Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.03.2022 19:18 - Защо поддържаме фашисти и убийци на деца и цивилни в Донбас? Новите нацимигранти вече заплашват българи и у нас, така както го правеха с всички неукраинци у тях
Автор: iw69 Категория: Политика   
Прочетен: 6456 Коментари: 4 Гласове:
13

Последна промяна: 28.03.2022 02:42

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
ЗАЩО  БЪЛГАРИЯ  ПАК  ПОДКРЕПЯ  НАЦИСТИ? 

Украинци развяват украинско знаме на украинско шествие във Варна. Гледайки знамената и възгласите на самото шествие, първо, същото не беше мирно, а призоваваше за насилие, сексуални закани към всеки, който не е с нацистката хунта в Киев и тук таме се виждаха знаците на Азов. И второ, запитах се дали съм в България. Пяха украински песни, псуваха на украинско-руски и се държаха като в завладяна от тях държава.

И въпросът ми отново е: ЗАЩО БЪЛГАРИЯ ПОДКРЕПЯ НАЦИСТИ? Не клети и бедни бежанци, а хиляди, които в Украйна поругаваха български паметници и наричаха българите там „организми“. Защо подкрепяме неонацизма? Защо подкрепяме биологичните лаборатории там? Защо подкрепяме убийствата на деца в Донбас?

И отговорът е в правителството и депутати на ПП и ГЕРБ, развели украински знамена на украинския протест в български град. Просто те не са българи. На тях не им пука какво се случва с България. Те служат на други. Вече се видя от всички на кои. Те са готови да се подиграят на България в центъра на българската столица. Подкрепени от безродници като тзи от ДБ, Хаджимравин и сие, опитващи се да се докопат до власт, обичайните психодесни, изпаднали в истерия.

Утре ще си сложат и други знамена, ще повикат и други „гости“, които ние – българите, ще трябва да издържаме. Утре ще накичат профилите си с чужди знамена, които чувстват по-близки от българското. Утре отново ще се подиграват в очите на българите.

Утре……всъщност утре зависи от нас!

на заем от Елена Гунчева

---------------------------------------------------------

ПРИЗИВ за НАСИЛИЕ и УРОК по ЕТИКА

„Вероятно мнозина са забелязали във фб призива на един „измъчен украински бежанец“ към неговите сънародници, довтасали в земята българска ( в луксозните й курорти ) да бъде подходящо „обработен“ българин от …( нарочно не пиша от кой град ).

Българската „сука“ се е провинила пред украинските ни гости с това, че не е изказала пълна подкрепа за Украйна и е изразила добри чувства към Русия. Под лозунга „Слава на Украйна“ , „бежанецът“ е копирал профила на нашето момче и е указал, че украинските приятели трябва само да го прочетат – там всичко си е написано и причините нашенецът да бъде посетен и превъзпитан, са ясни. Преразказвам случая с много по-меки думи от тези, които е употребил симпатичният ни гост от Украйна – оригиналните му слова бяха невъобразимо истерични. Призивът за малтретиране на българина се въртеше до късно снощи в социалните мрежи. А тази сутрин нямаше и помен от него. Това не значи, че „гостите“ са се отказали да обработват нашия сънародник – а само, че акцията може би ще се проведе тихомълком.

Ето че стигнахме и до тая квота – „бежанците“ да заплашват българи и да зоват към физическото им малтретиране. Бях сигурна, че ще се стигне дотук, но смятах, че няма да е толкова бързо. Явно събитията галопират.“

„Помислих си – ето от чии среди евроатлантиците в България ще набират наказателната си кохорта. Неотдавнашният им призив инакомислещите да бъдат „профилактирани“ е съзвучен на зова за „обработване на несъгласни“ на въпросния украински гост. Българите ще бъдат цензурирани, тормозени, заплашвани, привиквани тук и там от „българските“ ( антибългарски по същност ) институции – а за украинските „бежанци“ ще бъде детска игра да стигнат и по-далечко в „обработката“ на „организмите“. Така, както постъпваха с етническите българи в Украйна.

