Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.02.2023 18:21 - Полковник от Щатите: САЩ напълно съзнателно предизвикаха конфликта в Украйна, където сега управляват нацисти (+видео)
Автор: iw69 Категория: Политика   
Прочетен: 695 Коментари: 1 Гласове:
7

Последна промяна: 20.02.2023 20:27

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Съединените щати, които някога се сражаваха срещу нацизма, сега помагат на „нацисткия режим в Киев“ да се сдобие с оръжия, това заяви бившият офицер от Корпуса на морската пехота на САЩ Скот Ритър пред YouTube канала Naturalist Capitalist. Както поясни Ритър, украинските войски и до момента използват нацистки символи, а също така пеят песни във възхвала на Степан Бандера, който беше „главорезът на Хитлер“. Повечето американци обаче просто не разбират това, недоволства бившият морски пехотинец.

Скот Ритър, бивш офицер от Корпуса на морската пехота на САЩ: Русия беше обвинена в непредизвикана агресия срещу Украйна, а точно Съединените щати провокираха Русия от 2008 г., когато поканиха Украйна да се присъедини към техния лагер.

Можете, разбира се, да кажете: „Чакай малко, ние говорим за суверенна държава, за нея може“. Американският посланик Уилям Бърнс, който сега заема поста директор на ЦРУ, написа бележка през април 2008 г., която директно казва:

„Поканвайки Украйна да се присъедини към НАТО, ние ще започнем верига от събития, които неизбежно ще доведат до руско военно нахлуване в тази страна.“

Затова, когато поканихме Украйна там през ноември 2008 г., напълно знаехме какво правим. Знаехме, че създаваме предпоставки за конфликт».

Скот Ритър: "В Украйна управляват нацисти!"

«През 2014 г. САЩ подкрепихме държавния преврат — дори сами избрахме кой да влезе в новото правителство на Украйна, Виктория Нюланд направи това по телефона още преди Янукович да избяга от страната. Това беше смяна на режима.

В същото време Нюланд знаеше, че мъжът, когото избра, е тясно свързан с крайнодясното движение, наречено «Свобода», което подкрепя идеологията на украинския националист Степан Бандера — а той беше в най-буквалния смисъл на думата бандит на служба при Хитлер, а по ръцете му е кръвта на десетки хиляди евреи и стотици хиляди поляци и руснаци.

Тоест те са буквално нацисти, буквално.

И днес те управляват Украйна», това заяви бившият офицер от Корпуса на морската пехота на САЩ Скот Ритър пред YouTube канала Naturalist Capitalist.

«Ако отидете сега в Англия и видите как там се обучават танкисти на Challenger 2, всъщност каналът CNN изпрати новинарски екип там, за да ги заснеме, но няма да намерите нито едно видео в ресурсите на канала, защото бяха изтрити: там украинските военни правят характерния нацистки поздрав «Зиг Хайл!». Всички те са нацисти». 

«В Германия украинските военни се подготвят на танковете Leopard 2, германците дори трябваше да окачат надпис в казармата със следния текст:

„Уважаеми украински гости! Моля, не рисувайте свастики и нацистки кръстове на танковете, докато военните машини са още на германска територия: когато се върнете в Украйна, тогава ще рисувате».

Това са нацисти, натурални нацисти.

image

Украинските войски пеят балада в чест на Степан Бандера — че той им е «бащата». Бандера е национален герой в Украйна, някога активен помощник на Хитлер.

А американците просто не разбират какво става.

Е, за мен, казвам ви, това е дълбоко личен въпрос.

Сигурен съм, че имаме достатъчно момчета, които са имали в семейството си участници във Втората световна война — хора, които са участвали в десанта в Нормандия и са прекосили този плаж тогава.

Имам чичо, който е прекосил този плаж, но вече четири дни след началото на операцията; не е бил нито стрелец, нито танкист — занимавал се е с логистика, участвал е в операцията Red Ball Express, когато провизиите се транспортират напред-назад с камиони.

А сега всичко, което правим, е да помогнем на нацисткия режим в Украйна да получи военна подкрепа — да, там управляват натурални нацисти.

И ако някой не вижда това, значи е сляпец», това заяви бившият офицер от Корпуса на морската пехота на САЩ Скот Ритър пред YouTube канала Naturalist Capitalist.






Гласувай:
7



1. missana - Американците воюваха с Хитлер само защото този тъпак сам им обяви война.
21.02.2023 03:35
Ако не беше извършил тази фатална тъпотия, най-вероятно американците нямаше да обявят война на Германия. Що се касае до отношението на САЩ към нацистите,то нека си припомним, че те приютиха немалко нацисти след войната. Например Вернер фон Браун и Гелен /от АБВЕРА/. Вярно е и това, че Русия беше провокирана да търси военен изход от създалата се обстановка и за това виновник беше изцяло САЩ.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: iw69
Категория: Политика
Прочетен: 4821160
Постинги: 2499
Коментари: 6278
Гласове: 16453
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031