Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.05.2023 08:24 - Западът е враг на цялото човечество
Автор: iw69 Категория: Политика   
Прочетен: 2229 Коментари: 1 Гласове:
6

Последна промяна: 25.05.2023 08:41

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Западът от десетилетия е истинският враг на човечеството, сигурността и просперитета

Всички ние трябва да закрепим в съзнанието на младите хора огромната разлика между това, което Западът лъже от десетилетия, и бруталните действия, които той извършва.

Превод от Al Mayadeen, Ливан:

Живях на Запад през седемдесетте години, когато демонстрациите за правата на жените и равенството с мъжете на работното място бяха почти ежедневни. А днес, половин век по-късно, виждаме, че западните жени заемат много малък процент от лидерските позиции.

Най-важното е, че откриваме, че огромното мнозинство от жените на Запад живеят в състояние на робство, ако искат да продължат работата си, да създадат семейство и да имат деца. Няма детски ясли, детски градини или реална структура, която да позволява на работещите жени да бъдат майки в допълнение към кариерното си израстване.

Също така бях свидетел на сесии за правата на децата и как децата и възрастните хора са уязвими групи в повечето общества, защото не могат да се грижат за себе си и да работят.

Западът създаде хиляди книги, списания, програми и резолюции за това какъв трябва да бъде «идеалният» живот на децата, така че останалият свят да почувства, че изостава и че трябва да се поучи от Запада.

Но днес сме свидетели на най-голямото насилие над деца в западните училища. Насилието, което изкривява Божието творение, изкривява представата им за себе си, води ги по пътя на мъчение, съмнения и безпокойство и ги лишава от здравото усещане за тяхната позиция и роля и начина на живот, към който трябва да се стремят.

Западните училища са наложили образователни материали, които оскверняват детството. Забранено е да се критикува тази несправедлива стъпка към всички хора. На тези, които отказват или възразяват, могат да им бъдат отнети децата, да ги лишат от най-ценното.

Как ЕС отбеляза Деня на Европа тази година?

САЩ и ЕС продължават да разпространяват лъжи и преструвки, а истинската им цел са парите и богатство за много малка група хора за сметка на на народите по света, както и за сметка на собствените им народи.

В Украйна видяхме какви са САЩ и Европа в действителност — подкрепата за Киев коства на западните граждани средствата за съществуването им.

В резултат на това хората започнаха да страдат от бедност и потисничество поради политиките, които нямаха нищо общо с тях.

Епохата на Запада свърши, а това, което пишат или казват днес за себе си или за другите, е пълна лъжа поради голямото несъответствие между думите, от една страна, и реалността, от друга.

Само ШОС ще включи половината от световното население, а групата БРИКС вече стана икономически по-способна от Г-7.

Светът вече придобива нови очертания.

Западът тотално рухна и неговата епоха свърши, остана само лъжливият „медиен октопод“.

Така че го игнорирайте и не си губете времето и парите в четене на американската и европейската преса, върнете се в чистото човешко русло и към справедливите съждения, по-далеко от всички изкривявания, които западният расизъм внесе в живота. 



Гласувай:
6



1. radostinalassa - Войната със западняците се води от 5000 г. според Клъссев...
25.05.2023 17:16
Инквизицията е избила по външен вид тези, които не са били като тях. С една дума пирати.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: iw69
Категория: Политика
Прочетен: 4824608
Постинги: 2501
Коментари: 6279
Гласове: 16466
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031