Ето я и социалната опора на проамериканската политика на „българските“ правителства. ПП и подобните й се нуждаеха “ до болка“ от население, което ще ги подкрепя. И си го докараха от чужбина.

Дали нашата полиция ще санкционира подобни призиви за насилие над българи от страна на „бежанците“? Въпросът е смешен. “

И какво се получава?
В нашата собствена страна трябва да треперим пред заплахите за физическа разправа от страна на едно постоянно растящо множество от чужденци, на което плащаме да пребивава в нашите курорти, на което плащаме транспорта, на което плащаме здравни осигуровки, на което плащаме образованието и на което за капак харизваме по 40 лв. на човек дневно. И няма да ни наричат “ организми“? Напълно сме си го заслужили. Ще гледат на нас като на нисши същества, след като работещите българи и пенсионерите не могат и да сънуват подобни подаръци от собствената си държава. Откога не сте ходили на море и планина, българи?

И все пак нека ви обясня, драги „гости“. Лошо са ви учили в училище. Живеем във времена, в които черното и бялото са разменили местата си, но все още никой домакин няма да търпи безпардонната арогантност на „госта“ си, още повече щом последният е тръгнал да проси убежище. Българите не обичат нахалите. В страната ни не е прието жени и млади момичета да пишат нецензурни гадости и да ги крещят до припадък по площадите. Това ни е отвратително. Ние не приемаме нито нацистката, нито болшевишката идеология, терминология и символика – отдавна сме ги заклеймили. Не ни натрапвайте вашите истини и вашите норми на поведение, защото ще трябва да си търсите други „гостоприемници“. Сега ние сме слаби, но няма винаги да е така.

„Към българите вие трябва да се отнасяте с трепетно уважение като към по-старши от вас. Защото ние сме ви дали писменост, религия и култура. Когато вие сте отваряли очи като държава и народ, ние сме били прастара цивилизация, която е бдяла над вашата люлка. Предците ви са го знаели отлично. Трябва го научите и вие.

Ние, българите, искаме и занапред да свързваме името „украинец“ със светлото дело на Тарас Шевченко, Гогол, Леся Украинка и проф. Драгоманов, а не с нацистки вождове, идеолози и президенти.

И през ум да не ви минава да заплашвате БЪЛГАРИ в страната, наречена БЪЛГАРИЯ!

на заем от Милена Върбанова




 



Гласувай:
13



1. planinitenabulgaria - Четох постинг на Радостинчето и се ужасих-
27.03.2022 19:50
укронацистки фашисти са разкъсвали учителки в Донбас...
цитирай
2. zemja - Подкрепям!
27.03.2022 20:16
С една корекция: 40 лв – за нощувка и 115 лв. на ден – социални, за всеки украински бежанец.
Гостоприемни българи!
цитирай
3. blog13 - Има една малка подробност. Тия ще ...
27.03.2022 21:14
Има една малка подробност. Тия ще бъдат и въоръжени. Без да бъдат въоръжени не са чак толкова опасни, щото ще ги бият здраво. Инстуркторите им от амеиканските бази, дето ги обучават, как да трепят несългасните също са тука. Продължавайте все така да дремете!
цитирай
4. krumbelosvet - Ало, не-дррмещия блок13
30.03.2022 06:43
Ти какво направи срещу наците?
Никое, НИКОЕ, H И К О Е обществено движение, никое и никога, не, НЕ, Н Е се самозаражда. Инициативата винаги е ОРГАНИЗИРАНА. Случайно ли у нас само маргинални групи (преди беше Атака, сега "Възраждане") правят проруски акции. И защо така? Защо, мъдрий колега? Да ви подсетя. Защо Европа е побесняла от русофобия и укрофилия? Заради МОНОПОЛА на глобалистите в информационното пространство. И у нас мнозинството, и то младото, вече е във властта на тоя монопол. Това мнозинство би задушило всеки опит за съпротива. Чудо е, че Русия преодоля тоя монопол. И монополистите чакат да си иде Путин, за да си върнат тая Голяма Земя.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: iw69
Категория: Политика
Прочетен: 4893316
Постинги: 2552
Коментари: 6436
Гласове: 16784
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930