Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.08.2022 19:23 - Новата, фашистко-евро-атлантическа Украйна се хлъзга по калното нанадолнище на терора
Автор: iw69 Категория: Политика   
Прочетен: 3429 Коментари: 3 Гласове:
10

Последна промяна: 24.08.2022 20:35

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Украйна не се превръща - тя вече се е превърнала в бандитска терористична държава. И тази трансформация не започна с началото на спецоперацията, тя започна много отдавна, още през 2014 г. Тази трансформация започна веднага след Майдана – завземането на властта от радикалните украински националисти.

image
Новата евро-атлантическа Украйна

Първата кървава терористична атака от украинския режим също беше организирана през 2014 г. - на 2 май със запалването на Дома на профсъюзите в Одеса от украински нацисти и убиването на десетки души там.
 imageУкраински фашисти горят хора на 02.5.2014 в Одеса 

След това последваха други терористични атаки - унищожаването на политическите опоненти на 9 май в Мариупол, ударът по администрацията на Луганск и цяла поредица от действия в Харков, Запорожие и други градове.
Тогава Украйна тръгна по пътя на открития терор - сплашването на политическите опоненти, унищожаването на опонентите и създаването на атмосфера на страх в обществото.

imageНацистките военни подразделения от Азов

В териториите на Донбас, контролирани от въоръжените сили на Украйна, терорът придоби систематичен характер и не спира през всичките 8 години, когато украинците убиха над 10.000 цивилни.

В Мариупол и други градове имаше тайни затвори, където се извършваха изтезания и кланета срещу противници на режима.

imageЦРУ обучава украинските нацисти да убиват руснаци

Градовете на ЛНР и ДНР са подложени на редовен, почти ежедневен обстрел от артилерия и минохвъргачки в продължение на 8 години.

Всичко това бяха компоненти на украинската политика на терор. Целта на тази политика беше да се създаде атмосфера на страх в обществото, да се сплаши проруското население в югоизточната част на Украйна и в цялата страна като цяло.

Откритият терор е неразделна част от всички фашистки режими, включително украинския, който се установи след победата на Майдана.

image
Американски и западноевропейски неонацисти също трупат боен опит в Украйна

Демокрацията в Украйна е чисто декоративна, формална, в действителност страната след 2014 г. се управлява от крайно дясна профашистка диктатура, за която терорът е неразделна част.

А за покровителите на украинския режим от Съединените щати терорът също е познат компонент, въпреки всички изявления на Вашингтон, че защитава принципите на свободата и демокрацията в целия свят.
image
Американските политици и разузнавателни агенции многократно са прибягвали до методи на терор и са използвали услугите на терористи, когато е било необходимо да се решат политически проблеми.

Във Виетнам, Ирак, Афганистан, Сирия, Либия и други страни американските разузнавателни служби, войски и наети от тях местни банди многократно организираха терор срещу местното население, което подкрепяше врага.

Следователно Украйна не случайно тръгна по пътя на терора - в това ѝ помогнаха опитни ментори от Съединените щати.

Украйна беше превърната в бандитска терористична държава по същата причина, поради която по-рано се появи „Ислямска държава“ - създадена с прякото участие на същите ментори от САЩ върху руините на Ирак.

image
Снимка с Хитлер – украинските военни се гордеят, че са нацисти

Още по-рано по абсолютно същия начин възникна „Ал-Кайда“ - терористична организация на афганистанските муджахидини, които през 80-те години отново бяха финансирани от американските разузнавателни служби в името на войната срещу Съветския съюз.

Чеченските терористи Дудаев, Масхадов, Басаев и други, които воюваха срещу Русия през 90-те и 2000-те години, отново бяха финансирани и подкрепяни от американските разузнавателни служби.

Следователно терористичните атаки, извършени днес от украински бойци, националисти, чуждестранни наемници, са само част от дълга поредица, част от дълъг път, който Украйна следва със спонсорството и методологическата подкрепа на Съединените щати, под общото ръководство и политически корица на Вашингтон.

image

Факелно шествие на бандеро-фашисти в Украйна

Пътят на терора, по който Украйна твърдо е поела, е част от много по-дълъг и по-мащабен път на терор, който САЩ, американските политици и разузнавателни служби следват от няколко десетилетия, криейки се зад красиви думи за свобода и демокрация, но всъщност практикувайки най-мръсните и нечовешки методи на война и политическа борба.

