхнах облекчено. Освен това Тръмп беше привърженик американските войници да се завърнат в САЩ, а днес се случва точно обратното.
цитирай
7. iw69 - Да,
10.10.2022 06:53
мадам Клинтън е един женски Хитлер без „отверка“ и мустаци.

Тръмп като президент имаше много остра политика спрямо Иран, Сирия, Куба и С. Корея. Но явно той тогава се е мъчел да отклони натам деструктивната енергия на войнолюбивото задкулисие на дълбоката държава в САЩ, за да не се стигне до големия сблъсък с Русия.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: iw69
Категория: Политика
Прочетен: 4868764
Постинги: 2536
Коментари: 6395
Гласове: 16693
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930