Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.05.2021 22:09 - ПРЕД ПРЕЗИДЕТСТВОТО........................
Автор: planinitenabulgaria Категория: Забавление   
Прочетен: 982 Коментари: 3 Гласове:
5

Последна промяна: 06.05.2021 22:22

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

                        ПРЕД ПРЕЗИДЕТСТВОТО:

ОТ ЕДНАТА СТРАНА НОРМАЛНИТЕ И ИНТЕЛИГЕНТНИ ХОРА, ОТ ДРУГАТА – ЧЕРЕПОВОРАДЕВИТЕ ВЕЛИКОНАРОДОВЪСТАНИЦИ.  МЕЖДУ ТЯХ - ПОДЛОЖЕНИ НА ХИПЕРЗВУКА НА БОКЛУЦИТЕ ПОЛИЦАЙЧЕТА.....

    Минало ми е времето да участвам в протести, но реших да усетя атмосферата /турците казват, хавата/ на продължението на фатмакочереповата проработка от миналото лято – Великото Народно въстание. Тя заплашва да привнесе още по-голямо разцепление между хората в страната ни. Недоволните от Радев хора в България – образованите и нормалните, които обичат страната си и за които най-голямата победа на света е не военната, а тази срещу простащината, организираха митинг пред президнетството вчера, когато ГРУшника Радев имаше да разиграва два цирка – първият с мандата за Кури, която тя щяла му върне щом й го навръчи и вторият - да назначи новата ЦИК, което според приетия за часове от подкрепящите го в парламента партии-идиоти, той трябва да стори.

  От дястана страна пред шадравана в посока към президентството имаше група интелигентни хора, които правеха смислени изказнания. Плакатите бяха изобличителни за президента, в смисъл фокусирани върху простащината му и опитите му да стане президент на страната от типа на Путин или Лукашенко. Невъзможно бе обаче да се остане там поради ужасяващо силния шум, който идваше от лявата страна на шадравана, където вилнееше нещо, надминаващо вероятно Валпулргиевата нощ на вр. Брокен в Харцгебирге. Там събралите се бяха доста по-малко. Пред тях един поп заподмятваше черни знамена, не се виждаха от тук бесилки и ковчези под тях. Явно актуализиран сценарий в подкрепа на ГРУшника. Едни облачени в черно жени викаха: Оставака! На на гърба и на виметата им на блузките им пишеше: Системата ни убива!

    Ред полицайчета стояха с лице към приматите, ред поличайцета стояха с лице към  културните хора, между тях имаше цвингер.  Горките, ще поясня защо. Реших да отида да видя в подробости какво става от другата страна, където звуци правеха приматите, да усетя и тамошната атмосфера. Доста трябваше да обикалям. Едно дълго попче, слабо, в бежав костюм, какъвто носят духовниците, по-кръшно от жена на 16 години, заподмятваше черно знаме. Предполагам агентурният псевдноним ще да му е великонародовъстаник Мегкокитников. Друг не би му отивал така. Какви хора обаче имаше там? Всичките бяха с тъмни или черни дрехи, с еднакави картончета, закачени на дрехите им: „Долу ГЕРБ!”. Тия от бетонните ограничители по тротоарите и стоящите по цял ден пред заведенията, неработещи и нетърсещи работа, ето ги, тук. Хората казват, по миризмата се познават, аз пък ги познавам по излъчването им. По някои време крещят едно и също, напр. Долу ГЕРБ и отправки към Раадев, че го  подкрепнуват.

    Срамота. Приматите са по-напреднали интелектуално от тия. Задачата пред тези фатмакочерепови боклуци е ясна – с този ужасен шум от озвучителната кола, с високоговорители, насочени към културните хора, да ги прогонят чрез звуковия терор над тях.

