Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.02.2023 19:52 - Сериозно ли си мисли Западът, че може да победи съюза между Москва и Пекин? Това е налудничаво!
Автор: iw69 Категория: Политика   
Прочетен: 3755 Коментари: 2 Гласове:
12

Последна промяна: 23.02.2023 20:00

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Ако Русия обедини сили с Китай, глобалната хегемония на Америка и нейната сила ще приключат незабавно

Тъкър Карлсън в Fox News

Нашите лидери разбират, че се натискат за тотална война с Путин, която е ненужна. Тя може да доведе до унищожение на Запада. Те знаят това, но въпреки това го правят. В интервю в германския вестник Die Welt украинският президент Зеленски небрежно съобщи: „О, между другото, целият свят може скоро да се наложи да се изправи и да се бие. Ако Китай се съюзи с Русия, ще има световна война.“ 

Ще има световна война, ако Китай се обедини с Русия? Кой може да каже нещо подобно спокойно? Както току-що ви казахме, Китай е в съюз с Русия, това вече се случи. Това не са спекулации, това са факти. И в резултат от тези факти, според самия Зеленски, стотици милиони хора ще умрат. Не е голяма работа, стига да си върнем Крим. Това е тъмен начин на мислене. Самият Зеленски е много тъмна сила. Това е очевидно, ако го погледнете. Това не може да се сбърка, кой би могъл да не го види?! Този човек е унищожител. Той забрани християнската вяра в страната си и арестува монахини и свещеници.

Ако Русия някога обедини сили с Китай, глобалната хегемония на Америка и нейната сила ще приключат незабавно. Имаме най-голямата по територия страна в света, с най-голям ресурс от газ в света, заедно с най-голямото население в света и най-голямата икономика в света. Така оста Русия-Китай ще бъде не просто по-мощна от Съединените щати, а много по-мощна. Тя би имала мащаба да контролира по-голямата част от световната икономика, търговските пътища, суровините. Тя може да демонстрира военна мощ, която, позьорството настрана, ние нямаме силата да спрем.

Ако Русия и Китай някога се обединят, това ще бъде един съвсем нов свят и Съединените щати ще бъдат силно омаловажени. Повечето американци са съгласни, че това ще бъде лошо. Сега, както Доналд Тръмп предвиди съвсем ясно, това се случва. Благодарение на безразсъдния и самоунищожителен отговор на Джо Байдън на инвазията в Украйна, където той отиде тази седмица, икономиката на Русия и Китай са сближени. Китайските разходи за руски стоки са нараснали с повече от 60 процента. Сега Китай внася повече въглища от Русия, отколкото през последните пет години. Китайските доставки за Русия пък, са нараснали с 30 процента. Компании като Форд и Тойота се изтеглиха от Русия, спомненте си, че те трябваше да го направят.


И така, какво следва? Идват китайските производители на автомобили. Някога китайските автомобили съставляваха десет процента от всички коли, продавани в Русия, сега Китай произвежда една трета от тях. Можете да видите накъде отива това. Същото се случва със смартфоните и редица други потребителски стоки. Не е изненадващо, че китайският юан замества долара в Москва. Китайската валута в момента съставлява една пета от всички сделки на московския стоков пазар. През миналата година е била по-малко от един процент. Така че, това са дълбоки и растящи икономически връзки и те са официални, а известно е, че икономическите връзки неизбежно водят до... военни връзки. Затова не бива да се учудваме, че китайците активно помагат на Русия във войната срещу НАТО, която ние водим. С други думи, страната с повече кораби от всеки друг флот в света, се обедини със страната, която има повече ядрени бойни глави от всяка друга страна в света, за да се бие срещу нас в проксито в Украйна. Това е плашещо.


Проблемът е, че всички замесени знаят, че това е страшно, и колко точно е страшно. Нашите лидери разбират, че натискат за тотална война с Путин, която е ненужна. Тя може да доведе до унищожение на Запада. Те знаят това, но въпреки това го правят. В интервю в германски вестник днес украинският президент Зеленски небрежно спомена, „о, между другото, целият свят може скоро да се наложи да се изправи и да се бие“. „Ако Китай се съюзи с Русия, ще има световна война.“ Die Welt.

Ще има световна война, ако Китай се обедини с Русия? Кой може да каже нещо подобно спокойно? Както току-що ви казахме, Китай е в съюз с Русия, това вече се случи. Това не са спекулации, това са факти. И в резултат от тези факти, според самия Зеленски, стотици милиони хора ще умрат. Не е голяма работа, стига да си върнем Крим. Това е тъмен начин на мислене. Самият Зеленски е много тъмна сила. Това е очевидно, ако го погледнете. Това не може да се сбърка, кой би могъл да не го види?! Този човек е унищожител. Той забрани християнската вяра в страната си и арестува монахини и свещеници.

О, ама той е герой, твърдят нашите лидери от Чък Шумър до Мич Макконъл. Не, Зеленски не е герой. Той е инструмент за тотално унищожение. Това не е защита от враговете, това е истината и може би затова Джо Байдън е привлечен от него. Днес Байдън кацна в Киев, за да поощри нова световна война. Вижте.


