Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.03.2022 12:27 - Политическите ни Проститутки превръщат България в съюзник на нацистите в Украйна
Автор: iw69 Категория: Политика   
Прочетен: 1108 Коментари: 5 Гласове:
7

Последна промяна: 01.03.2022 20:24

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Страната ни щяла да прехвърля на Украйна бойни самолети

image
Новите съюзници на България, ЕС и САЩ

България, Полша и Словакия прехвърлят на Украйна 70 военни самолета, които могат да бъдат базирани на полски летища, съобщиха от пресслужбата на Военноморските сили на Въоръжените сили на Украйна.

„70 самолета за украинската армия! Нашите партньори ни предават МиГ-29 и Су-25! При необходимост те ще могат да се базират на полски летища, от които украински пилоти ще изпълняват бойни задачи“ , съобщават украйски източници.

Според него България щяла да прехвърли на Украйна 16 изтребителя МиГ-29 и 14 щурмови самолета Су-25, Полша - 28 самолета МиГ-29, Словакия - 12 МиГ-29.

По-рано представителят на ЕС по външните работи и политиката на сигурност Жозеп Борел заяви , че външните министри на ЕС са се съгласили да предоставят на Украйна смъртоносни оръжия в размер на 450 милиона евро. Освен това Борел каза, че ЕС ще достави военни самолети на Украйна.

Кремъл предупреди за опасността от „напомпване“ на Украйна с оръжия на НАТО, тъй като това вдъхновява Киев да се опита да реши проблема с Донбас със сила. Русия многократно призовава световната общност да наложи оръжейно ембарго на Украйна. Министерството на външните работи също предупреди, че използването на Украйна от САЩ като "антируско оръжие" може да завърши зле за Киев.

Припомняме, че на 24 февруари руският президент Владимир Путин обяви , че е решил да проведе специална военна операция, за да защити хората от тормоз и геноцид от страна на режима в Киев, да демилитаризира и денацифицира Украйна, да изправи пред съда онези, които са извършили множество кървави престъпления срещу цивилни, включително граждани на Русия. Държавният глава подчерта, че Русия няма да позволи на Украйна да има ядрено оръжие. 

image  Днешните укрофашисти



Гласувай:
7



1. vencivaleri1951 - Това е фейк
01.03.2022 12:39
Ти вярваш ли че пшеките ще предоставят полоса за украински пилоти?
Това е абсурд, те са хиените на Европа според Чърчил. Ще рискуват заради украинците, които ненавиждат заради Западна Украйна и избитите поляци о от същите националисти , които зверстват днес в Украйна
цитирай
2. blog13 - Гледам в реалност се превръща, о...
01.03.2022 12:59
Гледам в реалност се превръща, обръщането на говедата. Т.е. САЩ е подгонил едни говеда към Русия от години. Но сега говедата са обърнати. Т.е. в момента само в Полша има над 100 000 бежанци (какви по точно елементи има сред тях - талибани, нацисти - това е само въпрос). Но какво ще стане, след като Русия почне да бомбардира и военните обекти в Полша и Румъния? Целият тоя бежански поток, увеличен в пъти като лавина, ще се юрне към Германия, Франция и т.н.
На тоя фон, вече са блокирани в голяма степен доставките на реални суровини от Русия. А така също от цял свят, защото от една страна цената на горивата скокна още; от друга страна, границата между Русия и ЕС е де факто блокирана и от бежанците (а това е единия път по суша - другият е през Босфора); от трета страна полетите са вече почти напълно блокирани, поради затваряне на въздушното пространство. Допълнително Русия тепърва ще им наложи и санкции на блокриане и конфискация на ресурси.

Като теглим чертата, става ясно, че ресурсите към ЕС, драстично намаляват, но идат още бодри ескадрони от бежанци. За сега само от Украйна. Но се очертават и нови от Полша и Румъния.

И на тоя фон, нашите мушмороци се силят да правят неподражаеми скок-подскоковци. Прости им господи, те не знаят, че ще бъдат избесени. Не все още не разбират, какво ще се случи със Зеленски и Кличко.

Когато Русия унищожи военните обекти на територията на Полша и Румъния, целият български народ ще разбере, кво може да се случи и тука. Най-накрая ще разбере. А кво ще стане с петоколнниците на световния фашизъм (русофобите и българофобите), които от години серат по всичко българско и родно? Тези отявлени фашисти, дали са готови вече да бъдат линчувани от търпеливия български народ. Зер много време ги търпя, но сега къде ще се скрият - мишки, които не се побират в миша дупка.
цитирай
3. iw69 - Венци,
01.03.2022 12:59
дано да е както ти предполагаш, но както всички са полудяли, не се знае дали няма да направят и тази глупост.
цитирай
4. leonleonovpom2 - Здравей, Ив!
01.03.2022 13:58
Западът трябва да проумее, че не може да спечели, дори и при успешна война с Русия! И последиците от успешната война ще са по- лоши, в пъти, от загубената!?
Защото ,ако от арабските страни десетина милиона мигранти разказаха играта на Европа, тук ще са десетки милиони!

Хубав ден!
цитирай
5. iw69 - Така е Леон,
01.03.2022 14:08
освен това украинските политици се оказаха неимоверно глупави. Те не разбраха, че могат нормално и мирно да си живеят до Русич, когато се държат нормално с нея, както беше до преди 2014 г., нямаше конфликти нямаше проблеми. Те се оставиха да ги нахъса Западът срещу Русия и сега хленчат за случилото се.
А най-лошото е , че нашите малоумници ни превръщат и нас в прифронтова държава.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: iw69
Категория: Политика
Прочетен: 4931363
Постинги: 2554
Коментари: 6436
Гласове: 16794
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930