   Стана ми мъчно за полицайчетата и отидох при тези, най-близо до високоговорителите. Казах им, сложете си тапи в ушите, ще Ви се пробият тъпанчетата. Те ме разбраха, но се направиха, че нито ме чуват, нито искат да ме слушат, защото може да съм и агент-провокатор. Дано да са си сложили. Другата редица полицаи пред културните хора бяха с гръб към фатмакочереповите боклуци и не бе толкова страшно за тях.

   Имах работа, отклоних се за малко от маршрута си, за да направя това проучвателно за хавата посещение. След около 4 часа се върнах и отново минах от там. Кьорав културен или нормален човек не бе останал, нямаше обаче и разхвърлиите от лятото, като домати, тикви, боклуци, уринови петна. От другата страна звукът бе същият. Полицаите бяха отишли пред БНБ при колите си.

    В това време обаче от тротоара пред входа на партийния дом се появиха двама герои на нашето време, Генерал атанасоВ и христО иваноВ с някаква перхидролка, която не я познавам.

                            image

Поради това не мога да кажа порядъчница ли бе тя или разпоретина. Тия с високоговорителите ги засякоха и се разнесе още по-силен звук:

    - Г/н иванов, не можете да не се отбиете при нас, заповядайте!

     Той тръгна, а по високоговорителите го ппресрещнаха така:

    - Благодарим Ви за това, което днес в парламента направихте за народа!

    Тръгна той , но го засрещна една много дебела около 50 годишна, която та радостно му се нахвърли и го зацелува, че се съмнявам да е прихванала. Знаем, че взаимното привличане е факт, който силно подопомага оплождането, а такова нещо не знаех, че има!  С неохата към путканващите го тръгна и генерл-чето. Не видях до къде стигна, а перхидролката въобще не откликна. Зачака на място героите от парламентарния ден, направили необходимото за народа.

   Простащина, простщина, простащина, навсякъде. Не виждат ли хората за какво нещо са гласували, не се ли срамумат от избраниците си? Президентовата цел бе постигната – да махнат Бойко и ГЕРБ, но дали боклуците стават за каквото и да било, освен да праовят звуци, премахвачите ще успеят ли да прокарат закони да направят ГРУшника президент на страната от типа на Путин или Луакщенко се съмнявам. Нещо друго обаче със сигурност ще постигнат президентовите боклуци – да счупят страната и да ни направят за срам пред ЕС.

   Мисля си, срамно е да гласуваш за такива като Манолова, като, Трифонов  но какви ли ще да са тези, които живеят заедно с тях, или пък са им съпартийци, съмишленики. За тях понятието Свещена просотота не върви, много по-стращно е. В Западна България за тези, от които нищо не става, съселяните им казват за тях:

-       СЕри им се.

  Така мислят в Западна/ла/ България, но тия, напр.

списъковети интелектуалци, дето Бойко им е прост, а ген. Атаносов и Христо Иванов са интелигентни, не са на тяхното мнение. На тях във връзка с тия двамината напомням една друга народна мъдрост от с. Царичина:

       -Фани единио, удари другио!        

    

                        image  

        Да не разчитаме повече на такива новопредставяме пред парламента партии!
        Те влязоха в парламента с различни имена, но много си приличат....











Гласувай:
5



1. rosiela - Коста,
06.05.2021 22:14
НЕ Е ЗА ПРИКАЗВАНЕ. БОКЛУЦИ НА БУЦИ И НЕ СЕ УСЕЩАТ КАК ИЗГЛЕЖДАТ!
цитирай
2. vmir - "на виметата им на блузките им пишеше:"
07.05.2021 10:02
подходящо уточнение на съответната популация
цитирай
3. planinitenabulgaria - Видях два -
07.05.2021 10:15
rosiela написа:
НЕ Е ЗА ПРИКАЗВАНЕ. БОКЛУЦИ НА БУЦИ И НЕ СЕ УСЕЩАТ КАК ИЗГЛЕЖДАТ!


единият, досущ Пинокио, другият, наподобяваща жаба с изхвръкнали поради настъпването й от вол очи...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12188580
Постинги: 4545
Коментари: 10754
Гласове: 18322
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031