Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.04.2023 21:55 - US журналист: Гейове и травестити са сред най-яростните привърженици на проксивойната на Запада срещу Русия в Украйна
Автор: iw69 Категория: Политика   
Прочетен: 1607 Коментари: 3 Гласове:
6

Последна промяна: 17.04.2023 22:02

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Според шефа на британската разузнавателна агенция MI6, правата на гей и трансджендър общностите са разделителната линия с Русия

Основанието за участието на Америка в прокси войната в Украйна рядко се артикулира чрез езика на националните интереси или безпокойството за сигурността. То по-скоро се продава под етикета на война "за нашите ценности" и поддържането на "основания на правила либерален световен ред".

По думите на Джо Байдън "Ние отново сме ангажирани в нова битка за свободата. Битка между демокрацията и автокрацията. Между свободата и репресията". Това е не толкова регионален териториален спор, колкото космическа битка за свобода и демокрация. Но в тази велика битка демокрация може и да не означава това, което си мислите, пише американският журналист Оливър Уилямс за unz.com.

Украйна е дълбоко корумпирана държава, която забрани опозиционните политически партии, затвори телевизионни новинарски канали и прие закон, за да ограничи драстично свободата на словото. Самият смисъл на демокрацията беше тихомълком преосмислен. Ако някога това означаваше честни избори и свободна преса, сега означава нещо съвсем различно.

Италианският демократичен вот за Джорджия Мелони беше видян от президента Байдън като заплаха за демокрацията:

"Демокрацията е заложена на карта... Вие видяхте какво се случи в Италия на тези избори. Виждате какво се случва по цял свят. И причината да говоря всичко това е, че ние не можем да бъдем оптимисти за това, което се случва и тук".

Байдън изрази сходно виждане и относно Полша и Унгария, давайки оценка за предишната външна политика на Тръмп:

"Виждате какво се случва с всичко, от Беларус, до Полша и Унгария, и възхода на тоталитарните режими по света, а този президент приветства всички бандити по света". Този начин на говорене за Полша и Унгария съвсем не е необичаен за англоговорящите медии.

Конгресменът-демократ Джейми Ръскин обобщава за какво се борят в Украйна:

Обвинявайки Москва, че е "световен център на антифеминизма, антигей, антитранс омразата, както и родина на теорията за замяна при износ", той заключава: "Подкрепяйки Украйна, ние се противопоставяме на тези фашистки възгледи".

Представена по този начин, не е учудващо, че прокси войната намира най-яростните си привърженици сред демократите и хомосексуалистите.

Хомосексуализмът е напълно законен в Русия, обаче западните либерали ще използват гей правата, транс правата и феминизма, за да разпалят нова сюрреалистично агресивна политика, която усилено подкрепя харченето на милиарди за прокси война срещу ядрено въоръжена сила.

"Изграждане на нацията" означава обучаване на афганците в художествените достойнства на тоалетната "демокрация", означава транс права, а "основан на правила международен ред" означава Америка да прави каквото си поиска.

Според Ричард Мур, началникът на британската разузнавателна агенция MI6, правата на гей и трансджендър общностите са разделителната линия между Русия и Великобритания:

"На фона на трагедията и унищожението, разиграващи се така тревожно в Украйна", пише той в туит в началото на войната, "ние трябва да помним ценностите и трудно извоюваните свободи, които ни отличават от Путин, и най-вече ЛГБТК+ правата".

През 1960-те години политическите радикали в Америка се противопоставяха на военно-индустриалния комплекс. Днес са негови дарители. Джудит Бътлър, основният създател на радикалната джендър идеология, беше дарител на неуспешната президентска кампания на Камала Харис.

Днес Харис е основният говорител за въоръжаване на Украйна и ескалиране на конфликта.

Професорът по стратегически изследвания от университета Сейнт Андрю Филипс О"Брайън изрази някои типични заблуди на западните либерали:

"Точно както способността за възприемане на информация е по-добра от хипермъжествеността в модерната армия, диверситетът и социалната интеграция също носят големи предимства. Откакто Украйна започна да става по-толерантна и да приема разнообразието, нейната армия също получи полза от това.

Противно на путиновата хомофобска армия, Украинските въоръжени сили включиха ЛГБТК+ войници, които инкорпорираха знакът на "еднорога" в униформите си. Доблестта на тези войници и обединението на украинския народ около идеята за толерантно и разнообразно общество доведоха до цялостно нарастване на украинската подкрепа за гей правата".