Чудно ли е, че САЩ си затварят очите за престъпленията, извършени от украинските войски и национални формирования, обстрелите на градове, ударите по Запорожката атомна електроцентрала и други терористични атаки.

Съединените щати си затварят очите за това, защото самите те научиха Украйна да провежда политика на терор, да обстрелва градове, да унищожава политически опоненти и да държи в страх собственото си население.

Самите Съединени щати поставиха Украйна на пътя на терора през 2014 г., когато помогнаха на радикални украински националисти да организират държавен преврат и да завземат властта.

През всичките 8 години САЩ учеха Киев да се занимава с тероризъм. Преподаваха, снабдяваха и осигуряваха политическо прикритие.

image




Украинските терористи днес правят това, на което са ги научили американските инструктори и покровители. Те го правят по същия начин, както чеченските терористи преди тях. И още по-рано афганистанските муджахидини. Точно както правят техните колеги от „Ислямска държава“ и други терористични организации, създадени и обучени с участието на американските разузнавателни служби.

Украйна пое по пътя на терора и се превърна в същата терористична държава, каквато беше Ичкерия някога, каквато е „Ислямска държава“ днес.

И Украйна ще свърши точно по същия начин.

Пътят на терора, по който Украйна пое с помощта на американски ментори, я води в забрава.

Войните между обикновените държави рано или късно завършват с мирни споразумения, но войните с терористите завършват само с пълното им унищожение.

Следователно в края на пътя на терора, по който Украйна върви днес, ще има ликвидирането на бандитската терористична държава, съд над оцелелите терористи и забраната на техните символи и имена.

Украинските националисти, превърнали Украйна в терористична държава и направили терора част от своята политика, част от борбата си срещу руското население на страната, обрекоха Украйна на неизбежно поражение и ликвидация.

image


И колкото по-активно украинските войски и национални формирования продължават да извършват терористични атаки, колкото по-дълго обстрелват градовете на Донбас, толкова по-активно се опитват да нанасят удари по Крим, Запорожката атомна електроцентрала, Каховската НЕЦ, на територия на Русия, толкова по-дълбок става гробът, която копаят за Украйна.

Точно както Съединените щати се нуждаеха от афганистански муджахидини или терористи от „Ислямска държава“ само за решаване на определени проблеми на определен етап от историята, украинските терористи също са необходими само за продължителността на войната с Русия. И след това те ще бъдат безполезни.

Веднага щом Украйна загуби, веднага щом се проведат изборите за Конгрес на САЩ и се смени ръководството, веднага щом настъпят други промени в голямата политика и икономиката, Украйна като терористична държава ще загуби смисъла си и дори няма да бъде необходима на бившите му собственици.

image 



Украинските терористи ще се превърнат от „войни на демокрацията“, които сега се подкрепят от целия колективен Запад, в обикновени престъпници, които самият Запад ще обяви извън закона.

image



В крайна сметка нито Европа, нито Полша, нито дори Русия ще имат нужда от украински терористи.

И бандитската терористична държава, наречена Украйна, също ще стане безполезна, ще загуби подкрепа и в крайна сметка ще бъде забравена.

Превърнала се в бандитска терористична държава като „Ислямска държава“ или Ичкерия на Дудаев, Украйна ще свърши по същия начин.

Нищо друго не е възможно.

Пътят на терора никога не е довел никого до успех и просперитет. Този път няма да доведе до успех и за Украйна.

Източник“ Поглед.инфо 

image



Гласувай:
10



1. missana - За жалост много истина има в казаното по-горе.
24.08.2022 21:50
Не искам да си спомням за иезгорелите живи преди години в Одеса, които украинските фашисти разстрелваха при опитите им да скочат от горящата сграда и да се спасят. А между тях и майки с деца. Позор! Но позор и за Западната преса, която тогава не обели и дума.
цитирай
2. kvg55 - iw69,
24.08.2022 22:23
Ще ги денацифицират. Само търпение.
цитирай
3. morskipesni - Ама то всичко е ясно:
25.08.2022 12:03
Нацитата вече РЕАЛНО горят в Ада. Колкото до монумента на Богдан Хмелницки (от снимката) то това е идеологът на държавата на руси и украинци-бруствер за защита от поляци, шведи, натовци, ЕС навлеци, евроатлантици.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: iw69
Категория: Политика
Прочетен: 4891186
Постинги: 2551
Коментари: 6430
Гласове: 16776
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930