Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.02.2023 22:00 - СВЕТОВНИТЕ САТРАПИ ВКАРВАТ БЪЛГАРИЯ ВЪВ ВОЙНАТА! ЗА ЦЕЛТА ИЗБОРИТЕ ТРЯБВА ДА СПЕЧЕЛЯТ ПП И ДБ, А ГЕРБ ДА ГИ ПОДКРЕПИ! ИЗСИПВАТ СЕ ОГРОМНИ ПАРИ ЗА ТОВА
Автор: iw69 Категория: Политика   
Прочетен: 3820 Коментари: 5 Гласове:
12

Последна промяна: 01.03.2023 04:20

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Взривяваща информация прихвана АФЕРА от свои брилянтни източници, базирани на изключително високо политическо ниво сред световните либерали. Основният източник на АФЕРА е сред западните водещи либерали, а разкритата от него информация за АФЕРА бе потвърдена от още двама независими един от друг източници от близкия кръг на двама западно европейски лидери.

България влиза във войната! – категорично е решението на световните сатрапи и в частност на техните западно европейски ратаи.

До този момент единственото, което е спирало същите тези иначе смятащи се за „демократи“ световни сатрапи, да вкарат директно България във войната, е бил факта, че няма стабилно правителство, което да бъде доминирано от техните кукли на конци у нас.

За целта към България са потекли огромни парични потоци от определени „фондации“, включително и тази, създала ГЕРБ, за предстоящите избори, с една единствена цел – на всяка цена изборите да бъдат спечелени от ПП и ДБ. След което ГЕРБ да ги подкрепи за да бъде съставено правителство, което да отвори незабавно пътя за влизането на България във войната срещу Русия на страната на Украйна.

ГЕРБ в лицето на Бойко Борисов е готов на всичко, за да спаси собствения си задник, поддал е, и сега единствената цел на световните сатрапи е – да успеят ПП и ДБ на всяка цена да спечелят изборите.

За АФЕРА ужасяващата информация потвърди и конгресмен от САЩ, чието име запазваме в тайна. Той също потвърди, че единствено липсата на стабилно ТЯХНО правителство /на ПП и ДБ плюс ГЕРБ/ осуетява засега България да е вкарана във войната, което иначе според плановете е трябвало вече да се случи.

Още по-скандалното е, че източниците ни говорят не за употреба на конвенционални оръжия, а за употреба на … ядрени такива!

Историческа вина за въвеждането, легитимирането, продуцирането и налагането на ПП и заиграването с ДБ носи президентът Румен Радев, както и кохортата му от корумпирани продажници „пътя на копринката“, които и в момента правят общи схеми с ПП и ДБ за изборната кампания /очаквайте за това отделен материал на АФЕРА/.

Така Румен Радев с отвратителното си гъзомийство и предателско надупване на световните сатрапи, ще остане в историята като Кръволока на България, вкарал я във война срещу Русия.

АФЕРА ПРИЗОВАВА ВСЕКИ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИН ПО НИКАКЪВ НАЧИН ДА НЕ ГЛАСУВА ЗА ПП И ДБ, КАКТО И ЗА ИЗМИСЛЕНИТЕ ПОЛИТИЧЕСКИ ПРОЕКТИ ОТ ТИПА НА КОАЛИЦИЯ „ЗАЕДНО“ И ВСЯКАКВИ ПОДОБНИ ТЮРЛЮГЮВЕЧИ, КОИТО ДЕКЛАРИРАТ ПОДКРЕПА НА ПП И ДБ, СЪЗДАДЕНИ ЕДИНСТВЕНО ЗАРАДИ ГОРЕОПИСАНАТА ЦЕЛ, КОЯТО ГОНЯТ СВЕТОВНИТЕ САТРАПИ НА БЪЛГАРСКА ТЕРИТОРИЯ!

В наши ръце е да се осуети България да стане бойно кърваво поле под диктовката на световните сатрапи чрез ПП и ДБ, за чиято победа на изборите на всяка цена, същите тия световни демони са готови на всичко.

Това е жестоката и брутална истина.

А що е рекла АФЕРА все е вярно. Но нищо от това няма да чуете по телевизиите и по всички нагъзени медии.

Източник: в. Афера 



Гласувай:
12



1. missana - Не вярвам нито дума на афера.
28.02.2023 22:57
Не виждам как ПП+ДБ ще спечелят изборите, освен чрез груба фалшификация. Впрочем, това не е изключено.
цитирай
2. iw69 - Именно,
28.02.2023 23:09
фалшификацията на изборите въобще не е изключена като опция.

А не пречи същият сценарии да бъде задействан и при спечелване на изборите от ГЕРБ, и тяхно правителство да бъде подкрепено от ДеБъ-ПъПъ.
Аз считам, че Борисов е готов на всичко, за да се докопа отново до властта, независимо дали директно или чрез подставени лица.
цитирай
3. krumbelosvet - Радев нарече ПП шарлатани
28.02.2023 23:12
Но като президент на страна от НАТО, не може да не каже политкоректните думи за "целостта на Украина".
цитирай
4. leonleonovpom2 - Здравей, ИВ!
01.03.2023 00:24
Че ще го отнесем, както пърлетата, навиращи се между атовете ,е ясно като бял ден!
Но на атовете едно не е станало ясно ,толкова години?
Че който е ставал ортак с нас, все той го е отнасял- или е бил на подсъдимата скамейка ,като победен, или държавата му се разпада И на Интернацистите това ще е халът!
цитирай
5. iw69 - Леон,
01.03.2023 04:23
и аз виждам нещата по сходен начин, ние сме нещо като проклятие в геополитиката, винаги на грешната страна...
цитирай
6. radostinalassa - Куролацията продаде историята ни и Македония...
01.03.2023 16:25
ББ вече трябва да го отстрелят, защото е предател и ще подкрепи участието ни във войната.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: iw69
Категория: Политика
Прочетен: 4887008
Постинги: 2549
Коментари: 6425
Гласове: 16766
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930