Американските коментатори обрисуваха конфликта в Украйна буквално като културна война и Путин е доволен да отговори със същото.

В разгара на конфликта той изрази подкрепата си за авторката на Хари Потър Дж.К. Роулинг, сравнявайки отмяната ѝ заради нейната позиция по транс проблематиката със санкциите, наложени на Русия от западните страни. В обръщение към Федералната асамблея в Москва Путин обеща "да защити нашите деца от деградацията", излъчвана от Запада:

"Погледнете какво правят със собствените си народи. Всичко е насочено към унищожаване на семейството, на културната и националната идентичност, към перверзията и злоупотребата с деца... Принуждават свещениците да благославят еднополови бракове... Говори се, че Англиканската църква смята да изследва идеята за джендър-неутрален бог. Какво можем да кажем?... Милиони хора на Запад осъзнават, че са водени към духовна катастрофа. Честно казано, елитът изглежда е полудял".

В проповедта си на Неделя на прошката, Московският патриарх Кирил и на цяла Русия очерта естеството на идеологическия разрив между НАТО и Русия:

"В Донбас има отхвърляне, тотално отхвърляне на така наречените ценности, предлагани днес от онези, които претендират за световна сила. Днес има такъв тест за лоялността към това правителство, един вид пропуск за този "щастлив" свят – на крайното консуматорство и на видимата "свобода".

Знаете ли какъв е този тест? Тестът е много прост и в същото време ужасяващ.

За да влезеш в клуба на тези държави, е нужно да провеждаш гей паради. Не да правиш политически изявления "Ние сме с вас", не да подписваш някакви споразумения, а да провеждаш гей паради. И ние знаем, че хората се съпротивляват на тези изисквания и че тази съпротива е потискана със сила".

Патриархът не греши. Доминик Тиърни, старши сътрудник в Института за външна политика и изследвания, който пише за The Atlantic, иска да се води война с Русия, за да може в Мариупол да се проведе гей парад:

"Руският президент Владимир Путин е антитеза на всичко, за което се бори лявото. Той не само започна непровокирана атака срещу суверенна демократична страна, но и пренебрегна правата на ЛГБТК+, мултикултурализма и имигрантите, а също и обяви, че "либералната идея е изчерпала предназначението си".

Да не забравяме, че и ЛГБТ протестиращи в Берлин поискаха Германия да започне военни доставки за Украйна, за да може един ден да се проведе гей парад в окупирания от руснаците град Мариупол.

ЛГБТ общността се превърна в странно прокси на американската власт.

Киевският прайд е спонсориран от посолството на САЩ в Украйна и от Американската агенция за международно развитие, както и от канадското и германското правителства. В 2021 г. профилът на Киев прайд пусна туит: "Киевският прайд завладя Източна Украйна. Проектът на Киев прайд за отиване на изток, който има за цел да мобилизира ЛГБТК+ общността в Донбас, започна през май. С други думи, да направим Донбас куиър".

Един типичен апаратчик на Американската империя от тази година е "небинарната" лесбийка Маша Гесен, която каза за брака:

"Борбата за гей браковете генерално включва лъжа за това, което ще направим с браковете, когато му дойде времето, защото ние лъжем, че институцията на брака няма да се промени, а това е лъжа. Институцията на брака ще се промени и тя трябва да се промени и ще повторя – аз не мисля, че тя изобщо трябва да съществува".

Руският външен министър Сергей Лавров обвини Съединените щати, че разпространяват "културна революция" по света, която се състои от политическа коректност "изведена до крайност".

"Опозицията срещу американската военна машина е единственият разумен отговор", пише в заключения Оливър Уилямс. 



Гласувай:
6



1. kvg55 - iw69,
17.04.2023 22:50
Е как да го тачат Путин като гони либерастите и либерастията от Русия?
цитирай
2. radostinalassa - Искат да дадат повече права на...
18.04.2023 13:49
ЛГБТ, отколкото имат нормалните хора. СЗО също ги смята за нормални. Но в управлението му няма доктори. Това е дискриминация.
цитирай
3. zabylgarite - не ме учудва, такава е действите...
20.04.2023 09:56
не ме учудва, такава е действителността

Хомосексуализма отнема разума-четем в най-мъдрата книга
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: iw69
Категория: Политика
Прочетен: 4889674
Постинги: 2550
Коментари: 6427
Гласове: 16771
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930