Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.02.2023 07:32 - Милиардери като Бил Гейтс чрез контролирани от тях международни организации и западни правителства искат да въведат нов принудителен ваксинационен терор
Автор: iw69 Категория: Политика   
Прочетен: 975 Коментари: 2 Гласове:
6

Последна промяна: 05.02.2023 10:08

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Нови задължителни ваксини разработвани само за 100 дни – една слабо позната част от предстоящата здравна диктатура на СЗО

Автор: д-р Норберт Херинг, norberthaering.de

Д-р Норберт Херинг пише за водещия германски бизнес всекидневник „Ханделсблат“ и води блога Geld und mehr (Пари и още). Основател и председател е на Съвета в сянка на Европейската централна банка. Съосновател и съдиректор е на Световната икономическа асоциация, която има над 12 хиляди членове. Херинг е един от най-изявените защитници на запазването на парите брой. Неговата книга „Финалната игра на капитализма“ излезе през 2022 г. от издателство „Изток-Запад“.


Със силна финансова и организационна подкрепа от федералното правителство на Германия, фондации на милиардери, Световния икономически форум (СИФ), Световната здравба организация (СЗО) и здравните контролни органи работят по план за разработване и одобряване на нови ваксини на базата на мРНК във възможно най-кратки срокове нод 100 дни – сякаш катастрофата с неефективните и опасни ваксини за срещу Ковид изобщо не се е състояла.

Въпреки неуспеха на кампанията за експериментални ваксини с мРНК, широката колаборация на тези, които предизвикаха катастрофата с ковид ваксината, сега работи за въвеждане на нормата за разработване, одобряване и инжектиране на нови експериментални ваксини в още по-кратки срокове. Механизмът трябва да се задейства във всеки случай, когато СЗО, с предвидените си бъдещи правомощия, обяви извънредна ситуация в областта на здравеопазването на регионално или международно равнище. Ако например в отпадните води, които в бъдеще ще бъдат постоянно изследвани за нови вируси, се открие нещо, то съответната ваксина против него следва да бъде налична само след 100 дни.

Това е по-малко от една трета от времето, което беше необходимо за пускането на пазара на първата мРНК ваксина срещу ковид, и само около една двайсет и пета от времето, което преди това се изискваше за одобряване на нова ваксина.

Блогърът Бастиан Барукер публикува прецизно проучена и изготвена статия, в която описва кои са преобладаващо неизбираните и неконтролирани по демократичен път двигатели на тези планове и как те са подкрепяни в своите действия, отново без демократичен контрол, от германското федерално и други правителства.

Кампанията за ваксиниране срещу ковид, която обхвана 70% от световното население, се ръководеше преди всичко от Covax – едно обединението на Световната здравна организация, алианса за ваксиниране GAVI и CEPI, което е коалиция за иновации в превенцията на епидемиите.

CEPI – коалицията за иновации в превенцията на епидемиите

CEPI е основана през 2017 г. от правителствата на Норвегия и Индия, фондация „Бил и Мелинда Гейтс“ и Световния икономически форум. 35 държави, Комисията на ЕС и фондацията на милиардера от „Майкрософт“ Бил Гейтс и бившата му съпруга Мелинда го поддържат финансово. Целта е да се ускори разработването на ваксини срещу нововъзникващи инфекциозни заболявания и да се осигури възможно най-широко разпространение. Според финансовия доклад на CEPI Германия е техният най-голям финансов поддръжник.

CEPI има „Съвместна координационна група“ за сътрудничество с официални институции, които са заинтересовани да гарантират успешното разработване и използване на ваксини. СЗО, Европейската агенция по лекарствата (ЕМА) и Американската агенция по храните и лекарствата (FDA) са членове на тази група.

Ръководител на CEPI е Ричард Хатчет, бивш президентски съветник и бивш заместник на Антъни Фаучи като директор на отдела за радиационни изследвания и готовност за извънредни ситуации, който през последните три години е главен съветник на правителството на САЩ по въпросите с корона пандемията и също така е твърд привърженик на масовата ваксинация, локдауните и задължителното носене на маски.

През октомври 2022 г. Европейската агенция за готовност и реагиране при извънредни ситуации в здравеопазването (HERA) се съгласи да си сътрудничи с CEPI в областта на „разработването на медицински мерки за противодействие“.

Така че германското правителство финансира, а Комисията на ЕС си сътрудничи с организация, основана от голямото корпоративно лоби Световен икономически форум и от един свръхбогат човек, който обича да играе ролята на световен спасител и световен регент. Тази организация не подлежи на никакъв демократичен контрол, а нейната цел е да помогне за още по-бързото въвеждане на същия режим на ваксинация по време на следващата вирусна епидемия, както това стана по време на короната.

Ключов играч е СЗО, чийто генерален директор скоро ще получи почти диктаторски правомощия да обявява извънредни ситуации в областта на здравеопазването на регионално и световно равнище, ако САЩ и ЕС успеят да осъществят представите си за реформата на Международните здравни разпоредби.

100-дневната мисия

През март 2022 г. CEPI и правителството на Обединеното кралство проведоха среща на високо равнище за готовност по отношение на следващата пандемия, като обявиха „Мисия 100 дни“. Обявената цел е „да се осигурят безопасни, ефективни и достъпни в световен мащаб ваксини срещу следващата пандемия само в рамките на 100 дни“. За тази цел, наред с други неща, следва да се преосмисли начинът, по който „се определят безопасността и ефективността на спешните контрамерки“.

Новите платформени технологии (мРНК и вектор), използвани в новите генетични терапии срещу короната, ще послужат като основа за това.

Част от стратегията е глобална система за наблюдение, която ще даде възможност за диагностициране на заболявания, причинени от нови патогени, и за тяхното секвениране. Новият център на СЗО на института „Робърт Кох“ в Берлин, ръководен от Йохана Ханефелд, играе важна роля в тази област. Новото средище на СЗО ще обедини различни правителствени, академични и частни институции.

Обобщението на Бастиан Барукер:

„За да се спази важният медицински принцип, че лечението трябва преди всичко да не вреди, „primum non nocere”, вместо да се ускорява разработването на ваксини, би било по-добре да се инвестира в солиден анализ на кампанията за ваксиниране покрай короната, за да се гарантира, че новите продукти носят повече полза, отколкото вреда. Без подобна сигурност 100-дневната мисия на CEPI, официално предназначена за предотвратяване на заплахи за здравето, сама по себе си е заплаха за здравето в световен мащаб. Освен това изглежда изключително обезпокоително, че главните действащи лица в планираната пандемична политика са непознати за повечето граждани и че понастоящем не съществува демократичен контрол върху тяхната дейност.“ 



Гласувай:
6



1. radostinalassa - Новите патогени със сигурност ще бъдат..
05.02.2023 12:00
изкуствено създадени такива. Представям си как медицинската полиция ще хваща хората, за да ги ваксинира, както хващат украинците, за да ги пращат на война. Това е американската демокрация.
цитирай
2. kvg55 - iw69,
05.02.2023 22:55
Абе, тия милиардерите се бутат навсякъде, ама не всичсо е пари и се купува с пари.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: iw69
Категория: Политика
Прочетен: 4824776
Постинги: 2501
Коментари: 6279
Гласове: 16466
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031