Забелязах сирените за въздушна тревога на заден план. Странното е, че вчера в Киев нямаше никакви въздушни нападения, ние проверихме това. Имаше само сирени за въздушна тревога, тъкмо в момента, когато Джо Байдън се разходи пред камерите. Гледахме и репортажите на пратениците на място в Киев, които са в града през последните пет дни и не са чули никакви бомби или ракетни удари. Нито сирени. До момента, когато Байдън се е разходил пред камерите.

CNN: „Тук съм през последните пет дни, не съм чул никакви експлозии, нито въздушни сирени, до преди половин час, когато прездентът Байдън се появи в центъра на Киев.“

Така. Имаме сирени за въздушна атака като нужния малък детайл към тази най-внимателно режисирана война и най-безчестна война в историята, най-фалшивата война. И целта на тази война е да се изпратят още 500 милиона долара от американските данъкоплатци за Украйна, за правителството на Зеленски. Вижте това.

„Ние обещахме близо 7000 танка и хиляди бронирани машини, хиляда артилерийски системи, над два милиона артилерийски амуниции, над 50 ракетни системи Ванс, противокорабни и противосамолетни защитни системи, всичко за да защитим Украйна и това не включва още половин милиард долара, които ще ви бъдат изпратени днес или утре. Това е от Съединените щати по този въпрос.“

Някой вижда ли колко мрачно и налудничаво е това? Наистина налудничаво. Да, много американци виждат колко мрачно и налудничаво е това. Вижте цифрите. Колко американци подкрепят тази война за демокрация, за която американците по някаква причина не могат да гласуват. Защо няма национален референдум за всичко това? След като вдигаме страната в името на демокрацията, може би не е зле да изпитаме демокрацията тук, но не. Всичко е такава гротеска. Направо е отвъд въображението.

Но, представете си, че гледате през прозореца на дома си гледката от Източна Палестина, Охайо, в дома си, който още смърди на химикали, които не са идентифицирани. И в това време президентът на Съединените щати прави лично посещение на корумпиран автократ, за да му даде още половин милиард от вашите долари като данъкоплатци, които да отидат за Украйна. В същото време вие сте заклещен в някаква изгубена и забравена част на Охайо – щат, който е помогнал да се изгради тази страна – а над града ви има облак с формата на гъба, животните умират, водата свети...

И вече повече от две седмици от началото на това, когато влакът дерайлира, ФЕМА и администрацията на Байдън отказват да ви окажат финансова помощ под каквато и да е форма. Източна Палестина все още не е посетена, няма проклета визита от проклетия министър на транспорта на Джо Байдън.

Но на никого не му пука, и хората в Охайо го знаят. Но контрастът стана твърде ярък и очевиден. Американската вода срещу украинската вода. Едната няма никакво значение, тя всъщност е расистка, а заради другата рискуваме ядрена война, за да я защитим. Помощ за Зеленски, без отчетност, която никой не знае къде отива, а и на никой не му пука, и помощ за Източна Палестина, която просто не можем да си позволим. За съжаление хората в този район не са украинци, затова Джо Байдън не е особено заинтересован да ги посети. За жалост, никой от Източна Палестина не е платил на сина на Джо Байдън никакви 80 хиляди долара. Ако някой го беше направил, ако някой е бил достатъчно мъдър да даде пари на семейството на Байдън, още преди години, нещата щяха да са различни. И Джо Байдън сега можеше и да говори с тях.

„Ще приемем законодателство, за да предоставим много повече хуманитарна помощ – храна, вода, лекарства, палатки. Друга помощ ще бъде за бежанците от руската война, ще осигурим помощ за всички, които търсят убежище в други страни. Ще помогнем да се отворят училищата и болниците. Ще осигурим изплащането на пенсии и социални помощи за украинския народ, за да имат нещо в джоба си.“

Ето че не всичко, което минава през Конгреса, е еднакво важно. Повечето закони на Конгреса не означават нищо в дългосрочен план. Ядрената война означава всичко в дългосрочен план. И така, кой е проблемът, по който и двете партии имат съгласие? О, това е проблемът, който има значение. Така че – няма опозиционна партия. И двете партии изглежда са съгласни, че администрацията, която сваля метеорологични балони с топлочувствителни ракети за 400 хиляди долара, е способна да управлява невероятно сложен конфликт в Източна Европа, в който залозите са екзистенциални. Няма проблеми, можем да го управляваме. Всеки замесен е Уинстън Чърчил.

Никой от страна на републиканците не изглежда отвратен в червата си, че президентът на Съединените щати лично посети един автократ с автомонтьорски гащеризон, в Киев, докато в същото време игнорира хиляди жители на Съединените щати, изложени на токсични химикали. 



Гласувай:
12



1. bojinkata - Важно е това, което искат куклов...
23.02.2023 20:35
Важно е това, което искат кукловодите на палячото-президент на ФАЩ!
цитирай
2. radostinalassa - Американците трябва да протестират...
24.02.2023 18:28
Дават се милиарди от парите им за войната, а при тях инфраструктурата е като след война. Непрекъснато стават катастрофи и пожари.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: iw69
Категория: Политика
Прочетен: 4874054
Постинги: 2539
Коментари: 6400
Гласове: 16707
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930